Inloggen

Extra concertreeks De Vrienden van Amstel LIVE!

De Vrienden van Amstel LIVE is terug met een extra concertreeks. Zojuist werd in het bijzijn van de volledige line-up in Amsterdam bekend gemaakt dat de grootste Amstel kroeg van Nederland dit jaar alsnog opengaat in mei.

Nadat in januari het evenement werd opgebouwd terwijl er niet gespeeld kon worden is er nu dus goed nieuws voor alle vrienden van Amstel. Zo’n 23 artiesten zullen 8 avonden optreden in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop van de extra editie start op aanstaande zaterdag 26 maart om 10:00 uur.

Artiesten Vrienden van Amstel LIVE!

Artiesten Vrienden van Amstel LIVE!
Een dag voordat alle maatregelen vervallen kwamen vanochtend artiesten als Guus Meeuwis, DI-RECT, Nick & Simon, Chef’Special, Typhoon, Diggy Dex, Kraantje Pappie, Thomas Acda, Paul de Munnik, VanVelzen, 3JS, Ronnie Flex, Willeke Alberti, Miss Montreal, Suzan & Freek, Maan en Snelle samen in Café Hesp in Amsterdam. Zij zullen met de nieuwkomers Danny Vera, Flemming, Rolf Sanchez, Davina Michelle, Lucas & Steve en Emma Heesters straks het podium in Ahoy betreden. Wie met wie optreedt is nog een goed bewaard geheim.

Kaarten voor deze extra editie zijn zaterdag voor iedereen te koop. Bij de reguliere editie in 2023 zullen bezoekers die in januari hun geld terugkregen als eerste de mogelijkheid krijgen om eenzelfde type kaart aan te schaffen. Op deze manier zijn ze gegarandeerd van hun kaarten.

Feestelijke show

Thom Ligthart van Amstel: “Nadat we twee edities hebben moeten overslaan kunnen we eindelijk verder waar we gebleven waren. Morgen vervallen alle maatregelen en waar kunnen we dat nou beter vieren dan in de grootste kroeg van Nederland?”.

Het idee voor een extra reeks ontstond volgens producent Machiel Hofman al in januari: “Iedereen was natuurlijk heel teleurgesteld maar ook strijdvaardig. Er moest een plan B komen. We zijn gaan puzzelen met de agenda’s van artiesten en Ahoy en zijn ook meteen begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe show. Dat wordt vandaag beloond, we hebben een geweldige en vooral feestelijke show klaar staan”.

Els Dijkhuizen, marketing directeur van HEINEKEN Nederland: “Wie had dit nou kunnen denken? Dat we zo snel alsnog in een volle zaal met een Amstel biertje in de hand met volle teugen kunnen genieten van De Vrienden van Amstel. We kunnen niet wachten om de deuren van de grootste kroeg van Nederland weer te openen voor het publiek”.

Data & tickets Extra Editie

De extra shows voor de 24ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE zullen plaatsvinden op 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8 en 9 mei. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande zaterdag, 26 maart, om 10.00 uur via de website en ticketing partner paylogic. Er zullen voor deze editie geen VIP tickets verkocht worden, wel zijn er podium plus kaarten inclusief drank verkrijgbaar.

De mooiste corso's in Nederland 2024
Zomervakantie uitjes Noord-Brabant - 10 x activiteiten en uitstapjes
Uitjes met waterattracties en waterspeeltuinen
Oldtimer evenementen - voor liehebbers van klassiekers
Toon de nieuwste thema's »