Inloggen

Wat te doen met oud en nieuw - vuurwerkshows en feesten

Links: Licht- en vuurwerkshow Museumplein AmsterdamRechts: Nationale Vuurwerk Rotterdam
Vuurwerkshows, carbid schieten en oud & nieuw feesten. Traditiegetrouw wordt de jaarwisseling weer groots gevierd.

Er zijn een aantal grote steden waar je samen 2024 kunt inluiden met een schitterende licht- en vuurwerkshow. Of bezoek een gezellige oud & nieuw party. Bekijk hieronder waar je oudjaarsavond kunt beleven.

1. Licht- en vuurwerkshow Amsterdam

Licht- en vuurwerkshow Amsterdam
Samen het nieuwe jaar inluiden vanaf het Museumplein in Amsterdam! Hier wordt weer een grote Licht- en vuurwerkshow van Electric Fireworks georganiseerd. Dit jaar nog grootser opgezet met o.a. een speciale kindershow.
31 december 2023 | Amsterdam (Noord-Holland)

2. Nationale Vuurwerk Rotterdam met Martin Garrix

Het grootste vuurwerk van Nederland bij de Erasmusbrug in Rotterdam met Martin Garrix! Het begin van 2024 zal tijdens de Nationale Nieuwjaarsnacht Rotterdam spetterend van start gaan vanaf de Maas bij de Erasmusbrug in Rotterdam. Het Nationale Vuurwerk wordt dit jaar muzikaal begeleid door wereldster Martin Garrix!
31 december 2023 | Rotterdam (Zuid-Holland)

3. Vuurwerkshow Hofvijver

Vuurwerkshow Hofvijver
De gemeente Den Haag organiseert op oudejaarsavond 2023 opnieuw een grote vuurwerkshow op de Hofvijver. Na de muziekshow is er het gezamenlijke 'aftelmoment', waarna de spectaculaire vuurwerk-, licht- en videoshow start.
31 december 2023 | Den Haag (Zuid-Holland)

4. New Years EHVE - Eindhoven

De nieuwe en gratis oud en nieuw show van Eindhoven vol (live) muziek en een spectaculaire vuurwerkshow. Met onder andere de Fresku ‘Eind hoger’ Openingsshow, Joël Borelli Live, en de La Fuente NYE Special.
31 december 2023 | Eindhoven (Noord-Brabant)

5. Het oude jaar uitknallen met Carbidschieten

Het oude jaar uitknallen met Carbidschieten
Carbidschieten is in de Achterhoek uitgegroeid tot een geliefde traditie op oudejaarsdag. Op 31 december wordt met veel enthousiasme de melkbussen van stal gehaald. In Heelweg verzorgt Carbid en Co een gezellig knal en vuurfestijn met afsluitend een mooie vuurwerkshow.

Op oudejaarsdag knallen ook in Hummelo de unieke carbidbussen. Hier wordt een Carbidschiettoernooi in wedstrijdverband gehouden.
31 december 2023 | Gelderland

6. Let's party - Oud & Nieuw feesten

Relaxed en gezellig uitgaan met leeftijdsgenoten tijdens Oud & Nieuw. Met de lekkerste dansmuziek uit de 70's, 80's, 90's, 00's & now. Dat kan op een Oud en Nieuw feest in onder andere Almere, Amersfoort, Blokker-Hoorn en Kaatsheuvel.

7. Namens Uitzinnig.nl

Namens Uitzinnig.nl
Namens het team van Uitzinnig.nl wensen wij jou een heel mooi, liefdevol, gezond en sprankelend 2024 ! Ook in het komende jaar inspireren wij je graag met vele mooie evenementen, festivals, culturele activiteiten en uitjes.

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

Paasmarkten en Paasfairs 2024
Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
Deze gratis evenementen kun je in maart 2024 bezoeken
Kunstroutes en Atelierroutes in maart - april 2024
Toon de nieuwste thema's »