Inloggen

Line-up Central Park 2024 bekend

Acda en De Munnik, DI-RECT, Davina Michelle, Flemming en meer! Voor Central Park 2024 staat jou weer een vette line-up te wachten.

Op zaterdag 15 & zondag 16 juni zal de zesde editie van Central Park plaatsvinden in Park Transwijk, Utrecht. Het festival trekt elk jaar duizenden bezoekers van alle leeftijden en programmeert daarom een divers muzikaal aanbod. De kaartverkoop start 23 november om 12:00.

Line-up zaterdag 15 en zondag 16 juni

Line-up zaterdag 15 en zondag 16 juni
Tijdens de zaterdageditie, die vorig jaar stijf uitverkocht was, staan bezoekers dit jaar oog in oog met Acda en de Munnik. Het duo sloot hun muziekcarrière af in 2015 met een afscheidstournee maar maakt zich op voor een spectaculaire terugkeer. Extra bijzonder: Central Park staat als één van de eerste buitenfestivals op hun planning. Ook DI-RECT, Davina Michelle, Claude, De Jeugd van Tegenwoordig en Pommelien Thijs staan op de line-up.

Op zondag, als alle leeftijden welkom zijn, zijn er optredens van Suzan & Freek, Snelle, Diggy Dex, Kris Kross Amsterdam, Flemming en The Dirty Daddies.

Meer dan een popfestival

Central Park onderscheidt zich van andere popfestivals door de extra aandacht voor beleving en sfeer naast het muzikale programma. Als bezoeker wordt je ondergedompeld in een groene oase in hartje Utrecht, waar je kunt varen over het zwanenmeer, plaatsnemen in nostalgische attracties en tal van foodtrucks ontdekken op de picknickweide.

Ook de speciaalbierenbar aan het water en het exclusieve wijndeck zijn weer aanwezig. "Wij bieden een Efteling gevoel, maar dan in popfestivalsferen in één van de mooiste stadsparken van Nederland." aldus de organisatie.

Tickets

Tickets
De kaartverkoop start donderdag 23 november om exact 12:00 en uitsluitend via de website. De eerste tickets zijn verkrijgbaar voor €52,50 ex. fee (zaterdag) en €43,50 ex. fee (zondag). Deze zijn zeer beperkt beschikbaar. Zoals elk jaar werkt het festival met zogenoemde ‘ticketfases’. Hoe eerder je een ticket koopt, hoe goedkoper deze zijn.

De eerste 2000 bestellingen krijgen een klein presentje van de organisatie. Benieuwd wat dit is? Zorg dat je klaar zit om 12:00. Per bestelling sturen ze (nog vóór de feestdagen) één cadeautje op.

In het kort

Zaterdag 15 juni 2024 van 13:00 tot 23:00 (18+)
Zondag 16 juni 2024 van 12:00 tot 22:00 (alle leeftijden)
Locatie: Park Transwijk, Utrecht
Info & tickets: www.centralpark.nl

Foto's

Foto 1: MNO Photo
Foto 2: Bobbie Photography
Foto 3: Bobbie Photography
Foto 4: Bobbie Photography

Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
Bierfestival Brew at theZoo keert terug naar Beekse Bergen
Joost Klein komt naar Pinkpop 2024
Open Tuindagen - Bewonder prachtige tuinen van particulieren
Toon de nieuwste thema's »