Vlinderparadijs Papiliorama

Terug  Attracties in Nederland > Drenthe > Havelte (gemeente Westerveld)
Vlinderparadijs Papiliorama in Havelte, Drenthe
Wat een pracht, wat een weelde! Wow! We hebben genoten... Het zweet gutste van ons gezicht, maar wat was dit geweldig! Een superaanrader!!! ..
Rika, 11 apr16 reviews | Lees verder »
 vindt dit leuk
(32 stemmen)
69%
Stem nu ook
Wandel door een tropische, overdekte tuin, vol met vrij rondvliegende vlinders. In Vlinderparadijs Papiliorama kun je genieten van honderden kleurrijke vlinders uit diverse werelddelen.

Ook zijn er mieren te zien. Er wordt een speciaal mierrennest gebouwd aan de zuidzijde van het Vlinderparadijs.

Openingstijden 2019

Het gehele jaar: dagelijks van 09.00 - 17.00 uur

Gesloten op Nieuwjaarsdag en 1e Kerstdag.

In de wintermaanden en bij donker of slecht weer kan het zijn dat Vlinderparadijs Papiliorama eerder de deuren sluit, omdat de vlinders dan al sneller slapen.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Entreeprijzen 2019
Kinderen (3-12 jaar): € 5,00
Volwassenen: € 7,00
Groepen (15 pers. of meer): € 6,00 per persoon

Bezoekersinformatie

Vlinderparadijs Papiliorama
Van Helomaweg 14
7971 PX  Havelte
Telefoon: 0521-342155

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Vlinderparadijs Papiliorama

16 reviews | Voeg een review toe
Vlinderparadijs Papiliorama scoort een 6,9 uit 10 op basis van 32 stemmen en 16 reviews.
3"Valt erg tegen"
Miranda | 29 april 2019
Wel mooie vlinders gezien, maar de tuin is slecht onderhouden, de informatieborden nog slechter en de entree en het restaurant zijn vies. De andere insecten en het mierennest die op de website genoemd worden bestaan gewoonweg niet (meer?).
Bezocht in 2019, met een groep.
9"Fantastisch! Vlinders komen zelfs op je zitten!"
Rika uit S'heerenberg | 11 april 2019
Wat een pracht, wat een weelde! Wow! We hebben genoten. Het zweet gutste van ons gezicht, maar wat was dit geweldig! Een superaanrader!!!
Bezocht in 2019, met partner.
1"Ga hier niet heen, echt niet, wegblijven."
Kees nagtegaal uit Hoofddorp | 10 april 2019
Lompe, botte behandeling door balie medewerkster, ondanks Europesche wetgeving geen toegang voor mijn partner met haar hulphond, zo lang het nog kan, ga naar Emmen, daar ben je wel welkom en de hulphond ook in de vlinderkas, geen enkel probleem. Help mee om verder leed te voorkomen en blijf hier weg. Wel mooi park eromheen, daar zijn in de zomer vast ook wel mooie vlinders te zien.
Bezocht in 2019, met partner.
2 personen vinden dit nuttig
1"Slecht slecht slecht"
Jan uit Texel | 20 maart 2019
Dit bedrijf kan beter een jaar sluiten en alles weer eens vernieuwen en opnieuw opbouwen. Wat een droefenis. Echt de moeite niet waard om een goed woord over uit te spreken.
Bezocht in 2019, met partner.
1 persoon vindt dit nuttig
1"Vreselijk!"
Jozien uit Woudenberg | 23 augustus 2018
Ik trek hier mijn schoenen niet meer voor aan! Het geheel is erg klein, oud en vervallen en er vlogen toen wij er waren 2 soortenvlinders rond. Ik had er veel van verwacht (zoiets als in een dierentuin of zoals bij de orchideehoeve) maar dit is een kas waar iemand voor de hobby een paar vlindertjes in gezet heeft en toen dacht: ik zet er een kassa neer, dan verdien ik nog wat.
Bezocht in 2017, met oudere kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
8"Geweldig, zelfs met de winterdag"
Sander uit Harlingen | 4 maart 2018
Ondanks de koude buiten, hebben we genoten van de vlindertuin. Toen de zon doorkwam, zagen we steeds meer vlinders. Mooie tuin, heel veel educatie (dat hebben we nog nooit ergens gezien, filmpjes, modellen, spelletjes, erg mooi allemaal). Vind dit één van de betere vlindertuinen, dit is echt een tuin met vlinders, niet een aangelegd parkje zoals bij de orchideeënhoeve, waar allerlei "kunst" er tussen staat. Het vlinderparadijs is pas echt een vlindertuin!! Gaaf, ga zo door!
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
1"Vreselijk klantonvriendelijk"
H vd w | 3 september 2017
Deze bittere oude mensen laten niet eens een kind van 4 naar het toilet gaan terwijl moeder geld uit de auto gaat halen. Pinnen was ook onmogelijk! Zeer kind en klantonvriendelijk. Blijkbaar is het al jaren bekend in de omgeving.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
4 personen vinden dit nuttig
2"Vergane glorie"
Johan uit Nijmegen | 30 juli 2017
Vanaf de parkeerplaats is het even zoeken, vooral omdat de beplanting rond de ingang er nogal troosteloos bij staat. De entree ruikt muf en ziet er uit alsof men midden in een verbouwing zit. Schijnbaar is dit ook het geval, echter als ik andere reviews lees is dat al bijna 10 jaar zo. Je zou denken dat men dan in elk geval zou zorgen dat als het werk tijdelijk stil ligt, men het gebouw een beetje presenteerbaar zou maken.

Eenmaal binnen moet ik zeggen dat er een hoop mooie vlinders te zien zijn. Je loopt wel eerst met je hoofd tegen een kapotte luchtbehandeling aan. De tuin zelf is nauwelijks onderhouden en de educatiewand ziet er uit alsof hij elk moment van ellende in elkaar kan storten. Overigens ruikt het in de kas ook niet prettig.

We waren van plan nog even iets te eten, maar na, op zoek naar bediening, even achter de deur van de keuken gekeken te hebben was dat idee direct van de baan. Wat een gore bedoening!
Bezocht in 2017, met partner.
5 personen vinden dit nuttig
De Nooijer uit Waddinxveen | 17 september 2016
Op 16 september 2016 geweest, tussen 9.30 en 12.30. Meer dan 150 foto's gemaakt, en 28 soorten geteld. Mooie bloemen en planten, veel uitleg, lekker gebak en leuke kadootjes. We komen terug!
3 personen vinden dit nuttig
Van de Wall uit Nieuwstadt | 21 mei 2016
Wat een afknapper zeg, veel te klein om een vlinder paradijs te noemen. Zeer weinig vlinder soorten en aantallen te vinden. Je moet goed zoeken om de vlinders te zien. De begroeiing binnen is zeer wild gelaten, je moet je op sommige plekken een weg over het loop pad maken om door te kunnen. Veel water op de paden. Restaurant is zelfbediening met een slechte koffie automaat.
Wat ons betreft niet de moeite waard en zeker niet de 7 euro entree geld,.
6 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Havelte

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden