Inloggen

De leukste fairs en markten in april

Links: IBIZA Xperience FairRechts: zeldzaammooi.com
Bezoek een leuke buitenfair in landelijke stijl, een brocantemarkt, voorjaarsmarkt of andere themamarkt in april.

Struinen voor unieke brocante spulletjes om jouw huis sfeervol in te richten of je tuin of balkon weer aanpassen aan de lente. Er zijn weer leuke fairs op mooie locaties, zoals op een boerderij of landgoed. Ook zijn er mooie brocantemarkten en themamarkten in april.

We zetten de leukste markten en fairs die in april 2023 plaats vinden voor je op een rij.

1. IBIZA Xperience Fair

IBIZA Xperience Fair
Beleef een beetje Ibiza in Nederland. Laten we de zomer alvast vieren voordat die begonnen is! Bezoek de IBIZA Xperience Fair in Brabanthallen Den Bosch en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel.
Zaterdag 1 en zondag 2 april 2023 | Den Bosch (Noord-Brabant)

2. Zeldzaam Mooi Markt Lange Voorhout

Zeldzaam Mooi Markt Lange Voorhout
De Lange Voorhout in Den Haag is de perfecte locatie voor een Zeldzaam Mooi Markt. Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.
Zondag 2 april 2023 | Den Haag (Zuid-Holland)

3. Goede Vrijdagmarkt Deventer

Elk jaar op de vrijdag voor Pasen vindt de Goede Vrijdagmarkt Deventer plaats. De grote warenmarkt in de mooie binnenstad telt zo’n 300 kramen. Ook voor kinderen is het leuk; er is een ‘Paasboerderij’ met jonge dieren.
Vrijdag 7 april 2023 | Deventer (Overijssel)

4. Paasmarkten en Paasfairs

Paasmarkten en Paasfairs
Niets leukers dan met Pasen een Paasfair of Paasmarkt te bezoeken. Dat kan op verschillende plaatsen door het land. Zoals de Paasfair in Middelburg met brocante spullen, de Paasmarkt Orvelte met goede kwaliteit stands in de sfeer die bij dit fraaie monumentale dorpje passen of de mega grote Paasmarkt in Panningen.
Paasweekend: zondag 9 en maandag 10 april 2023

5. Voorjaarsmarkt Bomenmuseum

Een gezellige Voorjaarsmarkt in het Nationaal Bomenmuseum. Hier vind je producten passend bij de natuurlijke omgeving: planten, tuin- en woondecoraties, cadeau artikelen en mode van natuurlijke materialen of voor outdoor gebruik, en veel meer.
Zondag 16 april 2023 | Doorn (Utrecht)

6. In & om de Boerderijfair

Een stoere, gezellige landelijke fair in Loon, dichtbij Assen. De fair wordt gehouden in oude Drentse schuren, op het erf van de boerderij, en door het dorp. Er komen rond de 90 standhouders, met mooie producten en streekproducten.
Zondag 16 april 2023 | Loon (Drenthe)

7. Wollig Landleven fair Oldeberkoop

Wollig Landleven fair Oldeberkoop
Tientallen standhouders presenteren hun producten en specialiteiten op het gebied van Wol, Lifestyle en Streekproducten met passie en vakmanschap. Gezelligheid, sfeer en mooie producten in Oldeberkoop.
Zaterdag 9 april 2023 | Oldeberkoop (Friesland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. FeelGood Market

Laat je op de FeelGood Market inspireren en verassen door de handgemaakte en unieke producten en fijne mensen. De FeelGood Market is altijd goed voor wat ontspanning, lekker eten en drinken, inspiratie en een leuke middag op het Ketelhuisplein in Strijp S.
Zondag 16 april 2023 | Eindhoven (Noord-Brabant)

9. BelleFair Echten

Echten (Drenthe) - BelleFair is een leuke en gezellige fair die wordt gehouden in het mooie dorp Echten. Een route leid je langs traditionele boerderijen, leuke kramen, gezellige muziek, kunst, cultuur en (kinder)activiteiten.
Zaterdag 29 april 2023

10. Zeldzaam Mooi Markt - Zutphen

Zeldzaam Mooi Markt - Zutphen
De Laarstraat, uitloper van het centrum van Zutphen, is de perfecte plek voor deze bijzondere en gezellige markt. Ruim 50 verschillende deelnemers bieden illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.
Zondag 30 april 2023 | Zutphen (Gelderland)

11. Brocante Markt Venlo

Een antiek- brocante markt in hartje Venlo waar je kunt struinen tussen mooie brocante items met een verhaal! De brocanteurs vertellen je graag het verhaal achter een item.
Zondag 30 april 2023 | Venlo (Limburg)

12. Meer markten en fairs

Uiteraard zijn er nog veel meer markten en fairs. Weten welke? Bekijk de Marktagenda. Hier vind je ook meer Paasfairs en Paasmarkten.

Kaartverkoop Central Park Festival van start
Kunstroutes en Atelierroutes in maart - april 2024
Wat te doen dit weekend?
Deze markten en fairs zijn in maart te bezoeken
Toon de nieuwste thema's »