Menu
Tips

Halloween voor durfals

Links: © Marco Bakker - Studio46Rechts: Naargeestige nachttours tijdens Halloween
Als de duisternis valt gebeuren er angstaanjagende dingen tijdens de dagen rond Halloween. Laat je de stuipen op het lijf jagen door scare-actors of huiveringwekkende verhalen!

Zombies, horrorclowns, heksen, spoken en meer. Je komt ze tegen in haunted houses, scare zones, maar ook in echte kastelen. Kortom deze horroravonden zijn niet voor watjes! Bekijk onze tips voor een scary night!

1. Halloween The Villains VI

Halloween The Villains VI
Landgraaf (Limburg) - Als de duisternis valt, zal de oorspronkelijke mooie wandelroute van Mondo Verde veranderen in een onheilspellende tour door 6 verscheidene scary zones en 2 Haunted Houses: Voodoo, Carnevil Freaks, Hellgate, Dark, Clinic of Decay en Unholy Ground!
Vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober 2021 - Adviesleeftijd 12+

2. Naargeestige nachttours

Naargeestige nachttours
Muiden (Noord-Holland) - Heb jij een stevige maag? Laat je dan meevoeren met de Naargeestige nachttours op het Muiderslot. Tijdens het Halloween weekend zijn er speciale avondtours door een donker en verlaten kasteel, die vertellen over de duistere gebeurtenissen uit het verleden...
Zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 - Niet geschikt voor kinderen!

3. Halloween Nights in Toverland

Sevenum (Limburg) - Beleef angstaanjagende Halloween Nights in Toverland. Honderdvijftig scare actors nemen hun intrek in vijf scare zones en vijf Haunted Experiences, waaronder het nieuwe labyrint ’20 Years of Fear’!
13 avonden in oktober en november 2021 - Adviesleeftijd 12+
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. Griezelig Geldrop-Mierlo

Griezelig Geldrop-Mierlo
Geldrop (Noord-Brabant) - Beleef een spookachtige nacht in een echt kasteel! Je wordt welkom geheten door de Graaf en zijn vrouw en door hen binnen gelaten in het statige gebouw. De vraag is echter: kom je ook weer naar buiten?
Vrijdag t/m zondag in november - Adviesleeftijd 12+

5. Zombie invasion

Oss (Noord-Brabant) - Op 364 dagen per jaar is aan de Leeuwerikstraat te Oss het SchadeWijkcentrum gevestigd, maar tijdens Halloween, gelooft u mij, dan is echt niemand is veilig. Met levende uilen, grote doolhof, zombie bos, spookhuis en een zombie swam.
Zaterdag 30 oktober 2021 - Voor alle leeftijden

6. Screams

Hellendoorn (Overijssel) - Vier avonden wordt Avonturenpark Hellendoorn overgenomen door deze duistere figuren. Kom oog in oog te staan met The killer en zijn vrienden, zombies, horrorclowns, witches en andere monsters. Screams is back!
16, 22, 23 en 30 oktober 2021 - Adviesleeftijd 12+

7. Halloween voor jonge bezoekers

Halloween voor jonge bezoekers
Wil je liever Halloween beleven met jongere kinderen? Er zijn ook vrolijke Halloween-activiteiten voor het hele gezin. Zo zijn er spookwandelingen, klimmen in het donker, prachtig versierde attractieparken in halloween stijl met pompoenen en spinnenwebben. Bekijk de leukste halloween uitjes. Minder eng, maar wel zo leuk !

De 10 Nederlandse UNESCO Werelderfgoederen
Leuke activiteiten om de regio te verkennen
De 10 leukste stranden van Nederland
Kunstmarkten en Kunstroutes in oktober
Verrassend er op uit .. »