Inloggen

10 x leuke fairs en markten in juli

Links: © Janet Vermist - De OranjerieRechts: winkelcentrumheinkenszand.nl
Een leuke fair in landelijke stijl of een brocantemarkt op een bijzonder locatie bezoeken? In juli staan er heel wat in de uitagenda.

Hou je van struinen langs kraampjes en de gezelligheid van een markt of braderie? Op zoek naar leuke brocante spulletjes. Of houd je juist van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze gemaakt zijn? Er is weer genoeg keus.

We zetten mooie brocante markten en buitenfairs die de komende weken plaats vinden voor je op een rij. Bekijk de leukste fairs en markten in juli 2024.

1. Midsummer Fair

Midsummer Fair
Op een prachtige locatie in en rondom De Oranjerie in Zeijen wordt een Midsummer Fair georganiseerd. Ruim 40 standhouders verrassen door de grote diversiteit op het gebied van decoratie, woonaccessoires, tuin en lifestyle producten.
6 en 7 juli 2024 | Zeijen (Drenthe)

2. Langste braderie van Zeeland

De Braderie Heinkenszand is de langste braderie in Zeeland! Er staan meer dan 250 kraampjes, kun je genieten op de zonnige terrassen en klinkt er vrolijke muziek. Bij de molen is er een gezellige boerenmarkt.
6 juli 2024 | Heinkenszand (Zeeland)

3. Schapenscheerdersfestival en Wolfeest

Schapenscheerdersfestival en Wolfeest
Terwijl de schapen worden geschoren is er héél veel te doen rondom de schaapskooi aan de rand van het Balloërveld. Het Wolfeest is een grote fair, met meer dan 70 stands met kunstzinnige, leuke en lekkere producten.
Zaterdag 6 en zondag 7 juli 2024 | Balloo (Drenthe)

4. Vive La France

Vive La France
Hartje Hummelo is weer een stukje Frankrijk in Nederland. Vive la France heeft in enkele jaren tijds de naam opgebouwd de topaanbieders van brocante in huis te hebben.
Zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024 | Hummelo (Gelderland)

5. Zeldzaam Mooi Markt Park de Wezenlanden

Op de Zeldzaam Mooi Markt vind je unieke, originele en handgemaakte producten van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Je kunt gaan picknicken in het park met lekkere, pure en (h)eerlijke producten bijzondere foodtrucks en foodkramen.
14 juli 2024 | Zwolle (Overijssel)

6. Orveltermarkt

De Orveltermarkten (zomermarkten) zijn een begrip in Drenthe. Fraaie stands die passen in het landelijke schilderachtige dorp Orvelte. Alle winkeltjes en horeca gelegenheden zijn geopend tijdens de markt.
21 juli 2024 | Orvelte (Drenthe)

7. FeelGood Market

FeelGood Market
Laat je inspireren en verrassen door de handgemaakte en unieke producten en fijne mensen op het Ketelhuisplein in Strijp S. Zo is de FeelGood Market altijd goed voor wat ontspanning, lekker eten en drinken, inspiratie en een leuke middag!
21 juli 2024 | Eindhoven (Noord-Brabant)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Zomerse Markt Hoorn Weversmarkt

300 fleurige en kleurrijke kramen in de Hoornse binnenstad! Dat wordt een flinke klus om ze allemaal te bekijken. De mega Zomerse Markt is een samentrekking van twee gouden topmarkten die vele bezoekers uit heel Nederland trekken.
24 juli 2024 | Hoorn (Noord-Holland)

9. Brocante markt Venlo

Op een aantal zondagen in 2024 is er een antiek-brocante markt in hartje Venlo! In ruim 40 kramen staan top brocanteurs weer met hun mooiste antiek, brocante, vintage en industriële items. Kramen die een lust voor het oog zijn! Laat je verrassen en kom struinen.
28 juli 2024 | Venlo (Limburg)

10. Ibiza Markt

Ibiza Markt
Steenwijk kleurt weer Ibiza tijdens de gezellige vestingfeesten. Op 31 juli komen er talloze ondernemers uit het hele land om jou de ultieme Ibiza ervaring te laten ervaren.
31 juli 2024 | Steenwijk (Overijssel)

11. Nog veel meer markten...

Natuurlijk vinden er nog veel meer markten plaats in Nederland. Bekijk de uitagenda met jaarmarkten en braderieën, vlooienmarkten, brocantemarkten, fairs en meer. Uitzinnig.nl staat bomvol leuke tips voor een dagje uit. Bekijk de uitjes en evenementen en laat je inspireren.

Zomervakantie uitjes Zeeland - 10 x activiteiten en uitstapjes
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Zomervakantie uitjes Gelderland - 10 x activiteiten en uitstapjes
Zomervakantie uitjes Noord-Holland - 10 x activiteiten en uitstapjes
Toon de nieuwste thema's »