Inloggen

Halloween voor durfals - jongeren en volwassenen

Links: Halloween Nights in ToverlandRechts: Western Nightmares in Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Als de duisternis valt gebeuren er angstaanjagende dingen tijdens de dagen rond Halloween. Laat je de stuipen op het lijf jagen door scare-actors of huiveringwekkende verhalen!

Zombies, horrorclowns, heksen, spoken en meer. Je komt ze tegen in haunted houses, scare zones, maar ook in echte kastelen. Kortom deze horroravonden zijn niet voor watjes! Bekijk onze Halloween activiteiten voor een echte scary night!

1. Halloween Nights in Toverland

Halloween Nights in Toverland
Beleef angstaanjagende Halloween Nights in Toverland. Honderdvijftig scare actors nemen hun intrek in vijf scare zones en vijf Haunted Experiences. Adviesleeftijd 12+
12 avonden in oktober en november 2023 | Sevenum (Limburg)

2. Western Nightmares

Western Nightmares
Attractiepark Slagharen viert dit jaar voor het eerst Halloween. Overdag Scary Prairie voor families en in de avond Western Nightmares voor echte daredevils. Op 8 avonden in oktober blijft het park tot 22:00 uur open voor bezoekers met stalen zenuwen. Tijdens Western Nightmares worden de duistere randjes van het Wilde Westen opgezocht. Adviesleeftijd van 14 jaar en ouder.
Diverse data in oktober 2023 | Slagharen (Overijssel)

3. Halloween The Villains VI

Als de duisternis valt, zal de oorspronkelijke mooie wandelroute van Mondo Verde veranderen in een onheilspellende tour door 6 verscheidene scary zones incl. 2 Haunted Houses. Nieuw dit jaar: Het spookhuis "Freak House"! Adviesleeftijd 12+
27 en 28 oktober 2023 | Landgraaf (Limburg)

4. Terror Nights Halloween Standdaarbuiten

Terror Nights Halloween Standdaarbuiten
Terror nights is voor iedere bezoeker een beleving. Met dit jaar 3 grote spookhuizen, 130 acteurs en meerdere trick or treat adressen zijn we erin geslaagd om het grootste halloween event van Brabant te organiseren.
Zaterdag 28 oktober 2022 | Standdaarbuiten (Noord-Brabant)

5. Scary Fairy Fantasy

Op 364 dagen per jaar is aan de Leeuwerikstraat te Oss het SchadeWijkcentrum gevestigd, maar tijdens Halloween, gelooft u mij, dan is echt niemand is veilig. Met levende uilen, grote doolhof, zombie bos, spookhuis en een zombie swam. Voor alle leeftijden
Zaterdag 28 oktober | Oss (Noord-Brabant)

6. Halloween Nights Urban GRND

Halloween komt terug bij Urban GRND Emmen met een compleet nieuwe Scarezone: Creepy Dolls! De meest gevreesde horrorpoppen komen tot leven!
13 en 14 oktober 2023 | Emmen (Drenthe)

7. Halloween voor jonge bezoekers

Halloween voor jonge bezoekers
Wil je liever Halloween beleven met jongere kinderen? Er zijn ook vrolijke Halloween-activiteiten voor het hele gezin. Zo zijn er spookwandelingen, klimmen in het donker, prachtig versierde attractieparken in halloween stijl met pompoenen en spinnenwebben. Minder eng, maar wel zo leuk !

Of bekijk alle halloween uitjes voor jong en oud.

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

De leukste Klimparken in Nederland
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Kaartverkoop Central Park Festival van start
Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
Toon de nieuwste thema's »