Kinderstad Heerlen

Sport & spel in Nederland > Limburg > Heerlen
Kinderstad Heerlen in Heerlen, Limburg
Deze speeltuin, of beter de vuilnisbelt die ervoor moet doorgaan, blinkt uit in onhygiëne. Alles is er vies en smerig. Geen geschikte plaats om met kinderen naar toe te gaan. ..
Danny, 201512 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(25 stemmen)
80%
Stem nu ook
Met een bezoek aan Kinderstad Heerlen kom je in de het grootste overdekte speelpaleis van de Benelux. Het is een speeltuin waar kinden zich lekker kunnen uitleven.

Zo kun je er springen, glijden, klimmen, botsen, waterfietsen, klauteren en nog veel meer. Er zijn diverse attracties zoals de wildwaterbaan waar je in een uitgeholde boomstam wordt meegevoerd. Of het avontuurlijke doolhof waar je je weg vindt door te klimmen, kruipen en glijden.

Er zijn enkele eetterrasjes en een cafetaria waar je iets kunt eten en drinken. Zo kun je je lekker ontspannen, terwijl de kinderen zich vermaken in deze uitdagende speeltuin.

Kinderstad Heerlen is ook een ideale plek om een kinderfeestje of schoolreisje te organiseren.

Openingstijden
Gehele jaar, alle dagen van de week van 10.00 - 18.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Kinderstad Heerlen
Parallelweg 4
6411 ND  Heerlen
Telefoon: 045-5717252

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Meer uittips voor:binnenkids 0-4kids 5-12

Beoordelingen van Kinderstad Heerlen

12 reviews | Voeg een review toe
Kinderstad Heerlen scoort een 8 uit 10 op basis van 25 stemmen en 12 reviews.
Danny uit Zonhoven [3520] | 13 november 2015
Deze speeltuin, of beter de vuilnisbelt die ervoor moet doorgaan, blinkt uit in onhygiëne. Alles is er vies en smerig. Geen geschikte plaats om met kinderen naar toe te gaan.
Andre uit Melick | 25 maart 2014
Leuk voor de kids..........Alleen: dat ouders 9 euro moeten betalen zodat kids het leuks hebben, slaat gewoon nergens op! Dan kun je beter naar bv de Valkenier gaan! Betaal je ook entree maar heb je als ouders zelf meer plezier van je zuurverdiende centen.
Fam Somers uit Heythuysen | 6 mei 2012
Is super leuk voor de kinderen. Alleen het eten is best prijzig voor dat kleine beetje wat je krijgt.
Verder hebben onze kinderen zich prima vermaakt.
Kimberly uit België | 2 augustus 2010
Ik vind kinderstad echt heel leuk, maar je moet wel veel betalen daarvoor!
Lotte uit Limbericht | 2 augustus 2010
Ik vindt het wel leuke om daar te spelen maar een ding is belachelijk dat opa's en oma's ook moeten betalen en de ouders somigen zitten alleen maar dan moetje er 9 euro voor te betalen als je al met 8 personen bent dan moet je al 72euro te betalen!
Mw. Bovy uit Brunssum | 16 mei 2010
Kinderstad Heerlen heeft wel leuke attracties en voldoende zitgelegenheid voor ouders en verzorgers maar het is alleen geschikt bij slecht weer; lawaaierig en minder mooi. Zou voor begeleiders/ouders wel goedkoper mogen zijn.
Lian uit Riemst België | 12 mei 2010
Kinderstad Heerlen! Heerlijke plek voor kinderen om te spelen. Het is een indoorspeeltuin, met attracties voor de kleinere kids, maar ook voor de oudere kinderen zijn er volop speelmogelijkheden. Het is toegestaan om eigen eet- en drinkwaren mee te nemen, maar er is ook vanalles te verkrijgen in de "snackshop" . Overal staan tafels en stoelen om even uit te rusten, maar is ook geschikt voor de ouder die even wil bijlezen en zijn/haar kids hun eigen gang kan laten gaan.
Veel speelplezier gewenst!
Falco | 22 december 2009
Leuk en gaaf. Moet echt iedereen naar toe.
Jose uit Valkenburg | 2 augustus 2008
Leuk voor de kinderen, maar ontzettend smerig. Ik was al om 10 uur 's morgens aanwezig en de vuiligheid van de vorige dag lag overal op de vloeren. Er was duidelijk niet schoongemaakt.
Voorbeeld nemen aan plopsaland Hasselt: de hele dag door is het er proper.

Zou graag er nog eens heengaan, maar de gedachte aan hoe smerig het was weerhoud me. Ik heb deze klacht al vaak gehoord, maar ze doen er niets aan.
Maria | 24 mei 2008
Ben er heeeelll vaak geweest. Met schoolreisjes. Met kinderfeestjes. En zelf. Ga er heen, Suppppeeer deluuuxxx leeeeuuuukkk.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Heerlen

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.