Menu
Tips

Koningsdag 2021

Links: koningsdageindhoven.nlRechts: Liveshow The Streamers
Koningsdag is weer vooral thuis. Zet de tompouces en oranjebitter maar klaar want er zijn wel leuke online events om er een oranjefeestje van te maken.

Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima bezoeken dit jaar Eindhoven. Dit wordt online en op tv uitgezonden, The Streamers geven een liveshow vanaf Paleis Noordeinde en Radio 538 komt met een alternatief Oranjefeest.

Hierbij tips om de verjaardag van onze koning te kunnen vieren.

1. Koningsdag 2021 - Eindhoven

Koningsdag 2021 - Eindhoven
Online - Koningsdag 2021 wordt dit jaar in Eindhoven gevierd. Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane bezoeken dinsdag 27 april de High Tech Campus in Eindhoven.

Het thema dit jaar is KennisMaken. Vanuit een studio worden de activiteiten met het koninklijk gezin live online en via tv uitgezonden.

2. The Streamers

Online - The Streamers verzorgen de officiële afsluiting van Koningsdag 👑 2021. Vanaf Paleis Noordeinde in Den Haag met een gloednieuwe liveshow.

Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en The Streamers trakteren Nederland op een feestelijke afsluiting van Koningsdag. Het popconcert vindt live plaats op het binnenplein van het Koninklijk Staldepartement op Paleis Noordeinde. Beleef het via een livestream mee!

3. Thuis Feesten is 538 Koningsdag 2021

Thuis Feesten is 538 Koningsdag 2021
Online -538 Oranjedag in Breda ging toch niet door dit jaar. Maar Radio 538 komt wel met een alternatief op Koningsdag. Zo kun je toch een beetje het festivalgevoel meekrijgen.

Omdat er dit jaar geen events mogen plaatsvinden op 27 april, brengt 538 met 538 Oranjedag op Koningsdag de leukste artiesten van ons land naar de Nederlandse huiskamers. Tijdens deze feestelijkste dag van het jaar is op Radio 538 een speciale event-uitzending te horen.

Haal het oranjegevoel in huis met de grootste nationale artiesten. Hoe de invulling er precies uit gaat zien is nog niet bekend.
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. Willy's Quiznight

Willy's Quiznight
Breda & Zevenbergen - Woon je in Breda en omgeving? Dan kun je op Koningsnacht meedoen aan Willy's Quiznight. Verzamel alle bollebozen en zorg dat je van alles een beetje kennis in huis hebt, er zijn namelijk mooie prijzen te winnen! Koop eenvoudig een borrelpakket of groepsticket online, en zorg dat jullie er 26 april klaar voor zitten met een lekker biertje in de hand.

5. Koningsdag Festival

Online - Speciaal voor mensen uit Hilversum e.o. is er het Koningsdagfestival waar je voor thuis blijft! Poppodium De Vorstin, de Hilversumse horeca en NH Gooi organiseren samen dit toffe Koningsdagfestival.

Online wordt je vermaakt door diverse artiesten, die direct verbonden zijn met Hilversum, zijn er interessante items over de Hilversumse horeca en de lokale muziekscene en is er de Koningsdag Special tien jaar Pop Bizz Quiz. Ook kun je mee spelen met de Whats-app speurtocht: Help! Daredevils zijn kwijt.

De leukste uitjes voor treinliefhebbers
De leukste Klimparken in Nederland
De 10 leukste dierentuinen
De leukste fairs en markten in oktober 2021
Verrassend er op uit .. »