Inloggen

Kapasalon Theater: genieten van een culturele knipbeurt op woensdag 19 januari

Naar de kapper én kijken en luisteren naar live optredens? Dat kan op woensdag 19 januari bij Kapsalon Theater!

Door heel Nederland worden theaters eenmalig omgebouwd tot kap- massage- en/of nagelsalon. En tijdens het wachten op jouw (knip)beurt kun je genieten van een optreden van cabaretiers, muzikanten en acteurs.

Ludieke actie

Ludieke actie
De landelijke, ludieke actie Kapsalon Theater is een initiatief van cabaretière Sanne Wallis de Vries en acteur Diederik Ebbinge. De actie is bedoeld om aandacht te vragen voor de noodlijdende cultuursector, die tot in elk geval 25 januari gesloten moet blijven.

De actie gebeurt uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen: er zijn een beperkt aantal plekken, er wordt 1,5 meter afstand aangehouden, iedereen krijgt een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje is verplicht, bij binnenkomst wordt het coronatoegangsbewijs gescand en de horeca is gesloten.

Deelnemende artiesten, theaters en podia

Na de oproep sluiten steeds meer artiesten, theaters en muziekpodia door heel Nederland zich bij deze ludieke actie aan.

Deelnemende artiesten zijn onder andere:
Youp van ‘t Hek, Cor Bakker, Freek de Jonge, Bert Visser, Jeroen Zijlstra, Brigitte Kaandorp, Jochem Myjer, Henry van Loon, Ton Kas, Roué Verveer, Philippe Elan, Dolf Jansen, Claudia de Breij, Dirk Scheele, Yentl en de Boer, Theo Maassen, Ed Struijlaart, Het Geluid Maastricht en vele anderen!

Deelnemende theaters:
Van Tryater in Leeuwarden tot ECI Cultuurfabriek in Roermond en Rietveld Theater in Delft tot Concordia in Enschede: in totaal zijn er meer dan 40 locaties die mee werken aan deze ludieke actie. Op de kaart op de website van Kapsalon Theater zie je welke theaters en podia er mee doen.

Hoe het werkt

Bekijk de kaart op Kapsalon Theater voor een Kapsalon Theater bij jou in de buurt. Klik door naar de website of kijk op de socials om te zien welke artiesten er optreden en hoe je een afspraak kunt maken. Het maken van een afspraak loopt dus direct via de theaters.

Na het maken van een afspraak kan je op woensdag 19 januari met mondkapje en geldige QR-code in het theater terecht voor een nieuwe coupe, manicure of massage. En ondertussen wordt je cultureel verwend.

#kapsalontheater

Auto- en Motorbeurzen 2024
Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Kunstroutes en Atelierroutes in maart - april 2024
Toon de nieuwste thema's »