Inloggen

Kensington, Chef'Special en Davina Michelle naar Indian Summer Festival 2022

Festival op de Geestmerambacht keert na twee jaar afwezigheid terug met bomvol programma.

Indian Summer Festival maakt vandaag de eerste reeks artiesten bekend voor de aankomende editie in 2022. Onder meer Kensington, Krezip, Chef'Special, Antoon en Davina Michelle reizen af naar het festival op recreatiegebied Geestmerambacht. De reguliere kaartverkoop start aanstaande vrijdag 25 februari om 12 uur 's middags.

Comeback

Comeback
Twee jaar op rij gooide de coronacrisis roet in het eten, maar deze juni zal Indian Summer dan eindelijk weer zijn grote comeback maken. Daarmee belooft het na jaren zonder evenementen een bijzondere zomer te worden. Aan het programma zal het zeker niet liggen. Kensington is de grote afsluiter. In 2017 speelde de band al een verbluffende show op het festival. Onlangs maakte frontman Eloi Youssef bekend de band te gaan verlaten. Met maar liefst zes uitverkochte Ziggo Dome shows op rij neemt de zanger in september afscheid. Daarvoor zal de band echter nog hun opwachting maken op Indian Summer.

De grootste hit-acts

Naast Kensington zal ook Chef’Special het hoofdpodium betreden. De band staat garant voor een energieke live show en met Afraid of the Dark scoorden ze één van de grootste hits van het afgelopen jaar.

Dat laatste kan ook gezegd worden van Antoon. Songs als Hyperventilatie en Vluchtstrook (samen met o.a. Sigourney K die ook op Indian Summer optreedt) behoren tot de grootste streaming hits van het afgelopen jaar en zijn live show staat garant voor een goed feestje.

En dat is precies waar Indian Summer voor staat: een bomvol programma met de grootste en beste hit acts van Nederland. Uiteraard valt er ook weer veel te dansen op de dance-hits van Outsiders, Wildstylez en Fab x Paans en ook de Nederlandstalige hiphop is goed vertegenwoordigd op het festival met optredens van Jonna Fraser en $hirak.

Beperkt aantal tickets in de verkoop

Beperkt aantal tickets in de verkoop
Tickets gekocht in 2020 en 2021 zijn geldig voor de 2022 editie. Dat betekent dat er slechts een beperkt aantal resterende tickets in de verkoop zal gaan. De reguliere kaartverkoop voor Indian Summer start aanstaande vrijdag 25 februari om 12 uur ‘s middags via de website en eventim.nl.


Foto's

Indian Summer festival 2019 - Jelmer de Haas

De leukste Klimparken in Nederland
Wat te doen dit weekend?
Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
Bierfestival Brew at theZoo keert terug naar Beekse Bergen
Toon de nieuwste thema's »