Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Forum Groningen

Forum Groningen in Groningen, Groningen
Het aanbod van films en overige activiteiten is meer dan uitstekend. Ook wat betreft de documentaires / lezingen die er werden gegeven. ..
Kmh fernhout, 2019
3 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(26 stemmen)
81%
Stem nu ook
Eind 2019 heeft Forum Groningen haar deuren geopend. Het is een bruisende, laagdrempelige plek waar cultuur, vermaak en een goed gesprek voor iedereen binnen handbereik liggen. Je kunt er terecht voor de bibliotheek, bioscoop, expositie, cursussen, workshops, talks en jeugdactiviteiten.

Ook is er Storyworld, het jongste, maar ook het stoerste én leukste museum van Nederland over strips, animatie en games.

Het opvallende gebouw, dat met zijn scherpe lijnen als een moderne monolith afsteekt tegen de historische binnenstad, is 45 meter hoog, telt tien verdiepingen én een dakterras.

Foto: © Deon Prins

Bezoekersinformatie

Forum Groningen
Nieuwe Markt 1
9711 GD  Groningen
Telefoon: 050-3120433
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Forum Groningen

3 reviews | Voeg een review toe
Forum Groningen scoort een 8,1 uit 10 op basis van 26 stemmen en 3 reviews.
1"Slechte afhandeling geannuleerde voorstelling"
Henk | 10 april 2020
Door de corona was onze voorstelling geannuleerd, begrijpelijk natuurlijk.
Ik heb alleen geen kosten vergoed gekregen, wat wel beloofd wordt op de site en het stoort me dat al mijn e-mails niet beantwoord worden. Hoe druk kan je het hebben als niets doorgaat?
Bezocht in 2020, met partner.
10"Bioscoop met een genoeglijk sfeervol klein cafe"
Kmh fernhout uit Groningen | 6 november 2019
Het aanbod van films en overige activiteiten is meer dan uitstekend. Ook wat betreft de documentaires / lezingen die er werden gegeven.
Bezocht in 2019, met partner.
8"Erg leuk"
Jenneke uit Groningen | 21 december 2018
Ik ben meestal heel enthousiast over de films in Forum Images. Waar ik de laatste tijd naar uitkijk zijn de documentaires op woensdagavond. Daar zijn pareltjes bij over onderwerpen waar ik vaak weinig of niks van afwist. Ook wanneer ze de regisseur uitnodigen is het vaak boeiend om hen te horen over het proces van de docu.
Ik vind de trappen naar de zalen erg hoog, maar gelukkig is er een lift. Soms ruikt het niet fijn in de bioscoop, door een rioollucht of zo. Beneden is het gezellig zitten met een kop koffie of drankje, boven vind ik te veel prikkels door al die filmschermen.
Al met al een fijne plek om te zijn.
Bezocht in 2018, alleen.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht