Wat te doen met Hemelvaartsdag ?

Het Hemelvaartweekend komt er aan! Heerlijk om een dagje uit te gaan met het hele gezin. Lang niet alle attracties zijn er al klaar voor om bezoekers veilig te ontvangen, maar onderstaande uitjes zijn wél geopend. Wel dien je van tevoren te reserveren en je aan de richtlijnen van het RIVM te houden.

En de weersvoorspellingen zien er goed uit om lekker buiten door te brengen met deze gezinsuitjes!

Actief buiten bezig zijn

Ideale gezinsuitjes waarbij je lekker actief bezig kunt zijn in de buitenlucht, zijn klimbossen, Pitch & Putt golf en Voetgolf of Footgolf.

De meeste klimbossen zijn weer voor iedereen toegankelijk. Wel dien je uit de regio van het betreffende klimbos te komen en vooraf te reserveren. Dit geldt voor Klimbos Brabantse Wal, ..

Bezoek een attractiepark

Een aantal attractieparken en dierentuinen hebben de deuren weer geopend voor bezoekers. Deze zijn dus ook geopend met het Hemelvaartweekend. Dit zijn Archeon, Apenheul, Burgers' Zoo, Diergaarde Blijdorp, de ..

Huur een kano of fluisterboot

Wat is er nu heerlijker dan actief bezig zijn en te kunnen genieten van de natuur en de rust op het water. Langs de waterkant zijn vele mooi plekjes te vinden om te picknicken. Dus bestel een picknickmand of neem het zelf mee. We hebben verschillende aanbieders van het huren van een kano of een fluisterboot voor je op een rijtje ..

Met kinderen naar Speelparken

Lekker er op uit met kinderen. Bij deze speelparken kun je terecht voor een heerlijk dagje uit met uren speelplezier!

Speelpark De Goudvis heeft een enorme oud-Hollandse buitenspeeltuin die overzichtelijk is opgezet en ruim 3,5 ha groot is. I.v.m. corona is het Indoor Speelparadijs nog gesloten. Entree uitsluitend te voldoen aan de kassa. ..

Speel Midgetgolf

Verscholen in de bossen van Lage Vuursche kun je midgetgolfen bij Midgetgolftuinen Lage Vuursche. Er zijn 3 prachtige banen met ieder 18 holes. Je kunt alleen komen als je per telefoon hebt gereserveerd. Je bent welkom als groep van 1 huishouden / gezin, een groepje van maximaal 2 personen en als individu.

Thuisuitjes

En vind je het veiliger om thuis te blijven? Ook dan hebben we leuke tips voor thuis. Bekijk hier onze Thuisuitjes. Deze zijn 100% coronaproof !

Verrassend er op uit .. »