Zwembad Den Hommel

Sport & spel in Nederland > Provincie Utrecht > Utrecht
Bad heet al jaren Zwembad Den Hommel. Nieuwe activiteit bioszwemmen op zaterdag is geweldig .. Lekker op je luchtbedje kijken naar leuke film.. ..
Cato, 20196 reviews | Lees verder »
 vindt dit leuk
(23 stemmen)
91%
Stem nu ook
Zwembad Den Hommel is een zwembad waar iedere zwemliefhebber terecht kan. Zo kun je gezinszwemmen, recreatiezwemmen, seniorenzwemmen en koffiezwemmen. Verder zijn er diverse zwemprogramma's voor zwemlessen, aqua-sporten en watertherapie.

Het kindergedeelte van het zwembad staat in het teken van familie Hommel. Behalve zwemmen kun je in het zwembad ook terecht voor sauna, fitness en zonnebank. In de zomer is er het buitenzwembad voor peuters/kleuters en een zonnige ligweide.

Openingstijden 2020

Het gehele jaar:
De openingstijden variëren. Zie de website voor actuele openingstijden.

Zie de website van het zwembad voor alle activiteiten en openingstijden.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Zwembad Den Hommel
Kennedylaan 5
3533 KH  Utrecht
Telefoon: 030-2862400

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Zwembad Den Hommel

6 reviews | Voeg een review toe
Zwembad Den Hommel scoort een 9,1 uit 10 op basis van 23 stemmen en 6 reviews.
9"Bios in den hommel"
Cato uit Utrecht | 5 februari 2019
Bad heet al jaren Zwembad Den Hommel.

Nieuwe activiteit bioszwemmen op zaterdag is geweldig . Lekker op je luchtbedje kijken naar leuke film..
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
8"Heel fijn"
L. Nienhuis uit Utrecht | 16 november 2016
Ik volg op de maandagochtend het senioren zwemmen (aanvankelijk koffiezwemmen) met fitness oefeningen en de plezierige wijze waarop de leraar de oefeningen met muziek begeleidt uitstekend!

Minpunt af-en-toe het vuil in het zwembad.
Bezocht in 2016, met een groep.
7"Het is een super overzichtelijk fijn zwembad"
Bleijenberg uit Leerdam | 23 september 2016
Wel erg overzichtelijk, niet genoeg ogen voor de overlast die er vaak wel is vanwege drukte. Maar verder vind ik het er super fijn zwemmen.
Bezocht in 2015, met jonge kinderen.
Miranda konermann uit Utrecht | 16 juni 2010
Erg prettig zwembad met zeer vriendelijke badmeester en badjuffen. Alles wordt er netjes verzorgd en voor de entree hoef je het niet te laten.
Paul Mulder uit De Meern | 12 mei 2010
Een aanrader. Zeker het ouder/kind/familie zwemmen op zondag is een goede gelegenheid om heerlijk te zwemmen zonder last van oudere jeugd te hebben.
Miriam uit Houten | 29 november 2009
Wij gaan graag naar het zwembad Den Hommel. Er is tussendemiddag lunchzwemmen in het diepe bad, maar in het bad ernaast, waar het extra verwarmd is is het goed toeven (vanwege rugklachten mag ik niet te snel zwemmen) en je kan ook in dit bad staan (het loopt langzaam af/dit bad is overigens niet altijd open!). Na het harde 'werken' is er gelegenheid (wederom niet op alle dagen op dit tijdstip) in het recreatieve bad even te relaxen. Met een stoomversnelling, verschillende bubbelzitplekken binnen en buiten, harde stralen, een fontein, een leuke glijbaan, twee warme bubbelbaden, een extra koud dompelbadje, kinderbadjes, leuke aankleding van het zwembad d.m.v. grote (nep-)planten, leuke gekleurde beeldjes waar kinderen water uit kunnen pompen, kinderglijbaantjes, stoomcabines en kruidenbaden (deze laatste 2 tegen betaling), genoeg stoelen om aan de rand van het zwembad te gaan zitten, voldoende toiletgelegenheden (met aankleedkussens), een buitenbad en een ligweide (niet zo heel groot, maar als het niet zo druk is prima te doen), een buitenkinderspeelbad en speeltoestellen er naast gelegen en een zandbak vinden wij het een sfeervol en gezellig zwembad. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Er is ook gelegenheid om iets te eten te bestellen bij de snackbar van het zwembad (ook van buitenaf te benaderen zodat je niet persee een kaartje hoeft te kopen om naar b.v. je kinderen te kijken wanneer ze aan het spelen zijn). De eigenaar van die gelegenheid mag wat mij betreft nog een cursusje klantvriendelijkheid gaan doen. Enfin niet alles kan perfect zijn... Ik was een keer vergeten mijn zwembrilletje mee te nemen en toen ik vroeg of zij er toevallig 1 te leen hadden, had ik keuze uit een aantal brilletjes. Perfect; zo hoefde ik geen rode oogjes van het chloorwater te krijgen en na afloop heb ik uiteraard het brilletje weer ingeleverd.(voor iemand die dan ook zijn/haar brilletje is vergeten in te pakken).
2 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Utrecht

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.