Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Rondvaart Delft

Wat een heerlijke rondvaart door ons prachtige Delft. Schipper Robin wat een topper ben je, vreselijk gelachen en weer wat wijzer geworden ook☺️. Gewoon een gezellige manier om wat van Delft te weten ..
Caroline, 2022
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(35 stemmen)
86%
Stem nu ook
Maak een rondvaart door het oude stadshart van Delft. Bewonder de grachtengordel, de oude patriciërshuizen, eeuwenoude boogbruggen en andere bezienswaardigheden. De schipper vertelt tijdens de tocht bijzonderheden en anekdotes.

Meegaan met een van de boottochten is een leuke manier om Delft te ontdekken. De geschiedenis komt weer tot leven. Ook vaar je langs historische godshuizen en alle musea. Leuk voor jong en oud!

Bezoekersinformatie

Rondvaart Delft
Koornmarkt 113
2611 ED  Delft
Telefoon: 015-2126385
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Rondvaart Delft

1 reviews | Voeg een review toe
Rondvaart Delft scoort een 8,6 uit 10 op basis van 35 stemmen en 1 review.
10"Superleuk"
Caroline uit Delft | 17 oktober 2022
Wat een heerlijke rondvaart door ons prachtige Delft. Schipper Robin wat een topper ben je, vreselijk gelachen en weer wat wijzer geworden ook☺️. Gewoon een gezellige manier om wat van Delft te weten te komen. Een heerlijk uurtje met familie op t water gehad. Bedankt👍.
Bezocht in 2022, met een groep.
Uitgelicht