Inloggen

Gezinsuitjes in februari

Op zoek naar een gezellig uitje met je gezin deze maand? Februari barst van de activiteiten die leuk zijn voor ouders met tieners en jongeren, perfect dus voor de voorjaarsvakantie.

Sommige van deze ervaringen zijn nog tot aan het einde van de voorjaarsvakantie te beleven, dus mis het niet!

Dompel je onder bij Fabrique des Lumières

Dompel je onder bij Fabrique des Lumières
Bij Fabrique des Lumières waan je je met ‘Destination Cosmos: The Immersive Experience’ in een ruimtereis door het heelal met metershoge projecties. Deze tentoonstelling is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in ruimtevaart of de wonderen van het universum.

Naast Cosmos draait ook nog steeds de Gaudí/Dali expositie. Ouders genieten van de bekende werken die ze herkennen en de kinderen lopen door de spiegelruimte en worden meegenomen door de kleurrijke projecties.
T/m 25 februari 2024 | Amsterdam (Noord-Holland)

Light Nights in Ouwehands Dierenpark

Beleef een magische avond met lichtspektakel Light Nights 'AquaLuna' in Ouwehands Dierenpark. Metershoge lichtkunstwerken, mystieke verschijningen en magische lichtshows brengen je naar een wereld die je betovert.
Diverse data t/m 27 februari 2023 | Rhenen (Utrecht)

BODY Worlds

BODY Worlds
Ga mee op een fascinerende reis door het menselijk lichaam. Met meer dan Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen vertelt BODY Worlds het verbazingwekkende verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid.
Doorlopend | Amsterdam (Noord-Holland)

Light Safari

Light Safari
In Safaripark Beekse Bergen beleef je een bijzonder evenement vol licht en kleur: Light Safari. Een magisch avondspektakel met een speciale wandelroute door 12 magische kleurzones en langs 3000 lichtgevende dieren, planten en bloemen.
T/m 25 februari 2024 | Hilvarenbeek (Noord-Brabant)

Nederlands IJsbeelden Festival

Het Nederlands IJsbeelden Festival heeft dit jaar mooier en grootser uitgepakt dan ooit. De beste ijskunstenaars hebben sneeuwsculpturen gemaakt tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer.
T/m 25 februari 2024 | Zwolle (Overijssel)

Heroes Made in Asia

Voor fans van anime en manga, cosplay, gaming, Aziatische snacks en gerechten, kawaii spulletjes en iedereen met enige interesse in het magische Azië! Heroes Made in Asia is een tweedaags festival voor het hele gezin, dat in het teken staat van Aziatische (pop)cultuur.
24 en 25 februari 2024 | Gorinchem (Zuid-Holland)

Amaze

Amaze
Festival organisator ID&T heeft zijn expertise vertaald naar een modern museum waarin lichtkunst, audio, ledschermen, lasers, fotografie en videokunst centraal staan. Als bezoeker van AMAZE word je in de één uur durende experience meegenomen op een prikkelende audiovisuele reis door 7 belevingswerelden gevuld met de nieuwste en meest geavanceerde showtechniek.
Doorlopend | Amsterdam (Noord-Holland)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

Veel meer leuke uitjes en evenementen

Ook voor uitjes in de voorjaarsvakantie met kleinere kinderen hebben we leuke uittips op een rijtje gezet. Uiteraard zijn er nog veel meer leuke evenementen en festivals te bezoeken. Uitzinnig.nl staat bomvol leuke tips voor een dagje uit. Dus laat je inspireren.

Theaterfestivals in Nederland deze zomer
Rondvaarten in Nederland - Ontdek een stad of regio vanaf het water
Zomervakantie uitjes Drenthe - 10 x activiteiten en uitstapjes
Zomervakantie uitjes Gelderland - 10 x activiteiten en uitstapjes
Toon de nieuwste thema's »