Zwembad De Hooghe Waerd

Sport & spel in Nederland > Provincie Utrecht > IJsselstein
Zwembad De Hooghe Waerd in IJsselstein, Utrecht
Op zondag heel erg leuk en kun je van alles proberen en doen in het diepe wedstrijdbad en in recreatie bad van 1. 40m diep. Gezellig en aardig personeel. ..
Danielle van der veer, 20165 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(45 stemmen)
80%
Stem nu ook
Recreatiebad De Hooghe Waerd is een zwembad in IJsselstein bij Utrecht. Het zwembad heeft binnen- en buitenbaden, zodat je ook in de zomer van het mooie weer buiten kunt genieten. Er is een 20 cm. diep peuterbad en een iets dieper kleuterbad. Door de ruime opzet kan iedereen veilig ongestoord genieten.Het zwembad verzorgt tal van doelgroepenprogramma's zwemlessen en aquafitprogramma's voor jong en oud, zoals trimzwemmen en aquafitness. Dagelijks kun je er je baantjes trekken. En natuurlijk zijn er ook uitgebreide mogelijkheden voor vrijzwemmen. Zoef naar beneden van de glijbaan of geniet in de whirlpool. Het speels gevormde recreatiebad heeft bubbelbanken, waar je languit op kunt liggen. Dit bad bevat ook een doorgang naar het buitendeel.

Openingstijden en zwemprogramma's
Zwembad De Hooghe Waerd is dagelijks geopend. Zie de website van het zwembad voor meer informatie over de diverse zwemprogramma's en de actuele openingstijden.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Zwembad De Hooghe Waerd
Randdijk 1
3402 TL  IJsselstein
Telefoon: 030-6881739

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Meer in IJsselstein:
Alle Uitjes | Museum | Sport & Spel | Theater & Film

Beoordelingen van Zwembad De Hooghe Waerd

5 reviews | Voeg een review toe
Zwembad De Hooghe Waerd scoort een 8 uit 10 op basis van 45 stemmen en 5 reviews.
4"Onduidelijke website"
Helma uit Lopik | 21 oktober 2017
Wilde met onze kleinkinderen daar gaan zwemmen. Website geraadpleegd. Bij ingang van zwembad werden wij echter tegen gehouden. Zwemmen met peuters en kleuters was besloten en niet toegankelijk voor anderen. Zeer onduidelijk op website. Zet er dan bij dat het bad op die tijden niet open is!!! Zeer teleurgesteld moesten wij weer naar huis. En inderdaad arrogant meisje aan de balie.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
8"Super leuk."
Danielle van der veer uit Lopik | 29 september 2016
Op zondag heel erg leuk en kun je van alles proberen en doen in het diepe wedstrijdbad en in recreatie bad van 1. 40m diep.
Gezellig en aardig personeel.
Bezocht in 2016, met jonge kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
LS uit Utrecht | 24 april 2013
Ik vind het een heerlijk zwembad! Vrouwvriendelijk, vaak meer gewoon volk ipv alleen maar de jongere mensen die er allemaal nog zo goed uitzien, ha ha! Uiteraard komen die er ook hoor, gezellig. Voel me hier goed 'thuis'. Het water is ook minder koud dan in Den Hommel of De Kwakel.
2 personen vinden dit nuttig
Verbeek uit Nieuwegein | 2 mei 2012
Ik vindt het een erg leuk zwembad en mijn konderen ook.
die kleinjes vooral omdat ze ook in het diepen mogen en activiteiten doen in dat bad.
het is ook een goed overzichtelijk ik kan mijn kids goed in de gaten houden zonder me eigen gek te rennen en het personeel helpt ons altijd erg netjes en zijn goed oplettend.
2 personen vinden dit nuttig
Luijendijk | 10 augustus 2011
Wat een slecht personeel werkt er in dit zwembad. Arogant en zelfingenomen. Of je nu een zwemles volgt of vrij gaat zwemmen maakt niets uit. Je kind is er een nummer en men weet niet eens zijn of haar naam. Je moet je houden aan wat zij vinden en een andere mening telt niet. Het is de moeite waard om dit zwembad voorbij te rijden en door te gaan naar een buurtgemeente. De kinderen zullen hier zeker meer plezier gaan beleven.
3 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio IJsselstein

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.