Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kinepolis Emmen

Kinepolis Emmen in Emmen, Drenthe
Goed kunnen communiceren over een gehandicapte persoon, zij wilde naar de bioscoop en gaat dat lukken. Door goede begeleiding is het haar gelukt en wij hebben samen een geweldige avond gehad. Dank ..
Wilma van den brink, 2019
4 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(41 stemmen)
71%
Stem nu ook
Kinepolis Emmen is een bioscoop met de populaire films van dit moment. Deze ruime bioscoop heeft 7 zalen. Kinepolis is zowel met de auto (parkeerplaatsen voor de deur) als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Zie de website van Utopolis Emmen voor de filmagenda.

Openingstijden

Reserveren kan telefonisch.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Kinepolis Emmen
Westeind 70
7811 ME  Emmen
Telefoon: 0591-668250
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Kinepolis Emmen

4 reviews | Voeg een review toe
Kinepolis Emmen scoort een 7,1 uit 10 op basis van 41 stemmen en 4 reviews.
9"Erg leuk"
Wilma van den brink uit Emmen | 6 november 2019
Goed kunnen communiceren over een gehandicapte persoon, zij wilde naar de bioscoop en gaat dat lukken. Door goede begeleiding is het haar gelukt en wij hebben samen een geweldige avond gehad.

Dank je wel! En nu gaan wij dus vaker naar de film en dan bellen wij op en alles wordt geregeld en niets is teveel voor het personeel.
Bezocht in 2019, zakelijk.
9"Prachtige bioscoop"
Marloes slot uit Langeveen | 23 december 2018
Mooie bioscoop, lekker ruim opgezet en mooie zalen. Ook het uitgebreide winkeltje is top. Alles wat je lekker vindt, kun je hier vinden.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
2"Lauw bier"
Henk de tank uit Emmen | 20 juli 2018
We kwamen binnen en zagen de groene knuppels van Grolsch al schijnend in de koelkast staan. Tot onze blije verbazing waren het ook nog de 45cl knaldoppen. Wat een avond zou dit worden. Maar dan slaat het noodlot toe. We trekken de koelkast deur open en komen tot de ontdekking dat de koelkast veel te hoog staat. De geweldige knaldoppen staan er maar lauw bij. Omdat we de verleiding niet kunnen weerstaan nemen we toch maar even eentje mee. 10 minuten in de film en met pijn en moeite de fles leeggedronken. Van ergernis de bioscoop maar verlaten en de dichtst bijzijnde kroeg opgezocht. Toch nog dronken geworden en een leuke avond gehad. Ik kom hier niet weer als ze het bier niet koud zetten!
Bezocht in 2018, met een groep.
2 personen vinden dit nuttig
7"Een groot en ongezelligge bioscoop"
Gea vording uit Emmen | 27 september 2016
Zitplaatsen zijn heerlijk, en beenruimte genoeg. Had wat meer aangekleed kunnen worden. Om het wat gezelliger te maken. En de consumpties zijn er wel erg duur.
Bezocht in 2015, met partner.
2 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht