Kinepolis Emmen

Theaters in Nederland > Drenthe > Emmen
Kinepolis Emmen in Emmen, Drenthe
Goed kunnen communiceren over een gehandicapte persoon, zij wilde naar de bioscoop en gaat dat lukken. Door goede begeleiding is het haar gelukt en wij hebben samen een geweldige avond gehad. Dank ..
Wilma van den brink, 201911 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle theaters en bioscopen tot 1 juni gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(33 stemmen)
76%
Stem nu ook
Kinepolis Emmen is een bioscoop met de populaire films van dit moment. Deze ruime bioscoop heeft 7 zalen. Kinepolis is zowel met de auto (parkeerplaatsen voor de deur) als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Zie de website van Utopolis Emmen voor de filmagenda.

Openingstijden

Reserveren kan telefonisch.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Kinepolis Emmen
Westeind 70
7811 ME  Emmen
Telefoon: 0591-668250

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Kinepolis Emmen

11 reviews | Voeg een review toe
Kinepolis Emmen scoort een 7,6 uit 10 op basis van 33 stemmen en 11 reviews.
9"Erg leuk"
Wilma van den brink uit Emmen | 6 november 2019
Goed kunnen communiceren over een gehandicapte persoon, zij wilde naar de bioscoop en gaat dat lukken. Door goede begeleiding is het haar gelukt en wij hebben samen een geweldige avond gehad.

Dank je wel! En nu gaan wij dus vaker naar de film en dan bellen wij op en alles wordt geregeld en niets is teveel voor het personeel.
Bezocht in 2019, zakelijk.
9"Prachtige bioscoop"
Marloes slot uit Langeveen | 23 december 2018
Mooie bioscoop, lekker ruim opgezet en mooie zalen. Ook het uitgebreide winkeltje is top. Alles wat je lekker vindt, kun je hier vinden.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
2"Lauw bier"
Henk de tank uit Emmen | 20 juli 2018
We kwamen binnen en zagen de groene knuppels van Grolsch al schijnend in de koelkast staan. Tot onze blije verbazing waren het ook nog de 45cl knaldoppen. Wat een avond zou dit worden. Maar dan slaat het noodlot toe. We trekken de koelkast deur open en komen tot de ontdekking dat de koelkast veel te hoog staat. De geweldige knaldoppen staan er maar lauw bij. Omdat we de verleiding niet kunnen weerstaan nemen we toch maar even eentje mee. 10 minuten in de film en met pijn en moeite de fles leeggedronken. Van ergernis de bioscoop maar verlaten en de dichtst bijzijnde kroeg opgezocht. Toch nog dronken geworden en een leuke avond gehad. Ik kom hier niet weer als ze het bier niet koud zetten!
Bezocht in 2018, met een groep.
1 persoon vindt dit nuttig
7"Een groot en ongezelligge bioscoop"
Gea vording uit Emmen | 27 september 2016
Zitplaatsen zijn heerlijk, en beenruimte genoeg. Had wat meer aangekleed kunnen worden. Om het wat gezelliger te maken. En de consumpties zijn er wel erg duur.
Bezocht in 2015, met partner.
2 personen vinden dit nuttig
Fred uit Hardenberg | 12 juni 2016
Slechte bioscoop, zeer onvriendelijk personeel achter de kassa die ons zoals we vroegen, plekken naast elkaar zou geven. Blijkt later dat we in hele andere rijen zaten en dus niet naast elkaar.
Martine uit Emmen | 12 januari 2016
Ben altijd een trouwe klant geweest, helaas nadat mijn man een reservering voor Starwars wou maken kregen we helaas te horen dat deze alleen in 3D zou draaien. Mijn man zei dat we dan helaas ergens anders naar de film moesten gaan want ik wordt "wagenziek" van 3D films...
Waarop we doodleuk te horen kregen dat utopolis alleen maar 3D films uit bracht en verder iedereen ze in 3D uit bracht. Ten eerste weet ik dat dat niet waar is, ten tweede... Wat voor opmerking is dat? Alsof ons gewoon werd verteld "je hebt geen keuze dus je komt maar of je komt nooit meer"
Nou dikke jammer, we hebben een theater gevonden die het wel in 2D uit bracht. We baalden ontzettend dat we er zo ver moesten rijden, maar liever een klantvriendelijk theater dan deze onzin. Ik vond dit echt niet netjes en zelfs vreselijk uit de hoogte. We hebben heus meerdere theaters afgebeld en zijn inderdaad meerdere malen tegen het probleem aangelopen dat de film alleen in 3D was, maar geen eentje die ons probeerde aan te smeren dat we geen keuze meer hadden. Wij komen niet weer.
Jannette uit Emmen | 14 november 2015
Mooie bioscoop!!
Van Ommen uit Emmen | 12 december 2012
Heerlijke bioscoop. Zonder pauzes en enorm veel beenruimte. Echt een topper.
R uit Emmen | 12 december 2012
Gezellig, mooi gebouw met een goeie uitstraling.
Van Diepen uit Exloo | 2 februari 2011
Hele prettige bioscoop, vooral omdat er geen pauzes in de film zitten. Het personeel is aardig de stoelen zitten prima.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Emmen

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.