Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Haarlem

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Haarlem
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Haarlem:
Haarlem Jazz met tropisch weer
Komend weekend: mooi weer en Haarlem Jazz! Door de hele binnenstad heen verschillende optreden van diverse artiesten/bands. Op de .. verder »
4 personen vinden dit leuk
ons mooie dorp
Bezoek ons mooie en oude dorpje eens. prachig oud vissers dorpje.bekend om hansje brinker.mensen gaan meestal naar het buitenland op .. verder »
3 personen vinden dit leuk
De wereld van Jansje
In de Grote Houtstraat, op nummer 45, is een fantastische cadeauwinkel met daarachter een leuke plek voor koffie en lunch. Er is ook een .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Haarlem:
Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Hoge duintoppen met fantastisch uitzicht, bossen met eeuwenoude eiken, duinmeren vol vogels en romantische landgoederen. Nergens vind je zoveel variatie als in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.
Beeckestijn
Wandel op Beeckestijn door het romantische parkbos in Engelse landschapsstijl en door strakke geometrische Franse tuinen. Op de buitenplaats in Velsen-Zuid vind je een klassieke kruidentuin met slangenmuur en een siertuin.
Wormer- en Jisperveld
Talloze boerenslootjes, weilanden en rietkragen vormen het Wormer- en Jisperveld, gelegen tussen Purmerend, Wormer en Zaandam. Vanaf De Poelboerderij vertrekken het hele jaar vaartochten. Of maak een kanotocht in dit prachtige natuurgebied.

 
Meer dagje uit tips in Haarlem

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Haarlem »