Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

NZH Vervoer Museum

NZH Vervoer Museum in Haarlem, Noord-Holland
Vier oude blauwe trams en vele nostalgische stadsbussen kun je van binnen en van buiten bewonderen. Er in zitten en de tijd van toen herleven. Maar daarnaast valt er nog veel meer te zien. De meer ..
Liesbet, 2019
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(37 stemmen)
84%
Stem nu ook
Het NZH Vervoermuseum in Haarlem heeft een expositie over de trams en bussen die in Zuid en Noord Holland in dienst zijn geweest van de Noord Zuid Hollandse Vervoer Maatschappij.

In het museum zijn drie gerestaureerde trams en zes bussen te bewonderen. Het pronkstuk uit deze collectie is de 'Boedapester' uit 1923. Deze tram gold als het gezicht van de NZH.

Bezoekersinformatie

NZH Vervoer Museum
A.Hofmanweg 35
2031 BH  Haarlem
Telefoon: 023-5444032
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van NZH Vervoer Museum

1 reviews | Voeg een review toe
NZH Vervoer Museum scoort een 8,4 uit 10 op basis van 37 stemmen en 1 review.
9"Oude tijden herleven"
Liesbet uit Amsterdam | 14 mei 2019
Vier oude blauwe trams en vele nostalgische stadsbussen kun je van binnen en van buiten bewonderen. Er in zitten en de tijd van toen herleven. Maar daarnaast valt er nog veel meer te zien. De meer dan 140 jaar geschiedenis van het openbaar vervoer wordt uit de doeken gedaan door middel van diverse films, fotoseries, modellen en attributen. Een wisseltentoonstelling, veel voor kinderen en een koffiecorner. Neem rustig meer dan 2 uur de tijd, om het allemaal te ontdekken.
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
Uitgelicht