Inloggen

Warm Zomerweer - Waar vind je verkoeling

Links: avonturenpark.nlRechts: billybird.nl
Heerlijk warm zomerweer. Waar kun je lekker afkoelen en toch leuke dingen doen met kinderen? De leukste uitjes met waterattracties en waterspeeltuinen op een rij.

Het is ook wel eens leuk om weer eens wat anders te doen dan naar een zwembad of een dagje strand. De waterspeeltuin of een waterattractie biedt heerlijke verkoeling tijdens het warme weer van de zomerdagen. Waterpret gegarandeerd!

1. Aquaventura Slidepark bij Avonturenpark Hellendoorn

Aquaventura Slidepark bij Avonturenpark Hellendoorn
Hellendoorn - Attractiepark Hellendoorn heeft naast vele spannende attracties ook het Aquaventura Slidepark.

Aquaventura Slidepark is een outdoor waterpark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander! De glijbanen zijn voorzien van uitglijdbakken, er is geen zwembad. Het waterpark is leuk voor jong & oud!

Naast de 11 spectaculaire glijbanen is er ook voor de kleine waterratten een waterspeelplek.

2. AquaFunPark bij BillyBird Park Hemelrijk

Volkel - BillyBird Park Hemelrijk is binnen en buiten plezier voor kinderen én volwassenen. Met een enorme binnenspeeltuin, groot strandbad en allerlei uitdagende attracties.

Het grote strandbad dé plek om te waterfietsen, zwemmen of lekker te zonnen. Ook is er het AquaFunPark: spetterpret op een luchtkussenparcours over het water. Wel dien je hiervoor apart te reserveren en is een zwemdiploma verplicht.

3. Megapret

Lievelde - Megapret is een leuk familiespeelpark in de Achterhoek met een binnen- en buitenspeelpark voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Ook is er de waterspeeltuin Waterpret met 25 vaste fonteinen en beweegbare spuitkanonnen waarmee de kinderen elkaar nat kunnen spuiten. Het is geen zwembad, maar een speeltuin in het water. Veilig en verkoelend waar de kinderen urenlang lekker kunnen plenzen onder de sproeiers. Ideaal voor de warme zomerdagen.

4. De Spettertuin in Berkenhof Tropical Zoo

Bij Berkenhof Tropical Zoo kun je heerlijk afkoelen en chillen in de nieuwe Spettertuin. Geniet van de zon, lekkere drankjes en hapjes en een verfrissende waterspeeltuin.

Op een groot terrein is een splinternieuwe waterspeeltuin geopend met als thema insecten. Uit kleurige bloemfonteinen en grote grassprieten met vlinders, spinnen en libellen sproeit het water naar beneden. De waterspeeltuin is ook geschikt voor de allerkleinsten.

Rondom de waterspeeltuin is er veel ruimte om lekker te genieten van de zon, al liggend in het gras of in een hangmat.

5. Waterspeeltuin in Het Land van Jan Klaassen

Braamt - Bij pretpark Het Land van Jan Klaassen kun je ook prima terecht op warme dagen.

De waterspeeltuin is perfect om in af te koelen tijdens warme zomerdagen: spetter elkaar nat met waterstralen. Er zijn genoeg loungeplekken in de schaduw zodat ook ouders lekker kunnen relaxen.

6. Waterspeeltuin bij Linnaeushof

Bennebroek - In Europa's grootste speeltuin kun je van alles doen en beleven!

Naast de vele attracties en speeltoestellen heeft Linnaeushof een echte waterspeeltuin waar je lekker kunt spelen met alles waar water uitkomt en water in moet!

Kies jij voor één van de glijbanen of durf jij onder een enorme emmer te blijven staan die zich op onverwachte momenten leegt?

Kunstbeurzen 2024 in de komende maanden
Kunstroutes en Atelierroutes in maart - april 2024
Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
Deze gratis evenementen kun je in maart 2024 bezoeken
Toon de nieuwste thema's »