Inloggen

Evenementen met bier in de hoofdrol

Links: bokbierdag.nlRechts: neushoorn.nl
Biertje?! Van bokbierfestival tot oktoberfeesten; evenementen en festivals met bier in de hoofdrol vormen de perfecte gelegenheid om te genieten van de heerlijke smaken van ambachtelijke brouwsels en gezellig samen zijn met vrienden en medeliefhebbers.

Bruisende bierproeverijen, bierfestivals en bokbierkroegentochten zijn ideaal om nieuwe bieren te ontdekken, lokale brouwers te ondersteunen en de rijke cultuur van bier te vieren. Bekijk hieronder waar je kunt proosten op het goede leven!

1. Nationale Bokbierdag

Nationale Bokbierdag
Heel Zutphen staat in het teken van bokbier tijdens de Nationale Bokbierdag. Er is een grote bokbiermarkt met tientallen verschillende bokbieren en live optredens in het historische hart van Zutphen.
8 oktober 2023 | Zutphen (Gelderland)

2. Bierfestival Leeuwarden

De lekkerste speciaalbieren voor bierliefhebbers en fijnproevers. Lokaal, nationaal en internationaal; de beste bieren worden uit alle hoeken ingevlogen! Het lekkere eten en een goed stuk muziek maakt het festival compleet.
23 september 2023 | Leeuwarden (Friesland)

3. Bierfestival Oudenbosch

Bierfestival Oudenbosch
Kom genieten van lekkere bijzondere bieren op het Bierfestival Oudenbosch. Voor de zesde keer wordt in het centrum van Oudenbosch een bierfestival gehouden. Het Jezuïetenplein staat vol met kraampjes van diverse lokale bierbrouwers.
23 september 2023 | Oudenbosch (Noord-Brabant)

4. Najaarsbier Festival

Het bokbierseizoen wordt afgetrapt met een gezellig bierfestival op het Remigiusplein in Duiven. Naast een groot aantal bokbieren worden ook andere najaarsbieren geschonken. Ook voor niet-bier drinkers is er uiteraard een drankje.
1 oktober 2023 | Duiven (Gelderland)

5. Bockbier Festival Utrecht

Bockbier Festival Utrecht
Vier de herfst op het Janskerkhof in Utrecht met meer dan 25 verschillende bockbieren uit heel Nederland. Met proeverijen, livemuziek van toffe bandjes, swingende DJ's en talloze BBQ-gerechten van de smoker belooft dit weer een waar feest te worden.
13 t/m 15 oktober 2023 | Utrecht (Utrecht)

6. Oktoberfest bij Boerengoed

Kom ook mee feesten met de beste Schlager muziek en bier in overvloed. Het Oktoberfest bij Boerengoed wordt gevierd met live muziek van verschillende authentieke Oktoberfest blaasorkesten.
8 oktober 2023 | Den Bosch (Noord-Brabant)

7. Beers & Lemonade

Beers & Lemonade
Hou jij wel van een uitdagend glaasje “craft” bier, maar wil je op de zondag ook van je gezin genieten? Dan ben je op bierfestival beers & lemonade op de juiste plaats. De eerste editie van het festival is speciaal ingericht op het gehele gezin.
8 oktober 2023 | Sint-Oedenrode (Noord-Brabant)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Bergse Bokkentocht

De Bergse Bokkentocht is een kroegentocht die draait om bokbieren. Bij elk van de 5 deelnemende cafés krijgt u een bokbiertje met bijpassend hapje te proeven.
8 oktober 2023 | Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

9. Oktoberfest Nuenen

Oktoberfest Nuenen staat voor twee dagen feest met lederhosen, dirndl, Duitse worsten, live muziek en pullen bier.. Kortom een Oktoberfest zoals het hoort!
27 en 28 oktober 2023 | Nuenen (Noord-Brabant)

10. Bok 'n Blues

Bok 'n Blues
Laat je mee voeren in de wereld van de Bok 'n Blues in historisch Valkenburg. Bij 6 locaties kun je genieten van heerlijke live bluesmuziek met een bokbiertje in de ene hand en een bite in de andere hand.
22 oktober 2023 | Valkenburg (Limburg)

11. Nog veel meer leuke evenementen

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke evenementen en festivals te bezoeken. De uitagenda van Uitzinnig.nl staat bomvol leuke tips voor een dagje uit.

Pssst! Wist je trouwens dat wij genomineerd zijn voor de Website van het Jaar? Wij zijn genomineerd in de rubriek Vrije tijd. Help je ons mee om te winnen? Stem dan hier.

Grote muziekfestivals in juli, augustus en september 2024
Deze gratis evenementen kun je in juni bezoeken
Oldtimer evenementen - voor liehebbers van klassiekers
Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
Toon de nieuwste thema's »