Tips

Avontura Zoetermeer

Sport & spel in Nederland > Zuid-Holland > Zoetermeer
Avontura Zoetermeer in Zoetermeer, Zuid-Holland
Mijn dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes hebben hier vanmiddag een superleuk verjaardagsfeestje gevierd. Goed georganiseerd, het personeel maakt er een echt feest van. We hebben ervan ..
Laura, 2018
3 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(29 stemmen)
86%
Stem nu ook
Speelparadijs Avontura Zoetermeer is een overdekte speeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer...

Voor de jongste kinderen tot 5 jaar is er een aparte speelruimte. Bij droog weer is het buitengedeelte geopend. Hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven op één van de vele andere speeltoestellen.

Bezoekersinformatie

Avontura Zoetermeer
Voorweg 107
2716 NH  Zoetermeer
Telefoon: 079-3238463
Naar de website
Meer uittips als deze?


Ongeldig e-mailadres
Meer uittips voor:binnenbuitenkids 0-4kids 5-12
 

Beoordelingen van Avontura Zoetermeer

3 reviews | Voeg een review toe
Avontura Zoetermeer scoort een 8,6 uit 10 op basis van 29 stemmen en 3 reviews.
9"Top verjaardagsfeestje"
Laura uit Zoetermeer | 15 september 2018
Mijn dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes hebben hier vanmiddag een superleuk verjaardagsfeestje gevierd. Goed georganiseerd, het personeel maakt er een echt feest van. We hebben ervan genoten! Bedankt!
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
9"Veel leuker dan verwacht!"
Mark uit Den haag | 25 maart 2017
We dachten alleen naar een indoor kinderspeeltuin te gaan. Blijkt dat ze ook een buitenspeeltuin hebben, lasergame, disco dansen, disco rolschaatsen en nog nooit eerder van gehoord hoverkarten. Dat laatste hebben we ook gedaan. Wat was dat een funfactor! Verder alles goed geregeld en netjes. Erg vriendelijk personeel ook. Ga er zeker terug komen!
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
3"Arrogant personeel!"
D. uit Zoetermeer | 2 maart 2017
Voor de kleintjes is het onoverzichtelijk, er zijn wat stukjes waar kleintjes uit ontsnappen, het personeel zo arrogant is en je gewoon aanvalt.
Grote zus (7) mocht niet achter haar kleine zusjes aan, in het kleine onoverzichtelijke speelgedeelte, werd 2x grof aangesproken! Toen ik verhaal ging halen deden ze zo arrogant tegen mij, en ontkende dat ze zo hadden gedaan tegen haar maar indien ze ook tegen de ouder zo grof en arrogant doen is wel duidelijk dat dit erg ongekwalificeerd personeel is , die ook niet aardig naar kinderen zijn. Heb hier toen ze jonger waren ook verjaardagsfeestje gevierd, was een beetje jammer dat zij gingen bepalen wanneer er gezongen moest worden, meteen met aankomst terwijl jassen net uit enz.. Ik kon niet eens een fotocamera pakken :-( zo snel ging het, werd er gehaast, terwijl dat niet nodig was als er gewoon gecommuniceerd had geworden. Ik dacht dat het misschien een eenmalig iets was maar helaas dus niet. Wc's zijn te smerig en parkeerplaatsje altijd vol.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
3 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Zoetermeer

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
De nieuwe Uitzinnig Top 20 is uit. Staat jouw favoriete attractie er ook bij? »