Inloggen

Halloween voor durfals

Links: © Marco Bakker - Studio46Rechts: Naargeestige nachttours tijdens Halloween
Als de duisternis valt gebeuren er angstaanjagende dingen tijdens de dagen rond Halloween. Laat je de stuipen op het lijf jagen door scare-actors of huiveringwekkende verhalen!

Zombies, horrorclowns, heksen, spoken en meer. Je komt ze tegen in haunted houses, scare zones, maar ook in echte kastelen. Kortom deze horroravonden zijn niet voor watjes! Bekijk onze tips voor een scary night!

1. Halloween The Villains VI

Halloween The Villains VI
Landgraaf (Limburg) - Als de duisternis valt, zal de oorspronkelijke mooie wandelroute van Mondo Verde veranderen in een onheilspellende tour door 6 verscheidene scary zones en 2 Haunted Houses: Voodoo, Carnevil Freaks, Hellgate, Dark, Clinic of Decay en Unholy Ground!
Vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober 2021 - Adviesleeftijd 12+

2. Naargeestige nachttours

Naargeestige nachttours
Muiden (Noord-Holland) - Heb jij een stevige maag? Laat je dan meevoeren met de Naargeestige nachttours op het Muiderslot. Tijdens het Halloween weekend zijn er speciale avondtours door een donker en verlaten kasteel, die vertellen over de duistere gebeurtenissen uit het verleden...
Zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 - Niet geschikt voor kinderen!

3. Halloween Nights in Toverland

Sevenum (Limburg) - Beleef angstaanjagende Halloween Nights in Toverland. Honderdvijftig scare actors nemen hun intrek in vijf scare zones en vijf Haunted Experiences, waaronder het nieuwe labyrint ’20 Years of Fear’!
13 avonden in oktober en november 2021 - Adviesleeftijd 12+

4. Griezelig Geldrop-Mierlo

Griezelig Geldrop-Mierlo
Geldrop (Noord-Brabant) - Beleef een spookachtige nacht in een echt kasteel! Je wordt welkom geheten door de Graaf en zijn vrouw en door hen binnen gelaten in het statige gebouw. De vraag is echter: kom je ook weer naar buiten?
Vrijdag t/m zondag in november - Adviesleeftijd 12+

5. The Halloween Event

Heerhugowaard (Noord-Holland) - The Halloween event is een spooktocht vol spanning en gevaar in het Waarderhout. Je loopt onder begeleiding van een acteur een route door het Waarderhout waar allerlei acts verborgen zitten.
Zaterdag 23 oktober 2021 - Adviesleeftijd 12+

6. Zombie invasion

Oss (Noord-Brabant) - Op 364 dagen per jaar is aan de Leeuwerikstraat te Oss het SchadeWijkcentrum gevestigd, maar tijdens Halloween, gelooft u mij, dan is echt niemand is veilig. Met levende uilen, grote doolhof, zombie bos, spookhuis en een zombie swam.
Zaterdag 30 oktober 2021 - Voor alle leeftijden

7. Crazy Sexy Cool Halloween Festival

Crazy Sexy Cool Halloween Festival
Rotterdam - Het uitgillen van angst in scarezones en dansen met de beste artiesten tot in het holst van de nacht? Dat kan op het grootste outdoor Halloween festival van Nederland! De hel barst weer los barst tijdens het het Crazy Sexy Cool Halloween Festival 😈.
Zaterdag 30 oktober 2021 - Minimum leeftijd = 18 jaar

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Screams

Hellendoorn (Overijssel) - Vier avonden wordt Avonturenpark Hellendoorn overgenomen door deze duistere figuren. Kom oog in oog te staan met The killer en zijn vrienden, zombies, horrorclowns, witches en andere monsters. Screams is back!
16, 22, 23 en 30 oktober 2021 - Adviesleeftijd 12+

9. Halloween voor jonge bezoekers

Wil je liever Halloween beleven met jongere kinderen? Er zijn ook vrolijke Halloween-activiteiten voor het hele gezin. Zo zijn er spookwandelingen, klimmen in het donker, prachtig versierde attractieparken in halloween stijl met pompoenen en spinnenwebben. Bekijk de leukste halloween uitjes. Minder eng, maar wel zo leuk !

De mooiste corso's in Nederland 2022
10 x de leukste openluchtmusea
Sprookjesachtige uitjes - Van kabouterpad tot attractiepark
Rondvaarten in Nederland - Ontdek een stad of regio vanaf het water