Inloggen

Dagje uit met Pasen - Dit is er te doen op 1e Paasdag

Links: bruisend.nuRechts: hetbrokantien.nl
Wat te doen op eerste Paasdag? Bezoek deze uitjes en evenementen op zondag 9 april! Er zijn volop leuke activiteiten voor een dagje uit. Van Paasmarkt tot festival en nog veel meer. Natuurlijk zijn ook alle attractieparken, musea en attracties geopend.

Bekijk onderstaande Paas evenementen en activiteiten op zondag 9 april 2023.

1. Hoppaaa foodtruckfestival Gorinchem

Hoppaaa foodtruckfestival Gorinchem
Het Hoppaaa! foodtruckfestival komt weer naar Gorinchem! Schuif aan op het grootste terras aan de Waterpoort en geniet 4 dagen volop met Pasen.
7 t/m 10 april 2023 | Gorinchem (Zuid-Holland)

2. Paasmarkt Orvelte

De Paasmarkt in Orvelte bruist van de gezelligheid. Goede kwaliteit stands in de sfeer die bij dit fraaie monumentale dorpje passen. Orvelte is een autovrij dorpje met leuke winkeltjes, terrassen en meer.
Zondag 9 april 2023 | Orvelte (Drenthe)

3. Kunstwandeling Diever

Kunstwandeling Diever
Kunstenaars en ambachtslieden openen voor de tweede keer dit jaar hun deuren tijdens de Kunstwandeling Diever. Exposanten tonen hun werken in huis, werkplaats, atelier of galerie.
8 en 9 april 2023 | Diever (Drenthe)

4. Lentebokroute - Lammetjesdag Nijmegen

Proef de nieuwe LenteBokbieren op Eerste Paasdag tijdens de Lammetjesdag op de Grote Markt in Nijmegen. Natuurlijk is er dan ook voor de kinderen van alles te beleven!
Zondag 9 april 2023 | Nijmegen (gelderland)

5. Open Tuinen Midden Brabant

Open Tuinen Midden Brabant
Voor iedereen die wil genieten van groen en bloemen. Fiets van tuin naar tuin in Midden Brabant. In totaal 5 bijzondere privétuinen en 1 kwekerij met mooie voorbeeldborders die zijn geopend.
Zondag 9 april 2023 | Loon op Zand (Noord-Brabant)

6. Paasmarkt Vlissingen

Bezoek de Paasmarkt Vlissingen op de boulevard op 1e Paasdag. Er zijn 150 kramen met een groot diversiteit aan producten. Geniet van een heerlijk dagje aan zee.
Zondag 9 april 2023 | Vlissingen (Zeeland)

7. Wollig Landleven fair Oldeberkoop

Wollig Landleven fair Oldeberkoop
Op 1ste paasdag is de Wollig Landleven fair met Wol, Lifestyle en Streekproducten in Oldeberkoop. Tientallen standhouders presenteren dan hun producten en specialiteiten met passie en vakmanschap.
Zondag 9 april 2023 | Oldeberkoop (Friesland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Paascross Kessel

De paascross wordt ieder jaar op 1e paasdag gereden in Kessel. Er wordt gestreden worden om de ASUZ kampioenschappen 2023. Iedereen is van harte welkom, ACC The Blue Birds staat weer garant voor een mooie paascross.
Zondag 9 april 2023 | Kessel (Limburg)

9. Trotsmarkt Kasteel Groeneveld

Een pure, eerlijk en heerlijke markt bij Kasteel Groeneveld te Baarn. En deze Trotsmarkt is er weer op 1e Paasdag! Op de Trotsmarkt vind je eerlijke en liefst home made vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn.
Zondag 9 april 2023 | Baarn (Utrecht)

10. Beleef een vrolijk Pasen in de Orchideeën Hoeve

Beleef een vrolijk Pasen in de Orchideeën Hoeve
Ga in het paasweekend naar het mooiste junglepark van Europa en beleef het vrolijkste paasuitje voor het hele gezin. Dwaal door het geheel overdekte park van de Orchideeën Hoeve, voer de clowneske papegaaitjes, leef je uit in de waterrijke speeltuin en bezoek de gloednieuwe jungleshow.
7 t/m 10 april 2023 | Luttelgeest (Flevoland)

11. Nog veel meer uitjes

Dit is slechts een kleine selectie van wat er allemaal te doen is. De uitagenda staat vol met leuke Paasuitjes.

Uiteraard zijn ook alle attractieparken, dierentuinen, musea (waaronder de openluchtmusea geopend. Wil je iets actievers? Bezoek dan eens een klimbos. Wil je op een leuke manier de regio verkennen, bekijk dan deze verhuurlocaties voor recreatieve activiteiten en locaties waar je fluisterboten en kano’s kunt huren.

De leukste Klimparken in Nederland
Vernieuwd Nijntje museum opent op 21 juni 2023
Central Park festival is klaar voor de vijfde editie
Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken