Inloggen

Leuke markten en fairs in maart 2024

Links: vintagemarktafdankertjes.nlRechts: zeldzaammooi.com
Zin om weer over leuke markten en fairs te struinen? In maart zijn er weer een aantal vintagemarkten en brocantemarkten die je niet wilt missen.

Ook gaan de eerste buitenmarkten weer van start. Sla je slag op een braderie, rommelmarkt of kofferbakmarkt. En Pasen valt vroeg dit jaar. Dus laat je alvast inspireren met de eerste Paasmarkten. Bekijk hieronder de leukste markten en fairs die in maart 2024 plaats vinden.

1. Vintagemarkt Afdankertjes' - Voorjaars editie

Vintagemarkt Afdankertjes' - Voorjaars editie
Tijd voor een outfit en een fris interieur. Kom naar de Cultuurdome Almere, naar ‘Vintagemarkt Afdankertjes’ met gratis toegang en gezellige sfeer. Pimp je zondagmiddag met een bezoekje aan dé enige Vintagemarkt in Almere.
Zondag 3 maart 2024 | Almere (Flevoland)

2. Zeldzaam Mooi Markt De Markt

Op het prachtige marktplein de Markt in Gouda vind je de Zeldzaam Mooi Mark. Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht.
Zondag 3 maart 2024 | Gouda (Zuid-Holland)

3. Mega Curiosa en Antiekmarkt Nieuwegein

Mega Curiosa en Antiekmarkt Nieuwegein
Ontdek een schat aan curiosa en antiek op de Mega Curiosa en Antiekmarkt in de Beursfabriek te Nieuwegein. Deze markt biedt een uitgebreide selectie van boeiende en unieke items, waarbij je kunt dwalen langs maar liefst 350 stands, vol met curiosa, antiek, brocante en meer.
9 en 10 maart 2024 | Nieuwegein (Utrecht)

4. Fantasy Markt Midden Nederland

Fantasy is het thema van deze markt, dus de kramen hebben allemaal een fantasievolle uitstraling. Ook de handelaren, de entertainers en veel bezoekers trekken hun fantastische Fantasykleding voor deze markt aan. Naast een breed scala aan producten zijn er ook auteurs van fantasyboeken, entertainers en muzikanten.
8 en 9 maart 2024 | Voorthuizen (Gelderland)

5. Zeldzaam Mooi Markt Sonsbeekpark in Arnhem

Zeldzaam Mooi Markt Sonsbeekpark in Arnhem
In het mooie Sonsbeekpark in Arnhem vindt je deze markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatievelingen. Er is gezellige muziek met oude singletjes en een bellenblaas kunstenaar.
24 maart 2024 | Arnhem (Gelderland)

6. Brocante Fair op Abdij Ulingsheide

Kom de mooiste schatten en vondsten ontdekken in een 18e eeuws klooster. Abdij Ulingsheide is een voormalig kloostercomplex van de trappisten in het Limburgse dorp Tegelen. Je bent van harte welkom op de sfeervolle Brocante Fair die zich afspeelt in o.a de kapel en bijbehorende kloostergangen.
16 en 17 maart 2024 | Tegelen (Limburg)

7. Suikermarkt Paaszondag

Suikermarkt Paaszondag
De Paas-editie van dé Vintage Festivalmarkt van het Noorden. Dompel je onder in de heerlijke festival vibe bij EM2. Geniet van het supergave aanbod van vintage, retro, pre-loved, curiosa en self made. Verder is er live muziek, schminken voor de kinderen en toffe foodtrucks.
Eerste Paasdag 31 maart 2024 | Groningen (Groningen)

Bekijk meer uittips op eerste en tweede Paasdag

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Goede Vrijdagmarkt Deventer

Traditioneel vindt er op de vrijdag voor Pasen in Deventer één van de grootste en oudste jaarmarkten van het Oosten plaats. De Goede Vrijdagmarkt Deventer is een grote warenmarkt met zo’n 300 kramen dat wordt gehouden in de binnenstad.
Vrijdag 29 maart 2024 | Deventer (Overijssel)

Bekijk ook de uittips met Pasen

9. Boerestreekmarkt Appelscha

Omgeven door prachtig natuurschoon zoals het Nationaal Park Drents Friese Wold is Appelscha een grote toeristische trekplaats in de regio. Op de Boerestreek wordt de gezellige Boerestreekmarkt georganiseerd; een braderie met grote diversiteit. Op eerste Paasdag vindt de eerste editie plaats van dit jaar.
Eerste Paasdag 31 maart 2024 | Appelscha (Friesland)

10. Vind pareltjes bij deze rommelmarkten

Vind pareltjes bij deze rommelmarkten
Ook kun je heerlijk struinen voor leuke tweedehands spulletjes. Vind pareltjes bij deze rommelmarkten en carbootsales. Zoals de Stadjersmarkt Groningen, de drukbezochte rommelmarkt in Oostrum bij Venray of de gezellige braderie en rommelmarkt te Valthe op eerste Paasdag.

Vanuit de kofferbak worden ook leuke spulletjes verkocht die nog een ronde mee kunnen. Voor kofferbakmarkten kun je onder andere terecht op de Car Boot Sale in Buurse en de Carboot Sale in Oss.

11. Meer markten, braderieën en fairs

Weten wat er nog meer is aan gezellige Markten, Braderieën en Fairs in Nederland? Bekijk het in de Marktagenda. Uiteraard staan er nog veel meer leuke evenementen in de uitagenda van Uitzinnig.nl. Laat je inspireren voor een leuk dagje uit. Ook tijdens de Paasdagen.

10 x de leukste openluchtmusea in 2024
Zomervakantie uitjes Gelderland - 10 x activiteiten en uitstapjes
Uitjes met waterattracties en waterspeeltuinen
Zomervakantie uitjes Noord-Holland - 10 x activiteiten en uitstapjes
Toon de nieuwste thema's »