Bekijk de markten van deze week

Links: natuurmarkt.bomenmuseum.nl
Hou je van struinen langs kraampjes en de gezelligheid van een markt? Op zoek naar brocante spulletjes of tweedehands spullen die nog een ronde mee kunnen. Of houd je juist van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze gemaakt zijn?

We zetten de leukste streekmarkten, brocante markten, garagesales, vlooienmarkten en fairs die de komende week plaats vinden voor je op een rij.

Alle markten die plaats vinden voldoen aan de corona-richtlijnen in overleg met de gemeenten. Voor iedereen geldt; houd 1,5 meter afstand.

1. Groei & Bloei Tuin- en Natuurmarkt

Groei & Bloei Tuin- en Natuurmarkt
Doorn, Utrecht - In het prachtige Bomenmuseum in Doorn wordt de Groei & Bloei Tuin- en Natuurmarkt georganiseerd. Er is een gevarieerd aanbod aan producten uit en voor de natuur en met kinderactiviteiten.

Naast natuurproducten zijn er ook veel planten, bloembollen, stekken en zaailingen verkrijgbaar.

2. Wolfair Handwerk & Hobby

Ryptsjerk, Friesland - Voor de achtste keer wordt de Wolfair Handwerk & Hobby bij een monumentale boerderij in Ryptsjerk (nabij Leeuwarden) georganiseerd. Op zaterdag 5 september staat het terrein weer bol van de creativiteit en handgemaakte producten!

3. Zeldzaam Mooi Markt - Deventer

Zeldzaam Mooi Markt - Deventer
Deventer, Overijssel - Op de Zeldzaam Mooi Markt vind je unieke, originele en handgemaakte producten. Maar ook andere rariteiten, zoals creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.

Je kunt gaan picknicken in het park op de veilige 1,5 meter afstand met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 10 bijzondere foodtrucks en foodkramen.

4. Nazomer Streekmarkt

Nazomer Streekmarkt
Hemelum, Friesland - De eerste zondag van de maand organiseert het team van de Flinkefarm de Friese streekmarkt in en om hun boerderij in Hemelum.

Wat is er fijner dan shoppen in de buitenlucht met (h)eerlijke streekproducten.

5. Streekmarkt Twente

Delden, Overijssel - Elke 1e zaterdag van de maand vindt in Delden de Streekmarkt Twente plaats; een markt met ambachtelijk gemaakte, lekkere producten, rechtstreeks van de producent.

6. Markt om de Hoek

Utrecht - Markt met lokale en duurzame producten voor en door bewoners en (kleinschalige) ondernemers uit Utrecht-Oost.

Verwacht lokale groenten en fruit, veganistische hotdogs, thuisgemaakte gemberwijn, olieremedies, empanadas, cider, bier, potten en flessen met lekkere inmaak, desembrood en patisserie, veel soorten jam en zoals altijd Syrische hapjes en maaltijden.

7. Weerselose Markt

Weerselose Markt
Weerselo in Overijssel - De Weerselose Markt is een marktgebeuren met honderden kramen binnen in een grote verwarmde hal en buiten. Iedereen kan hier overtollige nieuwe, gebruikte en antieke goederen kopen op zaterdag 5 september.


8. Vlooienmarkt Groningen

Groningen - Op de Vismarkt in Groningen vindt een vlooienmarkt plaats met uitsluitend antiek, curiosa, en gebruikte goederen.

De Vismarkt is een prachtige centraal gelegen locatie in de historische binnenstad van Groningen.

9. Vlooien- en verzamelmarkt Enschede

Enschede, Overijssel - Vlooienmarkt en verzamelmarkt in het centrum van Enschede. De markten vinden altijd plaats op koopzondag. Op 6 september is er tevens een kofferbakverkoop.


10. Rommelroute Garageverkoop Nederweert

Inwoners van Nederweert hebben hun garages en zolders opgeruimd en bieden hun spulletjes te koop aan tijdens de grote Rommelroute Garageverkoop in Gemeente Nederweert op zondag 6 september.

Tevens vindt op het Raadhuisplein voor het gemeentehuis een kofferbakverkoop plaats.

11. Rommelroute Tegelen

Een andere rommelroute, is die in Tegelen. Ook hier zetten veel deelnemers hun deuren open, op straat of in de garage om hun overbodige spulletjes te verkopen. De Rommelroute Tegelen vindt ook plaats op zondag 6 september.

12. Rommelmarkt kofferbakverkoop de Paardenvriend

Rommelmarkt kofferbakverkoop de Paardenvriend
Reuver, Limburg - Gezellige kofferbakmarkt, waar particulieren hun overtollige huisraad, klein meubel, kleding, antiek en curiosa, etc aanbieden.

Verrassend er op uit .. »