Inloggen

Bezoek een Kunstbeurs komende maanden

Links: © Pierre Banoori - OBJECT - Sarah RosemanRechts: © Stephanie Lechner - Art Eindhoven (2022)
Een kunstbeurs of art fair bezoeken is een leuke en toegankelijke manier om bijzondere kunst tegen te komen. Door heel Nederland worden er kunstbeurzen georganiseerd.

Geniet van kunst van hoge kwaliteit op een toonaangevende kunst- en antiekbeurs of van objecten op het gebied van design, interieur, mode en kunst op een designbeurs. Galeries en kunstenaars exposeren werk in allerlei disciplines. Schilderijen, sieraden, glasfusing, beeldhouwkunst, keramiek, fotografie, textiel en meer.

Bekijk deze mooie kunstevenementen van januari t/m juni 2024.

1. Object Rotterdam

Object Rotterdam
Meubels, textiel, keramiek en glas zetten de toon op deze Rotterdamse designbeurs. OBJECT begeeft zich op het snijvlak van design, mode, architectuur en kunst.
31 januari t/m 2 februari 2024 | Rotterdam (Zuid-Holland)

2. Art Eindhoven

Art Eindhoven
Vele kunstenaars, zowel nationaal als internationaal, exposeren hun kunst tijdens Art Eindhoven op het bruisende Strijp-S. Vrijwel alle kunstenaars zijn zelf aanwezig. Zij vertellen je graag over hun passies, denkbeelden, werkwijzen en meer.
3 en 4 februari 2024 | Eindhoven (Noord-Brabant)

3. Art Rotterdam

Art Rotterdam viert in 2024 haar 25-jarig jubileum! In de iconische, Rotterdamse Van Nelle Fabriek tonen ruim honderd toonaangevende binnen- en buitenlandse galeries werk van aankomende en gevestigde kunstenaars.
1 t/m 4 februari 2024 | Rotterdam (Zuid-Holland)

4. [re]Discoveries

[re]Discoveries
[re]Discoveries is een kleine beurs voor kunstenaars met een uniek verhaal en uniek werk. De kunstenaars zijn na een lange weg, vaak gepaard gaande met een veranderde levenshouding, eindelijk ‘zichzelf’ en dus ook kunst maken die ‘van binnenuit’ komt.
9 en 10 maart 2024 | Amsterdam (Noord-Holland)

5. Brabant Art Fair

Kunstbeurs van hoog niveau in een unieke sfeer. Op de kunstbeurs tonen bijna 100 beeldend kunstenaars hun mooiste kunstwerken.
16 en 17 maart 2024 | Tilburg (Noord-Brabant)

6. Kunstfair Landgoed Kasteel Geldrop

Diverse professionele kunstenaars uit het hele land exposeren hun werken in Kasteel Geldrop. In de stijlkamers van het kasteel is kunst te bewonderen in verschillende disciplines.
23 en 24 maart 2024 | Geldrop (Noord-Brabant)

7. Huntenkunst

Huntenkunst
De internationale kunstmanifestatie Huntenkunst presenteert 250 kunstenaars uit 30 landen met eigentijdse beeldende kunst. Ook zijn er kunstenaars afkomstig uit buiten Europa.
24 t/m 26 mei 2024 | Gelderland (Ulft)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Amsterdam Art Week

Amsterdam Art Week presenteert ism meer dan 50 vooraanstaande en experimentele hedendaagse kunstinstellingen in Amsterdam een bruisend vijfdaags programma van tentoonstellingen, openingen, performances, screenings, artist talks, rondleidingen ontmoetingen en events.
29 mei t/m 2 juni 2024 | Amsterdam (Noord-Holland)

9. Meer kunst

Meer kunst beleven? De uitagenda van Uitzinnig.nl wordt steeds aangevuld met kunstevenementen. Bekijk ook de tentoonstellingsagenda met mooie exposities in één van de vele musea of andere kunstlocaties.

Zomervakantie uitjes Drenthe - 10 x activiteiten en uitstapjes
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Heerlijke zomermarkten jaarmarkten en vakantie braderieën
Zomervakantie uitjes Gelderland - 10 x activiteiten en uitstapjes
Toon de nieuwste thema's »