Attracties en bezienswaardigheden in Delft

Kies de gewenste categorie   
Attracties en bezienswaardigheden in Delft
Uittips van bezoekers over Delft:
Vanmiddag live muziek bij brouwerij de koperen kat
Vandaag zal er vanaf 16.00 uur weer een liveband te bewonderen zijn in het proeflokaal van de delftse stadsbrouwerij de koperenkat en kan .. verder »
5 personen vinden dit leuk
Knus in het delftse hout
Heerlijk en gezellig restaurant midden in het delftse hout. Je kunt heerlijk eten en drinken en ze hebben een leuke grote speeltuin met .. verder »
5 personen vinden dit leuk
Delft, een stad die je niet zal vergeten
Kano in de prachtige Delftse grachten, of huur een waterfiets, vaar onder de boterbrug door, geniet op één van de gezellige terrasboten, .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Delft:
Eendenkooi Schipluiden
Wie op de fiets door Midden-Delfland gaat, komt geheid verbaasd weer thuis. Want hier, te midden van de Randstad, is de horizon opeens nog open, beleef je de lente met weidevogels en kom je echt tot rust. Een route langs middeleeuwse langgerekte kavels door sloten doorsneden, water dat vaak zo raar op hoogte ligt, authentieke dorpjes en schitterende natuurgebieden. Peddelen zonder haast.
Polder Noord Kethel
De genomineerde stadsinitiatieven voor Rotterdam zijn bekend. Twee van de acht inzendingen pleiten voor meer groen in en rondom Rotterdam. Zo wil Ravottuh natuurlijke ruimte voor kinderen creeren. De groene marathon verbindt stukken stadsnatuur zodat er een 42 lange natuurroute ontstaat.
Ackerdijkse Plassen
Op 21 en 22 december kunnen kinderen in de Centrale Bibliotheek met boswachters van Natuurmonumenten aan de slag om pindaslingers maken. Daarmee kunnen ze thuis balkons en tuinen mee versieren. Hoe meer slingers er hangen, hoe meer voer er is voor de vogels in onze stad. Een roodborstje verliest tijdens een winternacht 10% van zijn gewicht. Dat moet hij er overdag wel weer bij snoepen.
 
Dichtstbijzijnde attracties in de omgeving van Delft
 
Meer dagje uit tips in Delft

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Delft »