Menu
Tips

Tips voor Thuis - Coronaproof uitjes

Vervelen tijdens deze periode van corona-maatregelen is met deze uitjes voor thuis niet nodig! Er zijn allemaal leuke initiatieven ontstaan om het thuis zo leuk mogelijk te maken.

Wij hebben de leukste thuistips voor je op een rijtje gezet. Niet alleen leuk om te doen voor kinderen, maar ook voor volwassenen of met het hele gezin. En allemaal 100% coronaproof!

Speel een Pubquiz!

Veel bezocht op onze site zijn de Livestream Quizes van Upbeatles. De quizmasters hebben in deze coronatijd mensen al vele malen leuke avonden bezorgd met quizes in verschillende thema's. Zoals de Live quiz Upbeatles Op Je Scherm Quiz, maar ook de Sportquiz, Eurovision Quiz en de Star Wars Quiz.
Foto: Upbeatles | © Bart van der Putten

Iedere ..

Los raadsels op in Online Escape Games

Met als thema '75 jaar Vrijheid' is de Online Escape Room 'De Verloren Herinnering' door 18 eigenaren van escape rooms ontwikkeld. Zij hebben de handen ineen geslagen in het begin van de coronatijd om dit spel te ontwikkelen. Het spel neemt je mee terug naar de Tweede Wereldoorlog waarbij je alles over een geallieerde Canadese piloot en zijn geliefde ..

Leuke activiteiten voor kinderen

Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd hebben we leuke thuisuitjes verzameld. Je kunt ze hier bekijken.


Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

Wat te doen dit weekend ?
De 10 Nederlandse UNESCO Werelderfgoederen
Vanaf 30 juni naar een evenement of festival zonder 1,5 meter
Sprookjesachtige uitjes - Van kabouterpad tot attractiepark
Verrassend er op uit .. »