Inloggen

Vaderdag 2024 - Verras hem met deze activiteiten en uittips

Links: © Bobbie Photography - Central Park FestivalRechts: TT Festival in Assen
Vaderdag komt eraan. Heb je nog geen idee wat je jouw vader kunt geven? Verras hem en neem hem mee voor een dagje uit! Er zijn leuke evenementen en activiteiten die je samen kunt beleven.

Houdt jouw vader bijvoorbeeld van ronkende motoren, automobielen, live muziek, gamen of sportieve activiteiten? Bekijk hieronder 10 Vaderdag uittips!

1. Central Park Festival

Central Park Festival
Neem jouw vader mee naar het Central Park Festival. Dit popfestival is een ‘must go!’ voor muziekliefhebbers en fijnproevers. Met een festivaldag op zondag voor alle leeftijden. Met Suzan & Freek, Snelle, Flemming, Kris Kross Amsterdam, The Dirty Daddies en Diggy Dex! Er zijn nog tickets voor zondag beschikbaar.
Zondag 16 juni 2024 | Utrecht (Utrecht)

2. TT Festival

Niet alleen op het TT Circuit racen de motoren over het asfalt, ook in het centrum van Assen ruik je de geur van brandend rubber. Tijdens het festival is er een grote TT Kermis, zijn er drie TT Nachten met op meerdere podia live muziek en er is veel motorvermaak. Een groot deel van de activiteiten is gratis toegankelijk.
22 t/m 30 juni 2024 | Assen (Drenthe)

3. Brew at the Zoo

Brew at the Zoo
Geef jouw vader een ticket voor Brew at the Zoo cadeau. Bij Brew@theZoo proef je bieren tussen de dieren. Met ruim tweehonderd bieren van meer dan vijftig brouwerijen is het een van de grootste speciaal bierfestivals van Nederland. Hij kan genieten van de smaken van meer dan 200 bieren te midden van de dieren in safaripark De Beekse Bergen.
28 en 29 juni 2024 | Hilvarenbeek (Noord-Brabant)

4. Gitaarfestival

Mis het Gitaarfestival op zondag 16 juni niet! Internationale en nationale gitaristen betoveren zowel het binnen- als buitenmuseum van het Zuiderzeemuseum. Dé plek voor gitaar- en muziekliefhebbers op Vaderdag! Geniet van diverse muziekstijlen, van klassiek tot jazz en flamenco tot bluegrass. Ook zijn er diverse workshops.
Zondag 16 juni 2024 | Enkhuizen (Noord-Holland)


5. Expeditie Vaderdag

Expeditie Vaderdag
Een avontuurlijk uitje voor het hele gezin bij Outdoorpark SEC Almere. Op Vaderdag staat vader aan het hoofd van zijn team. Met broertjes, zusjes, moeder en iedereen die het leuk vindt om mee te doen vorm je een team. Samen ga je op expeditie in het outdoorpark, op zoek naar de schat.
Zondag 16 juni 2024 | Almere (Flevoland)

6. Nationale Oldtimerdag

Is jouw vader liefhebber van auto's? Neem hem dan mee naar de Nationale Oldtimerdag! Aan de boorden van de voormalige Zuiderzee staan ruim 400 oldtimers te glimmen voor een prachtige familiedag. En het is helemaal gratis.
Zondag 16 juni 2024 | Lelystad (Flevoland)

7. Summerfair's US Car & Bike Show

Summerfair's US Car & Bike Show
Of houdt jouw vader van Amerikaanse voertuigen? Die zijn op vaderdag te bewonderen in Posterholt. Naast de vele Amerikaanse voertuigen zijn er diverse stands, een springkussen voor de kinderen, muziek van een DJ en Live muziek.
Zondag 16 juni 2024 | Posterholt (Limburg)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Houtfestival Haarlem

Neem jouw vader mee naar het Houtfestival. Met muziek uit alle windstreken van de wereld, aanstormend talent, theater voor jong & oud, live videostreaming, beeldende kunst en foodtrucks. Gewoon gratis in de vrij toegankelijke Haarlemmerhout en leuk voor jong en oud.
16 juni 2024 | Haarlem (Noord-Holland)

9. Kom graven tijdens de Nationale Archeologiedagen

Dit weekend zijn de Archeologiedagen. Veel van ons verre verleden ligt verrassend dichtbij. Onder onze voeten. In de bodem. De Nationale Archeologiedagen brengen dat verleden tot leven. Een unieke gelegenheid om te zien wat er in de bodem zit en zat.
14 t/m 16 juni 2024 | Diverse locaties in heel Nederland

10. Heroes Dutch Comic Con

Heroes Dutch Comic Con
Neem je vader mee naar hét popcultuur evenement van Nederland! Bij Heroes Dutch Comic Con ontmoet je wereldberoemde acteurs en striptekenaars. Fan van tv-series, films, esports of cosplay? Heroes Dutch Comic Con heeft het allemaal, en meer! Bereid je voor op een geweldig weekend vol entertainment en bijzondere ontmoetingen.
21 t/m 23 juni 2024 | Utrecht (Utrecht)

11. En nog veel meer uittips

Natuurlijk valt er nog veel meer te doen op 18 juni 2023. Bekijk alle activiteiten en evenementen diep op deze zondag plaats vinden. Laat je inspireren door Uitzinnig.nl en beleef een leuk dagje uit met jouw vader!

Kaartverkoop Central Park Festival van start
Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
Deze gratis evenementen kun je in juni bezoeken
Rondvaarten in Nederland - Ontdek een stad of regio vanaf het water
Toon de nieuwste thema's »