Inloggen

Geniet bij een van deze foodfestivals en bierfestivals

Rechts: bierenbraaifestival.nl
Voor foodlovers, Bourgondiërs en levensgenieters wordt het weer volop genieten bij één van de foodtruckfestivals, openluchtrestaurants, bierfestivals of wijnfestivals in Nederland.

Samen met je vrienden en familie proef je de lekkerste gerechten en drankjes met gezellige deuntjes op de achtergrond. Veelal met live muziek en leuke extra activiteiten. Bekijk hieronder waar de foodfestivals in april en mei 2022 plaats vinden.

1. Hoppaaa! foodtruckfestival

Hoppaaa! foodtruckfestival
Het Hoppaaa! foodtruckfestival komt naar Heerhugowaard, IJsselstein, Breukelen en Huizen ! Schuif aan op het grootste terras en geniet volop. Borrelplanken, de Wijnclub, foodtrucks, de XL zweefmolen, Silent Disco, Live muziek, proeverijtjes, streekbieren, muzikale bingo, enzovoorts.
22 t/m 24 april 2022 | Heerhugowaard (Noord-Holland)
29 april t/m 1 mei 2022 | Huizen (Noord-Holland)
20 t/m 22 mei 2022 | IJsselstein (Utrecht)
26 en 27 mei 2022 | Breukelen (Utrecht)

2. Bier & Braai

Bier & Braai
Ontmoet al onze Boergondiërs, neem een ambachtelijk biertje in de hand en neem plaats aan één van onze knusse biertafels. Samen met je vrienden en familie proef je de lekkerste smaken zó van de BBQ, drink je een welverdiend biertje en geniet je van sfeervolle muziek.
22 t/m 24 april 2022 | Leiden (Zuid-Holland)

3. Bierfestival Groningen

De tiende jaargang van Bierfestival Groningen in De Martinikerk! Tijdens dit evenement wordt er wederom een breed scala aan nationale en internationale tapbieren en bieren op fles gepresenteerd door bierbrouwers en vertegenwoordigers.
23 april 2022 | Groningen (Groningen)

4. Food Festival Venhuizen

Food Festival Venhuizen
Op een prachtige groenstrook in het centrum van het West-Friese lintdorp Venhuizen staan in dit weekend 15+ foodtrucks en -stands voor jong en oud. Kom je ook een hapje eten bij het grootste openluchtrestaurant van West-Friesland?
23 en 24 april 2022 | Venhuizen (Friesland)

5. Bierfestival More Beers77

Kleinschalig, gratis en gezellig bierfestival op het terrein van Klup77. Een 6 tal craft brouwerijen geven acte de presence. Heerlijk bierproeven in een gezellige ambiance met live muziek en de mogelijkheid tot een hapje eten.
23 april 2022 | Venlo (Limburg)

6. Dutch Craft Beer Festival

Mooie speciaalbieren, bijzondere brouwers die met liefde over hun vak vertellen, knetterharde bands, gewoon goed eten en een échte festival beleving. Want Craft Beer is Rock & Roll!
7 mei 2022 | Enschede (Overijssel)

7. TAPT Festival

TAPT Festival
TAPT staat bekend als hét festival voor iedereen die houdt van een drankje, een hapje en wellicht een spelletje. Dit jaar maakt TAPT Festival zijn aftrap in Leiden en gaat vervolgens naar Amsterdam Oost! Ontdek verfrissende bieren, geniet van lekker eten, ontmoet nieuwe vrienden, speel, dans en geniet!
6 en 7 mei 2022 | Leiden (Zuid-Holland)
14 mei 2022 | Amsterdam Oost

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Festival TREK

Festival TREK is het grootste rondreizende foodfestival van Nederland. Stadsparken in Rotterdam en Maastricht worden in mei omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant, met verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent!
5 t/m 8 mei 2022 | Rotterdam (Zuid-Holland)
19 t/m 22 mei 2022 | Maastricht (Limburg)
30 mei t/m 2 juni 2022 | Nijmegen Gelderland)

9. Toost Foodtruck Festival Wijk bij Duurstede

De TOOST karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid strijkt neer in Wijk bij Duurstede. Kom met je vrienden, familie, kids en collega’s naar dit lekkere, reizende festival!
13 t/m 15 mei 2022 | Wijk bij Duurstede (Utrecht)

10. Middelburgse Abdij Bier Festival

Middelburgse Abdij Bier Festival
Op het sfeervolle Abdijplein presenteren vele Zeeuwse brouwers en brouwers van buiten de provincie nieuwe en verrassende bieren. Op het grote overdekte terras kun je genieten van alles wat de brouwers te bieden hebben, terwijl regionale bands vanaf het podium met hun muziek voor een gezellige sfeer zorgen.
20 en 21 mei 2022 | Middelburg (Zeeland)

11. Beer Burgers and Two Smoking Barrels

Hét Speciaalbierfestival van Helmond viert het 5-jarig jubileum! En dat moet gevierd worden natuurlijk! Met méér Brouwers (dus meer bier) dan vorige jaren. Dikke sappige Jubileum-Burgers, uit de speakers knallen er kneiters van hits afgewisseld met stevige staaltjes live muziek.
21 mei 2022 | Helmond (Noord-Brabant)

12. Fonteyn Wijnfestival

Fonteyn Wijnfestival
Onder het groen van het Utrechtse Janskerkhof presenteren wijnhuizen en wijncafés uit de regio voor het zesde jaar op rij een uitgebreide selectie aan kwaliteitswijnen in Utrecht's enige echte wijnparadijs! Met een uitgebreide culturele randprogrammering.
20 t/m 22 mei 2022 | Utrecht (Utrecht)

13. Lepeltje Lepeltje

Het Culturele foodfestival Lepeltje Lepeltje wordt na twee jaar weer uit de koelkast gehaald! Levensgenieters uit Eindhoven én Dordrecht kunnen hun geluk niet op: Heerlijke gerechten, live muziek, kindervermaak en een mooie-dingen-markt.
20 t/m 22 mei 2022 | Eindhoven (Noord-Brabant)
26 t/m 29 mei 2022 | Dordrecht (Zuid-Holland) - Hemelvaartweekend

14. Rollende Keukens

Het grootste openluchtrestaurant van Nederland strijkt weer neer in Amsterdam! Geniet van lekker eten en drinken bij de vele mobiele restaurants, kleurrijke tenten, relaxte sfeer, live muziek en de zon tijdens Het Weekend van de Rollende Keukens.
Hemelvaartweekend 25 t/m zondag 29 mei 2022 | Amsterdam (Noord-Holland)

Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
Kaartverkoop Central Park Festival van start
10 x Festivals in april 2024
Spot de Cheetawelpjes in Beekse Bergen
Toon de nieuwste thema's »