Inloggen

15 x de leukste fairs en markten in juli

Links: © Janet Vermist - De OranjerieRechts: kaldenbroeck.nl
Een leuke fair in landelijke stijl of een brocantemarkt op een bijzonder locatie bezoeken? In juli staan er heel wat in de uitagenda.

Hou je van struinen langs kraampjes en de gezelligheid van een markt? Op zoek naar leuke brocante spulletjes. Of houd je juist van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze gemaakt zijn? Er is weer genoeg keus.

We zetten mooie brocante markten en buitenfairs die de komende weken plaats vinden voor je op een rij. Bekijk de leukste fairs en markten in juli 2023.

1. Midsummer Fair

Midsummer Fair
Op een prachtige locatie in en rondom De Oranjerie in Zeijen wordt een Midsummer Fair georganiseerd. Ruim 40 standhouders verrassen door de grote diversiteit op het gebied van decoratie, woonaccessoires, tuin en lifestyle producten.
1 en 2 juli 2023 | Zeijen (Drenthe)

2. Buiten Markt & Meer

Bij het prachtige Kaldenbroeck - 'huys voor puur leven' vindt een kleinschalige, oergezellige markt plaats met veel aandacht voor gezondheid, voeding, kruiden en duurzaamheid. Maar ook her-gebruik (bijvoorbeeld mode, wonen).
2 juli 2023 | Lottum (Limburg)

3. Wollig Landleven fair kasteel Vosbergen

Wollig Landleven fair kasteel Vosbergen
Een geweldig festijn voor mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten. Breien, haken, spinnen, proeven, muziek, food, catering, homedeco, kunst en meer. Tientallen standhouders presenteren hun producten en specialiteiten bij het prachtige kasteel Vosbergen.
8 juli 2023 | Heerde (Gelderland)

4. Schapenscheerdersfestival en Wolfeest

Schapenscheerdersfestival en Wolfeest
Terwijl de schapen worden geschoren is er héél veel te doen rondom de schaapskooi aan de rand van het Balloërveld. Het Wolfeest is een grote fair, met meer dan 70 stands met kunstzinnige, leuke en lekkere producten.
Zaterdag 8 en zondag 9 juli 2023 | Balloo (Drenthe)

5. Montmartre Gouda

Op de prachtige oude markt in Gouda vindt in de zomer elke woensdag een antiek - curiosa - brocante - verzamel markt plaats. Wie weet vind je op Montmartre Gouda net dat ene item waar je allang op zoek naar bent.
Woensdag 5, 12, 19, 26 juli 2023 | Gouda (Zuid-Holland)

6. Vive La France

Hartje Hummelo is weer een stukje Frankrijk in Nederland. Vive la France heeft in enkele jaren tijds de naam opgebouwd de topaanbieders van brocante in huis te hebben.
Zaterdag 8 en zondag 9 juli 2023 | Hummelo (Gelderland)

7. Orveltermarkt

Orveltermarkt
De Orveltermarkten (zomermarkten) zijn een begrip in Drenthe. Fraaie stands die passen in het landelijke schilderachtige dorp Orvelte. Alle winkeltjes en horeca gelegenheden zijn geopend tijdens de markt.
16, 23, 30 juli 2023 | Orvelte (Drenthe)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. FeelGood Market

Laat je inspireren en verrassen door de handgemaakte en unieke producten en fijne mensen op het Ketelhuisplein in Strijp S. Zo is de FeelGood Market altijd goed voor wat ontspanning, lekker eten en drinken, inspiratie en een leuke middag!
16 juli 2023 | Eindhoven (Noord-Brabant)

9. De Börker Fair

Een gratis toegankelijke, gezellige fair in de bosrand bij Westerbork. Met een ruim en divers aanbod van leuke spulletjes en een speelpleintje voor de kinderen!
16 juli 2023 | Westerbork (Drenthe)

10. Zeldzaam Mooi Markt Worpplantsoen Deventer

Zeldzaam Mooi Markt Worpplantsoen Deventer
Op de Zeldzaam Mooi Markt vind je unieke, originele en handgemaakte producten van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Je kunt gaan picknicken in het park met lekkere, pure en (h)eerlijke producten bijzondere foodtrucks en foodkramen.
16 juli 2023 | Deventer (Overijssel)

11. Boerderijfair op de Blauwe Bessen Boerderij

Bezoek de gezellige Boerderijfair op de Blauwe Bessen Boerderij in Gasselternijveen. Naast de ruim 40 leuke kramen kun je een kijkje nemen op de blauwe bessen velden.
16 juli 2023 | Gasselternijveen (Drenthe)

12. Zomer Heerlijckheid

Zomer Heerlijckheid
De sfeervolle buitenfair ‘Zomer Heerlijckheid’ vindt plaats op het betoverende Landgoed Warmelo te Diepenheim. Ruim 100 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben.
14 t/m 16 juli 2023 | Diepenheim (Overijssel)

13. Brocante Markt Venlo

Op een aantal zondagen in 2023 is er een antiek-brocante markt in hartje Venlo! In ruim 40 kramen staan top brocanteurs weer met hun mooiste antiek, brocante, vintage en industriële items. Kramen die een lust voor het oog zijn! Laat je verrassen en kom struinen.
30 juli 2023 | Venlo (Limburg)

14. WEI blij Kofferbakmarkt

WEI blij Kofferbakmarkt
Kom jutten in de schatkamer en struin je rijk op deze hippe Kofferbakmarkt. Bei WEI*blij op boerderij de Zuiderkrib in Kraggenburg vind je veel vintage, 2e hands kleding maar ook handgemaakte producten.
29 juli 2023 | Kraggenburg (Flevoland)

15. Langste Vlooienmarkt van Nederland

Langste Vlooienmarkt van Nederland
Bezoek de langste Vlooienmarkt van Nederland! De Mega Markt vindt plaats op de start- en landingsbaan van Vliegveld Twente in Enschede. Hier kun je twee dagen lang struinen langs de 3 kilometer lange markt.
29 en 30 juli 2023 | Enschede (Overijssel)

16. Nog veel meer markten...

Natuurlijk vinden er nog veel meer markten plaats in Nederland. Bekijk de uitagenda met jaarmarkten en braderieën, vlooienmarkten, brocantemarkten, fairs en meer. Uitzinnig.nl staat bomvol leuke tips voor een dagje uit. Bekijk de uitjes en evenementen en laat je inspireren.

Bierfestival Brew at theZoo keert terug naar Beekse Bergen
Oldtimer evenementen - voor liehebbers van klassiekers
Open Tuindagen - Bewonder prachtige tuinen van particulieren
Verras je vader met deze 10 uittips op Vaderdag 2024
Toon de nieuwste thema's »