Menu
Tips

Openluchtzwembaden - De leukste buitenzwembaden met kinderen in Nederland

Links: © Rob Voss - Openluchtbad BoschbadRechts: bosbadleersum.nl
Het is weer zomers weer! Lekker buiten zwemmen in één van de openluchtzwembaden die Nederland rijk is. Voor kinderen gegarandeerd uren zwem- en speelplezier!

Er zijn prachtige bosbaden, subtropische buitenzwembaden en waterspeelparken met roetsjbanen en allerlei attracties. Bekijk 12 tips waar je verkoeling kunt vinden voor een heerlijk dagje uit bij het zwembad.

1. Openluchtbad Boschbad

Openluchtbad Boschbad
Dit mooie openluchtbad is de grootste van Nederland. Je zult je hier geen moment vervelen. Je kunt hier zwemmen, midgetgolfen, zonnen, sporten en kanoën. Een bezoek aan het Boschbad is leuk voor jong en oud.

2. Bosbad Hoeven - Waterspeelpark Splesj

Bosbad Hoeven - Waterspeelpark Splesj
Bosbad Hoeven is een groot waterspeelpark tussen Roosendaal en Breda. Een groot aantal waterattracties maakt dit bad tot een perfect dagje uit.

Voor alle leeftijden is hier wel iets te vinden. Zo is er het Spetterkasteel, supersnelle glijbanen, een Wildwater River Ride. En ook de halfpipe van 11 meter hoog waar je in een rubberbootje doorheen gestuwd wordt.

3. Zwemparadijs Tropiqua

Kom snel de leukste waterpret beleven in Tropiqua! Dit gezellige en mooie zwemparadijs is voor jong en oud een plek om je uit te leven. Het zwembad heeft een apart zwemgedeelte voor de allerkleinsten.
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. Zwembad De Meermin

Zwembad De Meermin
Neem een gezonde duik in Zwembad De Meermin. Dit buitenzwembad is voor jong en oud een heerlijke plek om te zijn in een parkachtige omgeving. De kleinsten kunnen zich uitleven in het kleuterbad. De oudere kinderen kunnen van de grote glijbaan glijden in het grote bad.

5. Heuveltjesbosbad Balkbrug

In het Heuveltjesbosbad kun je volop genieten van het zwemmen en het badplezier. In dit buitenzwembad is het op warme dagen heerlijk vertoeven. Rondom het bad zijn verschillende speelvoorzieningen. Van een groot springkussen tot een volleybalveld.

6. Zwembad De Vosse

Zwembad De Vosse is een openlucht zwembad in Hillegom en is onderdeel van Sportcentrum De Vosse. Het zwembad bestaat uit een 50-meter bad, een recreatiebad en een peuterbad. Zo kan iedereen ongestoord zwemmen. Recreanten en banenzwemmers komen in dit zwembad ruimschoots aan hun trekken.

7. Bosbad Leersum

Bosbad Leersum
Bosbad Leersum is een prachtig openluchtzwembad. Het zwembad is aangelegd in een oorspronkelijke zandafgraving en is omgeven door bossen. Er zijn drie royale bassins waarin jong en oud zich kunnen vermaken.

Voor de kleinsten is er een kleuterbad met waterspuitfiguren. Ook is er een halfdiep speelbad met een brede glijbaan. Voor de sportieve zwemmer is er het wedstrijdbad met duikplanken en een ..

8. Aquacentrum Malkander

Aquacentrum Malkander heeft zowel verschillende binnenzwembaden als buitenzwembaden. Ook is er een wildwaterkreek, een bruisbank, jetstreams, een whirlpool en stoomcabines.

9. Zwembad De Boskamp

Zwembad De Boskamp is een buitenbad in een bosrijke omgeving. Het zwembad bestaat uit een 25 meter wedstrijdbad en een recreatiebad. Het recreatiebad bevat diverse attracties zoals een waterparaplu, een waterkanon, een glijbaan en een bruisbank.

10. Openluchtzwembad De Dúnatter

Openluchtzwembad De Dúnatter
In dit prachtige openluchtzwembad in de duinen kun je genieten van een sportieve en ontspannen dag. Het is voor zowel jong als oud heerlijk zwemmen in de verwarmde baden.

11. Zwemkasteel Nienoord

Zwemkasteel Nienoord is een veelzijdig zwemparadijs in Leek met tal van attracties. Binnen is een 25 meter bad voor banenzwemmen, zwemlessen en diverse watersporten. Ook is er een subtropisch recreatiebad met een 40 meter glijbaan, whirlpool, wildwaterkreek en waterval.

12. Subtropisch Bosbad Putten

Subtropisch Bosbad Putten
In Bosbad Putten vind je een combinatie van plezier en wellness. In het subtropisch zwembad kun je roetsjen vanaf de spectaculaire wildwaterbaan van 110 meter lang en genieten van het bubbelbad, stroomversnellingen, whirlpools, watermassages en meer. In het wedstrijdbad kun je sportief baantjes trekken.

Als het buiten warm genoeg is, wordt het verwarmde buitenbad geopend. Ga van de de zestig ..

Sprookjesachtige uitjes - Van kabouterpad tot attractiepark
De leukste Klimparken in Nederland
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Halloween uitjes 2021 - Lekker griezelen en magie beleven
Verrassend er op uit .. »