De Oosterpoort

Agenda | Muziekpodia in Nederland > Provincie Groningen > Groningen
De Oosterpoort in Groningen, Groningen
Oosterpoort is een plek waar je heen moet gaan als je de grote artiesten wil zien. Je hebt de keuze om te staan en te zitten waardoor het geschikt is voor iedereen. De prijs varieert maar is goed ..
Aniek, 1 feb3 reviews | Lees verder »
 vindt dit leuk
(27 stemmen)
85%
Stem nu ook
Dit concertpodium heeft een schouwburgzaal en een grote en een kleine zaal voor voornamelijk concerten. Vaste bespeler van De Oosterpoort is het Noord Nederlands Orkest.

Verder bieden de zalen en foyers ruimte aan recepties, vergaderingen, symposia congressen, en grote feesten van 50 tot 2000 personen. Jaarlijks vindt het Noorderslagfestival plaats in het theater. Als er 's avonds concerten zijn verandert Het Café in Het Restaurant vanaf 17.30 uur.

Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar kunnen gratis lid worden van de Kinderclub: de club van Poes en Muis. Hier worden leuke activiteiten georganiseerd rondom theater en muziek.

De Oosterpoort ligt in de Oosterpoortwijk aan de zuidkant van de stad Groningen. Vanaf de ringweg is dit theater gemakkelijk te bereiken en er is een eigen parkeergarage aanwezig.


Bezoekersinformatie

De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA   Groningen
Telefoon: 050-3680111

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van De Oosterpoort

3 reviews | Voeg een review toe
De Oosterpoort scoort een 8,5 uit 10 op basis van 27 stemmen en 3 reviews.
9"Gezellige plek, goede reclame, heel leuke artieste"
Aniek uit Delfzijl | 1 februari 2019
Oosterpoort is een plek waar je heen moet gaan als je de grote artiesten wil zien. Je hebt de keuze om te staan en te zitten waardoor het geschikt is voor iedereen. De prijs varieert maar is goed betaalbaar. Niet alleen artiesten zoals nielson maar ook artiesten uit het buitenland treden op. Veel verschillende genres dus voor iedereen wat!
Bezocht in 2018, met een groep.
Kees Beenen uit Leermens | 13 december 2012
Kinderkermis daar heb ik van genoten ben er eens geweest met mijn oomzeggertje hij is gehandicapt maar die kermis vond hij geweldig, hij heeft de ziekte van san Fillippo, we hebben een geweldige dag en hulp gehad voor ons een 10 met een griffel.
1 persoon vindt dit nuttig
A.C. ter Mors uit Rijssen | 26 mei 2010
Mooie schouwburg met heerlijke stoelen. Ook goede akoestiek. We hebben er naar een prachtig klassiek concert geluisterd. Lekkere koffie!
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Groningen

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.