Inloggen

Bezoek deze Rommelmarkten in februari en maart

Links: mdv-evenementen.nlRechts: vitalismarkten.nl
Rommelmarkten of vlooienmarkten: Lekker snuffelen tussen tweedehands spullen die nog prima een ronde mee kunnen!

Ben jij een liefhebber van het afstruinen van tweedehands markten? Bekijk hieronder het overzicht van de rommelmarkten die in februari t/m maart 2022 plaats vinden.

1. Rommelmarkt Sportcentrum Vlaardingen

Rommelmarkt Sportcentrum Vlaardingen
Vlaardingen (Zuid-Holland) - Een gezellige rommelmarkt in Sportcentrum Vlaardingen. Er is een springkussen aanwezig voor de kinderen, zodat je ongestoord even langs de kramen kunt of op het terras een bakje koffie of iets anders kunt nuttigen.
Data: Zondag 20 februari, 20 maart 2022, 10 april 2022

2. Zwolse vlooienmarkt

Zwolle (Overijssel) - Tijdens deze Vlooienmarkt in de IJsselhallen kun je heerlijk rondsnuffelen langs de honderden kramen. Er is een divers aanbod van antieke en gebruikte artikelen. Je kunt er op zoek naar leuke spullen, die je graag bij jouw eigen (verzamel)collectie voegt.
Zondag 20 februari 2022

3. Rommelmarkt in de Oosterkerk

Rommelmarkt in de Oosterkerk
Hoogeveen (Drenthe) - Kom naar de boeken- en rommelmarkt in de Oosterkerk te Hoogeveen. Er zijn diverse tweedehandsspullen, boeken, speelgoed, spelletjes en wenskaarten.
Elke woensdag ochtend t/m eind april 2022

4. De XXL Rommelmarkt in de Margriethal

De XXL Rommelmarkt in de Margriethal
Schiedam (Zuid-Holland) - Maar liefst 200 kramen vol tweedehands spullen in de Margriethal.

Zondag 27 februari 2022

5. Snuffelmarkt

Weert (Limburg) - Motorvereniging the Eagles Weert organiseert haar jaarlijkse Snuffelmarkt. Tweedehands kleding, curiosa, speelgoed, boeken, platen en nog veel meer.
Zondag 6 maart 2022

6. Vlooienmarkt Eelde

Eelde (Drenthe) - Vlooienmarkt Eelde is al ruim 40 jaar een begrip! Een 2 daagse rommelmarkt in de bloemenveilinghal met alleen antieke en gebruikte spullen. Zondag 6 maart is er een extra hal met de Platen & CD beurs!
Zaterdag 5 maart en zondag 6 maart 2022

7. Vlooien- en verzamelmarkt

Vlooien- en verzamelmarkt
Enschede (Overijssel) - In het centrum van Enschede vindt op koopzondag de Vlooienmarkt en verzamelmarkt plaats. Naast 2e hands goederen, zoals oud speelgoed, 2e hands kleding, klein antiek, sieraden, brocante, verzamelingen, huishoudelijk materiaal, enz. is er ook een food- en warenmarkt gedeelte.
Zondag 6 maart, 27 maart, 3 april, 24 april én op maandag 18 april 2022

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Rommelmart SMT Oostrum

Oostrum (Limburg) - Muziekvereniging SMT organiseert haar jaarlijkse rommelmarkt in Gemeenschapshuis d'n Oesterham. Deze drukbezochte en gezellige rommelmarkt biedt een keur aan gebruikte goederen.
Zondag 13 maart 2022

9. Rommelmarkt de Paardenvriend

Reuver (Limburg) - Gezellige rommelmarkt in manegehal de Paardenvriend, waar particulieren hun tweedehands spullen aanbieden. Denk aan klein meubels, kleding, antiek, curiosa etc.
Zondag 20 maart 2022

10. Stadjersmarkt Groningen

Stadjersmarkt Groningen
Groningen (Groningen) - In de beurshallen van Martiniplaza wordt de Stadjersmarkt Groningen gehouden. Het marktgebeuren bestaat uit een vlooienmarkt met uitsluitend antieke en gebruikte spullen en een gedeelte braderie met ambulante handelaren met nieuwe waren.
Zondag 27 maart 2022

Herfstvakantie uitjes met kinderen
Kerstmarkten en Kerstfairs in november 2022
In Attractiepark Toverland komen vier nieuwe attracties
Dino uitjes in Nederland