Inloggen

Bezoek een Kerstfair bij een kasteel voor het ultieme kerstgevoel

Links: spiritofwinter.nlRechts: kerstfairhuisdoorn.nl
Wil je hét ultieme kerstgevoel ervaren? Bezoek dan een kerstfair bij een kasteel. Met de sprookjesachtige omgeving, standhouders met mooie en lekkere producten voor de feestdagen, vuurkorven en duizenden twinkelende lichtjes kom je helemaal in de stemming!

Bekijk hieronder de kerstfairs en kerstmarkten die bij prachtige kastelen plaats vinden.

1. Spirit of Winter

Spirit of Winter
Spirit of Winter is terug in november op een nieuwe locatie! Dat wordt weer genieten van de winterse warme gezelligheid met duizenden lichtjes en knapperende vuurtjes op Paleis Soestdijk waar je heerlijk kunt Wintershoppen.
16 t/m zondag 19 november 2023 | Baarn (Utrecht)

2. Kerstfair Huis Doorn

Kerstfair Huis Doorn, op het domein Huis Doorn heeft ruim 100 mooie en gezellige stands. Doe ideeën op om binnen & buiten nog meer in Kerstsfeer te brengen, een mooie tafel te dekken en ontdek de homemade lekkernijen die je tijdens kerst op tafel kan zetten.
2 t/m 5 november 2023 | Doorn (Utrecht)

3. Winter Heerlijckheid

Winter Heerlijckheid
Hakken uit, laarzen aan! Bereid je voor op de feestelijke wintermaanden tijdens Winter Heerlijckheid op Kasteel Warmelo. De luxe pagodetenten met ruim 100 standhouders, duizenden twinkelende lichtjes en knisperende vuurkorven maken het ultieme wintergevoel compleet.
10 t/m 12 november 2023 | Diepenheim (Overijssel)

4. Country & Christmas Fair

Country & Christmas Fair
Laat je inspireren tijdens de Country & Christmas Fair 2023 op een nieuwe locatie; Slot Zeist. Ervaar een sprookjesachtige kerstbeleving in hartje Nederland. Kerstshoppen in een sfeervolle ambiance, kerstvermaak en allerlei heerlijkheden.
21 t/m 26 november 2023 | Zeist (Utrecht)

5. Christmas and Vintage op Kasteel Daelenbroeck

Vele brocanteurs komen met hun mooiste schatten en vondsten uit Frankrijk, België en Engeland en toveren Kasteel Daelenbroeck om tot een sprookjesachtige kersfair. Zij verrassen met kramen vol oude kerstballen, oude meubeltjes, stoer, industrieel, en romantisch brocante.
18 en 19 november 2023 | Herkenbosch (Limburg)

6. Kerstmis op Kasteel Spelderholt

Kerstmis op Spelderholt is een gezellige kerstmarkt op een sprookjesachtig kasteel in de bossen van Beekbergen. Op deze unieke locatie vindt de sfeervolle Kerstfair plaats in de prachtige zalen van het kasteel.
9 en 10 december 2023 | Beekbergen (Gelderland)

7. Kerstmarkt Vaassen

Kerstmarkt Vaassen
Bij de Kerstmarkt Vaassen kom je volop in de stemming voor de feestdagen. Het voorplein van kasteel Cannenburch is gevuld met vele kraampjes waar je allerlei leuke kerstartikelen kunt vinden. Geniet ook van Cannenburch in Kerstsfeer met een online combikaart.
8 t/m 10 december 2023 | Vaassen (Gelderland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Kerst en Wild Fair Kasteel Doorwerth

Laat je inspireren door de mooie lifestyle-en foodproducten tijdens de 10e editie van de Kerst en Wild Fair die wordt gehouden op het imposante middeleeuwse kasteel Doorwerth. Ook is er amusement aanwezig voor jong en oud.
Zondag 10 december 2023 | Doorwerth (Gelderland)

9. Nog veel meer Kerstmarkten en Kerstfairs

Uiteraard zijn er nog veel meer kerstmarkten en kerstfairs in Nederland. Beleef de warme wintersfeer in een vaak sprookjesachtige omgeving en bezoek een kerstmarkt op een kasteel, een kerstmarkt in Dickensstijl of kerstmarkt in een grot. Ook zijn er talloze leuke wintermarkten en winterse evenementen door heel Nederland. Bekijk de Kerstmarkten agenda waar je de heerlijke sfeer van de decembermaand kunt vinden.

Deze Kunstmarkten en Kunstroutes zijn er in juni
Rondvaarten in Nederland - Ontdek een stad of regio vanaf het water
Bierfestival Brew at theZoo keert terug naar Beekse Bergen
Open Tuindagen - Bewonder prachtige tuinen van particulieren
Toon de nieuwste thema's »