Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

RKZ Bios

RKZ Bios in Groningen, Groningen
Leuke programmering en sfeer. Wisselende speciaalbiertjes tegen hele aardige prijzen. Het geheel wordt gerund door vrijwilligers die in het rkz wonen. De sfeer is ongedwongen en soms moet je even ..
Annet, 2017
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(28 stemmen)
89%
Stem nu ook
De RKZ-Bios onderscheid zich al 30 jaar lang succesvol met een eigenzinnige en gevarieerde programmering met iedere week een nieuwe film. De trouwe bezoekers fietsen graag een stukje om voor de luxe stoelen, tip top projectie en de ongedwongen sfeer. Verwacht een gemengd publiek van studenten, buurtbewoners en cinefielen.

De RKZ Bios bevindt zich in Helpman, op slechts 10 minuten fietsen van het centrum. Het Filmhuis is ook prima bereikbaar met de bus (vanaf het station lijn 50, 51 of 54) en er zijn genoeg parkeerplaatsen in de buurt.

Bezoekersinformatie

RKZ Bios
Emmastraat 15 (Helpman)
9722 EW  Groningen
Telefoon: 050-5259388
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van RKZ Bios

1 reviews | Voeg een review toe
RKZ Bios scoort een 8,9 uit 10 op basis van 28 stemmen en 1 review.
9"Speciale bioscoop met voordelige speciaalbiertjes"
Annet uit Groningen | 22 april 2017
Leuke programmering en sfeer. Wisselende speciaalbiertjes tegen hele aardige prijzen. Het geheel wordt gerund door vrijwilligers die in het rkz wonen. De sfeer is ongedwongen en soms moet je even iets langer wachten op je biertje. De operateur wacht echter altijd netjes tot iedereen weer boven is. Elke film heeft een pauze. Let op: er is een weggeefwinkel in de foyer die makkkelijk te verwarren is met een garderobe. Laat daar dus niet je jas achter maar neem 'm mee in de zaal!
Bezocht in 2017, met partner.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht