Inloggen

De 10 leukste actieve uitjes van Zuid-Holland

Links: FunZone ZoetermeerRechts: Piratenland
Ben je op zoek naar iets actiefs met elkaar? Ken je dan deze actieve uitjes in Zuid-Holland al? Sommige van deze uitjes zijn vooral voor kinderen, maar ook zijn er leuke actieve uitjes voor het hele gezin.

1. FunZone Zoetermeer

FunZone Zoetermeer
Speelparadijs FunZone Zoetermeer is een overdekte speeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer...

Voor de jongste kinderen tot 5 jaar is er een aparte speelruimte. Bij droog weer is het buitengedeelte geopend. Hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven op één van de vele andere ..
41 stemmen Meer info

2. Piratenland

Piratenland
Let op: Piratenland is definitief gesloten.

Piratenland is een speelparadijs waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven. In deze grote overdekte speeltuin kun je klimmen, klauteren, glijden, springen, racen en meer. Durf jij op het piratenschip te klimmen of van de grote glijbaan te glijden?

Er zijn verschillende springkussens en klimkastelen. Op de scooterbaan kun je snel door de ..
39 stemmen Meer info

3. Speeltuin De Jungle

Heerlijk onbekommerd spelen, glijden, springen, klimmen en ontdekken; in de indoor speeltuin 'De jungle' kunnen kinderen van 1 t/m 11 jaar zich helemaal uitleven. Er is een terras met uitzicht op de speeltuin. Ook voor verjaardagsfeestjes kun je hier terecht.
36 stemmen Meer info

4. FunZone Barendrecht

FunZone Barendrecht
Speelparadijs FunZone Barendrecht is een grote overdekte speeltuin voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Door het grote aantal speeltoestellen en activiteiten kunnen kinderen zich hier lekker uitleven.

De speeltuin bevat onder andere een klim- en klauterdoolhof en het grootste luchtkussen van Nederland. In de kinderdisco kunnen de kinderen lekker dansen en swingen. Voor echte durfals is er een Free ..
33 stemmen Meer info

5. De Uithof

Skiën, snowboarden, schaatsen, wandklimmen, karten, ijshockeyen, spelen: Het is bij De Uithof allemaal mogelijk, tegen een mooi en sportief tarief! Ook kun je hier een hapje eten of drinken.
29 stemmen Meer info

6. Zwembad De Fluit

Van harte welkom bij zwembad de Fluit. In deze gezellige binnen accommodatie kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren op zwemgebied. Je vindt hier altijd een zwemactiviteit die bij jou past.

Binnenzwembad De Fluit heeft een 25 meter wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een peuterbadje. Er worden zwemlessen ..
26 stemmen Meer info

7. Speeltuin West

Speeltuin West in Zwijndrecht maakt al meer dan een halve eeuw naam als een veilige plek waar kinderen zich lekker uit kunnen leven. Alle kinderen tot 12 jaar zijn welkom en kunnen hier springen, glijden, klauteren en nog veel meer.

Door het jaar heen zijn er tal van activiteiten, rond een thema of op een feestdag (bijv. koninginnedag).
22 stemmen Meer info

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Bronbad De Lockhorst

Bronbad De Lockhorst is een gezellig familiezwembad gevuld met bronwater. Kwaliteit, hygiëne en veiligheid staan hier voorop. Voor zowel ontspannende als sportieve activiteiten ben je bij De Lockhorst op het goede adres!
19 stemmen Meer info

9. Fort Drakensteijn

In Fort Drakensteijn kun je avonturen beleven, lekker spelen en vooral veel lol maken. Speel op de spannende speeltoestellen en leef je uit. Fort Drakensteijn is geschikt voor iedereen. De speeltoestellen zijn zo gebouwd dat ook kinderen met een handicap er plezier kunnen beleven.
16 stemmen Meer info

10. Natuurspeeltuin De Speeldernis

Natuurspeeltuin De Speeldernis
In Natuurspeeltuin De Speeldernis (voorheen speeltuin De Botte Spijker) kun je nog echt lekker buiten spelen, met water kliederen, bruggen en vlotten bouwen,  klimmen, boomhutten maken, kikkers en padden bekijken en nog veel meer. 

En dat allemaal in de stad!De speeldernis is een speeltuin en spannende wildernis in een. Ook een plek waar je lekker kan ravotten. ..
14 stemmen Meer info

11. The Strand

Op een unieke locatie gelegen tussen de duintoppen van Noordwijk en direct aan het strand vind je een oase van rust. Je kunt hier verschillende soorten beachactiviteiten beleven als: Powerkiten, Kitesurfen, GPS-wandeltochten en nog veel meer. Ook kun je een mountainbike, surfboard, step of een beachvolleybal set huren.
2 stemmen Meer info

12. Speeltuin de Overkant

Speeltuin de Overkant bestaat al sinds 1962 en is nog steeds een fantastische plek om te zijn. Kinderen kunnen zich hier uitleven op schommels, glijbanen, in de zandbak en op de klimrekken.
1 stem Meer info

13. Speeltuin de Duinrand

Kom jij gezellig spelen in Speeltuin de Duinrand? Deze speeltuin is mooi, veilig en schoon! Kleintjes kunnen zich hier heerlijk vermaken op de speeltoestellen en met de andere kinderen.
1 stem Meer info

14. Zwembad Aarweide

Zwembad Aarweide
Zwembad Aarweide is een buitenbad in Nieuwveen. Het openluchtzwembad heeft een recreatiebad, een 50-meterbad en een peuterbad. Bij het zwembad ligt ook een grote 45-meter glijbaan.
1 stem Meer info

15. De Kinderwerkplaats

De Kinderwerkplaats
De Kinderwerkplaats is een bouw en techniek centrum waar kinderen vanaf 4 jaar spelenderwijs kunnen ontdekken en leren. Hoe is het bijvoorbeeld een raketgeleerde, chemicus of stratenmaker te zijn? Er is keuze uit meer dan 20 verschillende proefjes om uit te proberen.
1 stem Meer info

Alle actieve uitjes in Zuid-Holland
De 10 leukste theaters van Zuid-Holland
De 10 leukste attracties van Zuid-Holland
De 10 leukste muziekpodia van Zuid-Holland
De 10 leukste musea van Zuid-Holland
Toon de nieuwste thema's »