Inloggen

Halloween uitjes 2022 - Lekker griezelen en magie beleven

Links: walibi.nlRechts: drouwenerzand.nl
De tijd van Halloween is aangebroken. Lekker griezelen tijdens spannende maar ook vrolijke Halloween-activiteiten voor het hele gezin.

Spookwandelingen, spookhuizen, klimmen in het donker, prachtig versierde attractieparken in halloween stijl met vogelverschrikkers, pompoenen en spinnenwebben; in oktober kun je het allemaal beleven! Bekijk hieronder de leukste halloween uitjes voor kinderen tot 12 jaar.

1. Halloween Spooky Days

Halloween Spooky Days
Speciaal voor stoere kinderen van 6 tot 12 jaar organiseert Walibi Holland de Halloween Spooky Days. Spannend, uitdagend en een beetje griezelig, maar gelukkig niet zo eng als het avondprogramma van de de Halloween Fright Nights.
8,9 en 15 t/m 30 oktober 2022 | Biddinghuizen (Flevoland)

2. Halloween in Drouwenerzand Attractiepark

Halloween in Drouwenerzand Attractiepark
Beleef de spectaculaire Halloweendagen bij Drouwenerzand Attractiepark. In de middag is het Sweet Halloween, gericht op jongere kinderen met leuke activiteiten. Vanaf 18.00 uur begint het echt ‘scary’ te worden, dit enge tijdperk wordt ingeluid met een Griezelparade.
8, 15, 19, 22, 29 oktober 2022 | Drouwen (Drenthe)

3. Griezelweken in Het Land van Jan Klaassen

Tijdens de herfstvakantie zijn het griezelweken in Het Land van Jan Klaassen. Kijk de griezelvoorstelling in het poppentheater. Durf jij de voorstelling af te kijken? Dan verdien je een griezeldiploma! Neem vervolgens een kijkje in de griezeltent en laat papa / mama / opa / oma schrikken.
17 t/m zondag 30 oktober 2022 | Braamt (Gelderland)

4. Halloween Spookwandeling

Halloween Spookwandeling
Met Halloween is het bos van Outdoorpark SEC Almere gevuld met griezelige wezens, zombies, onverklaarbare verschijnselen en angstaanjagende geluiden. Tijdens Halloween gebeurt er van alles wat het daglicht niet kan verdragen.
Zaterdag 29 oktober 2022 | Almere (Flevoland)

5. Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren

De hele maand oktober is het een héél klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren. Het park is prachtig versierd en er zijn te gekke griezelige dingen te beleven.
1 t/m 30 oktober 2022 | Apeldoorn (Gelderland)

6. Halloween Days

Lekker griezelen en genieten met het hele gezin? Dat kan tijdens de Halloween Days in Attractiepark Toverland. In oktober en november zijn er familievriendelijke Halloween-activiteiten waarbij je kunt griezelen met een lach.
8, 9, 15, 16, 22 t/m 31 oktober, 5 en 6 november 2022 | Sevenum (Limburg)

7. DippieBoe

DippieBoe
DippieBoe is een super leuk Halloween-event speciaal voor kinderen van 2 t/m 12 jaar! Tijdens DippieBoe zijn alle attracties geopend en is Attractiepark DippieDoe volledig omgetoverd tot een griezelig Halloweenparadijs voor de allerkleinsten.
25 t/m 30 oktober 2022 | Best (Noord-Brabant)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Heksendoorn

In Avonturenpark Hellendoorn kun je tijdens Heksendoorn griezelen met het hele gezin. Naast 30 mooie attracties is er een spookhuis, een spannende vertelshow van Kareltje de Kok en een spectaculaire vuurwerkshow bij de Wild Waterval. Bemachtig ook een felbegeerd Heksendiploma in Odelia's Toverschool!
8 t/m 30 oktober 2022 | Hellendoorn ( Overijssel)

9. Happy Halloween in Park Tivoli

Kom tijdens Happy Halloween gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Het pretpark is gezellig griezelig aangekleed en er zijn leuke Halloween activiteiten voor kinderen.
Diverse data van 8 t/m 28 oktober 2022 | Berg en Dal (Gelderland)

10. BOEH in de ZOO

BOEH in de ZOO
Kom lekker griezelen tussen de dieren in Dierenrijk tijdens de eerste editie van BOEH in de ZOO! Kom dwalen door het doolhof, sluip door een spooktunnel en kom oog in oog te staan met vogelverschrikkers tijdens de spooky speurtocht.
15 t/m 30 oktober 2022 | Mierlo (Noord-Brabant)

11. The Scary Strawberry Days

Het Aardbeienterras sluit dit seizoen griezelig goed af! De herfstvakantie wordt gevierd in Halloween- style, compleet met 'echte' heksen, spoken en vampiers. En omdat Het Aardbeienterras jarig is, worden gasten getrakteerd op een Mega-Spookhuis!
22 t/m 30 oktober 2022 | Zundert (Noord-Brabant)

12. Halloween voor durfals

Halloween voor durfals
Nog meer Halloween uitjes vind je in de Kinderagenda. Speciaal voor tieners en volwassenen die niet bang zijn aangelegd, zijn er ook angstaanjagende horroravonden en huiveringwekkende halloween events. Laat je de stuipen op het lijf jagen door scare-actors of huiveringwekkende verhalen!

Kerstmarkten in Nederland
Dino uitjes in Nederland
10 x verrassende Festivals in December 2022
Wat te doen dit weekend?
Kerstvakantie - Uitjes voor het hele gezin