Inloggen

Doe inspiratie op bij deze plantenmarkten in februari maart en april 2023

Links: Tuin&SfeerRechts: vlinderparadijs.nl
Tuinliefhebbers kunnen weer hun hart ophalen. Op deze plantenmarkten, voorjaarsfairs, tuinbeurs en bloemenshow kun je weer inspiratie opdoen voor de tuin, terras, balkon en meer. Er is zelfs een moestuinbeurs, zodat je je goed kunt voorbereiden op een nieuw moestuinseizoen!

Wil je jouw tuin weer opfleuren met mooie bloemen en planten? Bekijk hieronder waar je deze plantenmarkten en plantenbeurzen kunt bezoeken.

1. Tuin & Sfeer

Tuin & Sfeer
Tuin&Sfeer maakt zich samen met duizenden tuinliefhebbers op voor een nieuw buitenavontuur. Na een break wegens corona maakt het indoor buitenevent haar comeback in MartiniPlaza Groningen.
10 t/m 12 februari 2023 | Groningen (Groningen)

2. Plantjesmarkt bij Vlinderparadijs Papiliorama

Bij Vlinderparadijs Papiliorama kun je Plantjes en zaden kopen of ruilen op de plantjesmarkt. Samen met de hovenier kun je in de tropische kas stekjes uitzoeken. Ook kun je platjes kopen of ruilen bij een van de standhouders.
25 februari 2023 | Havelte (Drenthe)

3. Lentetuin Breezand

Lentetuin Breezand
De Lentetuin is de mooiste overdekte bolbloemenshow van Nederland en wordt jaarlijks georganiseerd. Geniet van duizenden tulpen, narcissen, hyacinten, krokussen, calla’s, irissen, lelies en andere bijzondere bolgewassen.
1 t/m 5 maart 2023 | Breezand (Noord-Holland)

4. De Moestuinbeurs

Deze allereerste editie van De Moestuinbeurs vindt plaats op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Met moestuinproducten, merken, masterclasses, workshops, live-demonstraties, een zadenruilmarkt en meer.
17 en 18 maart 2023 | Beesd (Gelderland)

5. Voorjaarsweekend Tuinplezier

Voorjaarsweekend Tuinplezier
Met als thema 'Oerwoud in je kamer’ organiseert De Botanische Tuinen van de Universiteit Utrecht samen met Groei&Bloei Utrecht een weekend vol lezingen, workshops, rondleidingen, een plantenmarkt en meer!
25 en 26 maart 2023 | Utrecht (Utrecht)

6. Duurzaam en groen moet je doen

Het erf van Wijngaard Um d ’n Olden Smid verandert in een gezellige lentemarkt op tweede Paasdag! Er zijn stands met met streekproducten, natuur, kunst, hergebruikte producten en natuurlijk ook verschillende stands met planten, stekjes e.d voor aantrekkelijke prijsjes.
10 april 2023 | Velswijk (Gelderland)

7. Voorjaarsmarkt in het Bomenmuseum

Voorjaarsmarkt in het Bomenmuseum
Op deze gezellige Voorjaarsmarkt in het Nationaal Bomenmuseum vind je standhouders die producten aanbieden passend bij de natuurlijke omgeving van het prachtige Bomenmuseum. Met onder andere planten, tuin- en woondecoraties, enz.
16 april 2023 | Doorn (Utrecht)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Bloesemfair

Bij Museumboerderij de Karstenhoeve wordt een inspirerende tuinmarkt gehouden. Een markt met een landelijke sfeer, gemoedelijk, gastvrij en met een vleugje nostalgie.
22 april 2023 | Ruinerwold (Drenthe)

9. Vasteplanten-infodag Tuinen Mien Ruys

Bij de Tuinen Mien Ruys wordt de Vasteplanten-infodag gehouden. Een dag vol inspirerende keuze uit vaste planten, zomerbloeiers en blije bijen-en vlinderboxen.
23 april 2023 | Dedemsvaart (Overijssel)

10. Veel meer leuke uitjes en evenementen

Veel meer leuke uitjes en evenementen
Uiteraard zijn er nog veel meer leuke evenementen en festivals te bezoeken. De uitagenda van Uitzinnig.nl staat bomvol leuke tips voor een dagje uit.

Kunstroutes en Atelierroutes in maart - april 2024
De leukste fairs en markten in april 2024
10 x Festivals in april 2024
Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
Toon de nieuwste thema's »