Inloggen

Nieuwe uitjes en musea die de deuren hebben geopend

Links: motionexperience.nlRechts: Pathé Breda
In deze tijd van corona zijn er al diverse musea die de deuren hebben moeten sluiten. Maar gelukkig zijn er ook nieuwe attracties en musea die het aandurven de deuren te openen!

Welke dat zijn zie je hieronder. Laat je verrassen met deze uitjes.

1. Motion - Imagination Experience

Motion - Imagination Experience
Eindhoven - Motion brengt een totaal nieuwe kunstbeleving naar lichtstad Eindhoven. Op 1 augustus 2020 heeft de Imagination Experience haar deuren geopend. Stap in een indrukwekkende fantasiewereld vol verbeelding, interactie, kleur en vooral veel plezier.

2. Dino Experience Park

Gouda - Voor de liefhebbers van dinosaurussen! Bezoek het nieuwe Dino Experience Park in Gouda. Het themapark bestaat uit een Dino Park en Jurassic Golf, waar je kunt minigolfen tussen de dino's.

3. Nxt Museum - New Media Art Museum

Nxt Museum - New Media Art Museum
Amsterdam-Noord - Nxt Museum, geopend in augustus 2020, is het eerste museum in Nederland voor digitale kunst. Gedreven door een fascinatie voor de toekomst laat Nxt Museum kunst, wetenschap en technologie samenkomen met de focus op 'what is next'.

4. Het nieuwe Molenmuseum

Zaanse Schans - Wist je dat er ooit maar liefst 1100 molens in de Zaanstreek waren?
De belangrijke rol die de molens speelden in de ontwikkeling van Nederland vanaf de Gouden Eeuw ontdek je in het Molenmuseum op de Zaanse Schans.

5. FloriWorld

FloriWorld
Aalsmeer - Op het terrein van de Aalsmeerse bloemenveiling bevindt zich FloriWorld: een nieuwe interactieve attractie over bloemen en planten. Een belevingsroute door een magische bloemen- en planten wereld met 14 verschillende interactieve ruimtes en shows.

6. Tip de redactie

Heb je zelf nog een tip van een nieuw geopend uitje? Laat het ons weten en stuur een mail naar redactie@uitzinnig.nl.

10 x Festivals in maart 2023
Deze inspirerende filmfestivals kun je bezoeken
Bierfestival Brew at theZoo keert terug naar Beekse Bergen
Kunstroutes en Atelierroutes in maart - april 2024
Toon de nieuwste thema's »