Menu
Tips

12 x de leukste fairs en markten komende weken

Links: © Mannuela Huisman - Het Brokantien EventsRechts: © Robert Modderkolk - Trotsmarkt
We mogen weer een leuke fair in landelijke stijl, een brocantemarkt en kunstmarkt bezoeken!

Hou je van struinen langs kraampjes en de gezelligheid van een markt? Op zoek naar leuke brocante spulletjes. Of houd je juist van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze gemaakt zijn? Of mooie kunst ontdekken bij bevlogen kunstenaars?

We zetten de leukste brocante markten, kunstmarkten en buitenfairs die de komende weken plaats vinden voor je op een rij. Alle markten die plaats vinden voldoen aan de corona-richtlijnen.

1. Orveltermarkt Orvelte

Orveltermarkt Orvelte
Orvelte - Een sfeervolle markt in landelijke stijl op de Brink in Orvelte. Orvelte is een monumentendorp met een uniek Drentse karakter. Alle winkeltjes en horeca gelegenheden zijn geopend tijdens de markt. Een leuk dagje uit!
De eerstvolgende markt is op zondag 13 juni 2021

2. Hoge Veluwe Trotsmarkt

Hoenderloo - In Nationaal Park De Hoge Veluwe vindt iedere eerste en derde zaterdag van de maand de Hoge Veluwe Trots markt plaats. Trots is een markt waar bevlogen mensen staan met duurzame producten én een eerlijk verhaal.
Eerstvolgende is op zaterdag 19 juni 2021

3. Zeldzaam Mooi Markt - Groningen

Zeldzaam Mooi Markt - Groningen
Groningen - Op diverse koopzondagen is er een Zeldzaam Mooi Markt op de Vismarkt in Groningen. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten van lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen.
De eerstvolgende markt is op 27 juni 2021
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. Brocante Markt Venlo

Brocante Markt Venlo
Venlo - Op een aantal zondagen in 2021 is er een antiek-brocante markt in hartje Venlo! In ruim 40 kramen staan top brocanteurs weer met hun mooiste antiek, brocante, vintage en industriële items. Kramen die een lust voor het oog zijn! Laat je verrassen en kom struinen.
De eerstvolgende staat gepland op 27 juni 2021

5. Kunstmarkt Eersel

Eersel - Het Kempenmuseum organiseert weer een gezellige kunstmarkt. Diverse standhouders staan verspreid over het voorplein en de gezellige tuin, waar je kennis kunt maken met hun prachtige kunst.
27 juni 2021

6. Wollig Landleven fair kasteel Vosbergen

Heerde - Een geweldig festijn voor mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten. Breien, haken, spinnen, proeven, muziek, food, catering, homedeco, kunst en meer. Tientallen standhouders presenteren hun producten en specialiteiten bij het prachtige kasteel Vosbergen.
Zaterdag 3 juli 2021

7. Landelijke Túnfair

Landelijke Túnfair
Rijperkerk - Een heerlijke buitenfair rond een monumentale boerderij nabij Leeuwarden. De fair staat in het teken van woondecoratie en lifestyleproducten in landelijke stijl, zoals o.a bloemen en planten, brocante, retro en mode enz.
Zaterdag 3 juli 2021

8. Zeldzaam Mooi Markt - Deventer

Deventer - Op de Zeldzaam Mooi Markt vind je unieke, originele en handgemaakte producten. Maar ook andere rariteiten, zoals creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.

Je kunt gaan picknicken in het park op de veilige 1,5 meter afstand met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 10 bijzondere foodtrucks en foodkramen.
4 juli 2021

9. DVHN Zomerfair

Frederiksoord - Het leukste buitenfeest van het jaar keert terug in Frederiksoord. De DVHN Zomerfair biedt dit jaar nog meer workshops, meer buitenleven, lekker eten en aandacht voor bewuster leven. En de leukste shopadresjes op het gebied van wonen, mode en lifestyle!
3 en 4 juli 2021

10. Schapenscheerdersfestival en Wolfeest

Schapenscheerdersfestival en Wolfeest
Balloo - Terwijl de schapen worden geschoren is er héél veel te doen rondom de schaapskooi aan de rand van het Balloërveld. Het Wolfeest is een grote fair, met meer dan 70 stands met kunstzinnige, leuke en lekkere producten.
Zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021

11. Midsummer Fair

Zeijen - Op een prachtige locatie in en rondom De Oranjerie in Zeijen wordt een Midsummer Fair georganiseerd. Ruim 45 standhouders verrassen door de grote diversiteit op het gebied van decoratie, woonaccessoires, tuin en lifestyle producten.
Zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021

12. Brocante am Kloster Graefenthal

Brocante am Kloster Graefenthal
Goch - Net over de grens in Nijmegen wordt Brocante am Kloster Graefenthal georganiseerd. Ruim 30 brocanteurs met de mooiste schatten en vondsten maken van deze landelijke locatie een heerlijke brocante Fair.
Zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021


World Press Photo Exhibition 2021 in De Nieuwe Kerk Amsterdam
Sprookjesachtige uitjes - Van kabouterpad tot attractiepark
De 10 Nederlandse UNESCO Werelderfgoederen
Opening eerste TikTok experience van Nederland
Verrassend er op uit .. »