Nieuwe uitjes en musea die de deuren hebben geopend

Links: motionexperience.nlRechts: Pathé Breda
In deze tijd van corona zijn er al diverse musea die de deuren hebben moeten sluiten. Maar gelukkig zijn er ook nieuwe attracties en musea die het aandurven de deuren te openen!

Welke dat zijn zie je hieronder. Laat je verrassen met deze uitjes.

1. Motion - Imagination Experience

Motion - Imagination Experience
Eindhoven - Motion brengt een totaal nieuwe kunstbeleving naar lichtstad Eindhoven. Op 1 augustus 2020 heeft de Imagination Experience haar deuren geopend. Stap in een indrukwekkende fantasiewereld vol verbeelding, interactie, kleur en vooral veel plezier.

2. Dino Experience Park

Gouda - Voor de liefhebbers van dinosaurussen! Bezoek het nieuwe Dino Experience Park in Gouda. Het themapark bestaat uit een Dino Park en Jurassic Golf, waar je kunt minigolfen tussen de dino's.

3. FloriWorld

Aalsmeer - Op het terrein van de Aalsmeerse bloemenveiling bevindt zich FloriWorld: een nieuwe interactieve attractie over bloemen en planten. Een belevingsroute door een magische bloemen- en planten wereld met 14 verschillende interactieve ruimtes en shows.

4. Nxt Museum - New Media Art Museum

Amsterdam-Noord - Nxt Museum, geopend in augustus 2020, is het eerste museum in Nederland voor digitale kunst. Gedreven door een fascinatie voor de toekomst laat Nxt Museum kunst, wetenschap en technologie samenkomen met de focus op 'what is next'.

5. Tip de redactie

Heb je zelf nog een tip van een nieuw geopend uitje? Laat het ons weten en stuur een mail naar redactie@uitzinnig.nl.

Verrassend er op uit .. »