Menu
Tips

De 10 leukste actieve uitjes van Limburg

Links: Glowgolf WeertRechts: Glowgolf Kerkrade
Ben je op zoek naar iets actiefs met elkaar? Ken je dan deze actieve uitjes in Limburg al? Sommige van deze uitjes zijn vooral voor kinderen, maar ook zijn er leuke actieve uitjes voor het hele gezin.

1. Indoor Speeltuin Max en de Rakkers

Indoor Speeltuin Max en de Rakkers
Leef je uit in deze indoor speeltuin voor kinderen t/m 12 jaar. In een groot klautertoestel met diverse glijbanen en loopbruggen kunnen kinderen naar hartelust klimmen, glijden, spelen en plezier maken. En als je geluk hebt ontmoet je een clown die goochelt en gekke fratsen uithaalt.
41 stemmen Meer info

2. KidsPlaza Weert

KidsPlaza Weert (voorheen Kinderpretland Weert) is een reusachtige speeltuin in Weert met een binnenspeeltuin (2000 m2) en een buitenspeeltuin (10000 m2). Weer of geen weer, hier kan altijd gespeeld worden.

Bij droog kunnen kinderen buiten spelen in het grote fort of op de kabelbaan, glijbanen en schommels.
38 stemmen Meer info

3. Avonturenpark Valdeludo

Avonturenpark Valdeludo
Ontdek Valdeludo... hét avonturenpark van Limburg waar kinderen kunnen ravotten, klimmen en klauteren, spetteren, hutten bouwen en nog veel meer! Met stoere attracties en unieke speeltoestellen bezit Valdeludo alle ingrediënten voor een avontuurlijk dagje uit.
35 stemmen Meer info
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. Laco sportcentrum Venray

Laco Venray heeft een overdekt zwembad dat deel uitmaakt van een modern sportcomplex. Het zwembad is zowel voor recreanten als voor echte sportzwemmers een aangenaam bad om te zwemmen.
32 stemmen Meer info

5. Fun Valley Maastricht

Fun Valley Maastricht
Fun Valley Maastricht is in-en outdoor familiepret aan de oevers van de Maas op slechts 4 km van Maastricht. Hier kun je het hele jaar door terecht.

De indoor speeltuin heeft o.a. een reuze familie glijbaan, freefall, speelcorners, knutselhoek, peuterhoek, kinderdisco, voetbal, trampolines en meer.
29 stemmen Meer info

6. All in Echt

All in Echt is een Family Entertainment Center, met meer dan 20 activiteiten en een barbecue-zaal, allemaal onder één dak. Voor een team- of bedrijfsuitje met collega's, gezins -of familieuitje of een leuk uitje met vrienden in Midden- of Zuid-Limburg bent u bij All in Echt aan het juiste adres!
26 stemmen Meer info

7. Aqua Mundo - Center Parcs Limburgse Peel

Aqua Mundo - Center Parcs Limburgse Peel
Beleef hier urenlang spetterend plezier! Het Subtropisch Zwembad Aqua Mundo is een mooi zwembad voor jong en oud. Voor de kleintjes zijn er aparte speelbaden met een octopusrots en koninklijke kikkers.
22 stemmen Meer info

8. Zwembad de Berkel

In Zwembad De Berkel kun je heerlijk zwemmen met het hele gezin. Er is een wedstrijdbad en een recreatiebad. Ook kan gebruik gemaakt worden van de faciliteiten van de aangrenzende sporthal. Voor zowel een actieve als ontspannende dag ben je bij De Berkel aan het goede adres.
19 stemmen Meer info

9. Glowgolf Weert

Beleef midgetgolf op een unieke manier. Maak een reis door de jungle en over de prairie en ontdek de verloren tempel. Glowgolf Weert heeft een fluorescerend decor wat het spel uitdagend maakt.

Omdat de baan overdekt is, is het uitje geschikt bij ieder weertype. Het spel is leuk en aantrekkelijk voor jong en oud. Kom jij een balletje slaan?
16 stemmen Meer info

10. Binnenspeeltuin - en Binnenzwembad Beringerzand

Bij Speel- en Zwemparadijs Beringerzand hoef je je niet te vervelen! In dit overdekte speel- en zwemparadijs kunnen kinderen zich de hele dag uitleven. Klim en klauter op de torens en speeltoestellen en kruip door de ballenbak.
13 stemmen Meer info

11. The Portal Sevenum

The Portal Action House bestaat uit drie levels waar jij de kans hebt om jouw trucs op de freerunningbaan, de trampolines en de pumptrack te laten zien en zo de Evils te verslaan. In The Portal Lasergame vind je Level XX, waar je met een lasergun de strijd aangaat met de evil Dr. Racoxx.
2 stemmen Meer info

12. Glowgolf Kerkrade

Glowgolf Kerkrade
Wie kent het oer Hollandse spelletje midgetgolf niet? Bij GlowGolf krijgt dit spelletje een heel nieuwe spectaculaire dimensie. Je speelt de 18 holes in een bijzondere black light omgeving met glow in the dark attributen!

Speel midgetgolf in een blacklight omgeving met glow in the dark attributen en golfbanen! Voor jong en oud, zeven dagen per week.
2 stemmen Meer info

13. Mattel Play! Sevenum

Bij Mattel Play! Sevenum kunnen kinderen spelen, bouwen, dansen in de wereld van Brandweerman Sam™, Bob de Bouwer™, Thomas de Stoomlocomotief™ of Angelina Ballerina™. Daarnaast kunnen ze zich uitleven in de bouwwereld van Mega Construx™ en Mega Bloks™ of rolschaatsen in de Roller Disco.
1 stem Meer info

14. Forellenvijvers Maashof

In de forellenvijvers van Maashof kunnen vissers het hele jaar terecht om te vissen op forellen. Een echte visserslocatie, aan de waterkant, omgeven door het groen. Maashof bevat 4 visvijvers en uitstekende horeca.
1 stem Meer info

15. Laco zwembad Haelen

Zwembad Haelen is een eigentijds zwembad voor gezellig recreatief zwemmen en actief watersporten. Maar ook kun je hier deelnemen aan diverse activiteiten en zwemlessen onder professionele begeleiding.
1 stem Meer info

Alle actieve uitjes in Limburg
Geniet van Kunst langs de Maasfietsroute
De 10 leukste theaters van Limburg
De 10 leukste musea van Limburg
De 10 leukste attracties van Limburg
Verrassend er op uit .. »