Aardbeienland

Terug  Limburg > Horst (gemeente Horst aan de Maas) > Attractiepark
Aardbeienland in Horst, Limburg
Mijn kleinkinderen van 7 en 4 jaar vinden het geweldig en zijn er al meerdere keren geweest en het blijft een feest als we zeggen dat we naar aardbeienland gaan. Ze zijn dol op aardbeien, sprookjes ..
Jeanne verbeek, 201724 reviews | Lees verder »
4 personen bekijken dit nu
 vindt dit leuk
(104 stemmen)
80%
Stem nu ook
Aardbeienland is een park waar geplukt en geproefd kan worden. Je kunt hier lopen door het het aardbeienrijk. Er zijn attracties zoals een tuin met oude rassen aardbeien, een aardbeienvlaaienbakkerij, een aardbeienapotheek, gebouwen met poorten en torens en nog veel meer!

In Aardbeienland kunnen veel activiteiten gedaan worden zoals picknicken, puzzelen en een speurtocht. Alle kinderen mogen een bakje aardbeien plukken en mee naar huis nemen. Ook kan je hier een kinderfeestje houden. Het is geen probleem als het slecht weer is, ook in de kas kun je je vermaken. Zoals spelen in de nieuwe attractie 'In de Bosaardbei'.

Openingstijden

Op feestdagen ook op maandag open (2e Paasdag en 2e Pinksterdag).

Van mei t/m september kunnen er weer zelf aardbeien worden geplukt. Voor de aardbeien betaalt u per doosje.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Entreeprijzen 2017
Kinderen 3 t/m 11 jaar: 7,90 euro
12 jaar en ouder: 9,80 euro
60 jaar en ouder: 8,80 euro
Mindervaliden: 7,90 euro
Parkeren: gratis

Bezoekersinformatie

Aardbeienland
Kreuzelweg 3
5961 NM  Horst
Telefoon: 077-3970216

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt


Meer uittips voor:binnenbuitenkids 0-4kids 5-12

Beoordelingen van Aardbeienland

24 reviews | Voeg een review toe
Aardbeienland scoort een 8 uit 10 op basis van 104 stemmen en 24 reviews.
1"Valt tegen"
F. | 27 mei 2018
Erg prijzig voor wat er te zien valt. Weinig te spelen voor de kinderen. Ze laten je van alles proeven maar vervolgens erg duur als je zelf hiervan iets in het winkeltje wilt kopen.
De meisjes achter de balie zijn vriendelijk, de eigenaar erg arrogant.
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
3"Onvoorstelbaar dat dit nog door de inspectie komt."
Marjo uit S donk | 2 mei 2018
Veel kapot. Vies en alles is gedateerd
kinderen kunnen buiten niet spelen. Rood lint zit om de speeltoestellen.
Waarom??? Het personeel kon t niet vertellen .
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
3"Valt tegen"
m | 2 mei 2018
Kinderen 3 en 6 jaar hebben zich vermaakt met springkussen en skelterbaan (8 van de 10 skelters kapot). Verder is er niks te bekennen. Slechte hygiëne, matige bediening. Alles zelfservice, vieze toiletten. Kapot speeltoestel bij het terras (ofja, er hangt wit/rood plastic omheen maar niemand die kan vertellen waarom). Geen aardbei gezien (alleen in afgesloten kassen waar niets te beleven was) ook geen sprookjesroute of iets dergelijks.
Al met al een matige aangelegenheid voor z'n belachelijk dure prijs.
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
8"Een heerlijk ontspannen dagje uit...."
Jeanne verbeek uit Oirschot | 10 september 2017
Mijn kleinkinderen van 7 en 4 jaar vinden het geweldig en zijn er al meerdere keren geweest en het blijft een feest als we zeggen dat we naar aardbeienland gaan.
Ze zijn dol op aardbeien, sprookjes en spelen en dan ben je daar op het goede adres.
Ze vinden het erg leuk om de puzzles op te lossen en ondertussen wandel je gezellig door het park.
Jeanne verbeek van summeren - oirschot.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
2"Ze proberen hier erg makkelijk geld te verdienen"
Bennie wijs | 31 juli 2017
Puzzels oplossen duurt te lang en te moeilijk te vinden. Zoek de verschillen waren gewoon te moeilijk voor kleine kinderen. Entreeprijs veeeeel te hoog (2v, 2 kinderen onder 8 35€) in vergelijking met de kwaliteit en kwantiteit. Ze kunnen beter het totale oppervlakte verkleinen en hier serieus tijd in steken. Ze adverteren met de aardbeiendroom als nieuwe attractie maar dat is het echt niet. Misschien is het lang geleden een succes geweest en is dit doorgeslagen. Beetje geldklopperij dit. Personeel enthousiast en er zijn wel aardige onderdelen. Na afloop van de speurtocht kregen de kleintjes een aardbeienplantje mee en we kregen wat lekkers. Het plukken van de aardbeien op een veldje kost ook weer een additionele €2 voor een klein bakje en dat is toch ook wel jammer bij deze entreeprijs.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
4"Valt erg tegen."
L. Kurvers uit Geleen | 17 juni 2017
Park is erg verouderd, gedateerd, niet meer van deze tijd, rommelig. De entree was moeilijk te vinden stond slecht aangegeven.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
1"Waardeloos"
Bellen uit Roermond | 30 september 2016
Mensen bezoek dit park echt nooit, behalve een speurtocht waarin geen logica zit, door slecht onderhouden perkjes en een paar glijbanen en een schommel is er werkelijk niks. De entreeprijs is dan ook nog eens belachelijk hoog, ga voor dit geld bijv naar dippiedoe of het sprookjesbos, kost hetzelfde, alleen daar krijg je tenminste ook iets voor je geld. Dit was echt zo zonde van de centen.
Bezocht in 2016, met jonge kinderen.
3 personen vinden dit nuttig
Irene uit Velp | 25 juli 2016
Twee jaar geleden vol enthousiasme dit park bezocht . Afgelopen zaterdag 23 juli 2016 dachten wij ...... Heel enthousiast nog leukkkkkkkk Maar wat een afknapper , park is slecht ,heel slecht onderhouden . Personeel is jong , heel jong ,merendeel is hooguit 16 jaar waardoor dingen uiteraard te lang duren ( bestelling van patatjes voor de kids 33min ...) Geen ijsjes bij het kaboutermenu ???? Twee jaar geleden stonden door het hele park schalen met aardbeien van verschillende soorten en dus smaken die je vrij mocht proeven . Dit jaar geen aardbei te bekennen behalve die je mocht!!! Kopen tuurlijk . Op het aardbeienterras was twee jaar geleden overal letterlijk overal een aardbei op gestoken ( wat juist de grootste charme was) dit jaar moest ik zelfs voor de kinderen vragen om ALLE flesjes drinken te voorzien van een rietje met een aardbei ???? Bizar hoge prijzen voor alle bijzondere!!!! broodjes die aardbeienbenamingen hebben maar die letterlijk bestaan uit bv 3cm tomaat en 5cm komkommer en een halve krop sla en de rest is er over heen gevlogen . Al met al een hele grote afknapper tegen prijzen die de lading nog niet voor een derde waard zijn .
4 personen vinden dit nuttig
Klazien van Aard uit Lopik | 27 december 2014
Afgelopen zomer ben ik hier geweest met mijn gezin (bestaande uit 10 kinderen). De paar dagen daarop waren de 8 jongste kinderen ontzettend ziek, waarschijnlijk van de slechte hygiëne in Aardbeienland. De eigenaar was een vreselijke brompot met totaal geen hart voor kinderen. Na 2 weken antibiotica mochten mijn kinderen langzaam aan gaan opknappen. Voor een toilet bezoek kunt u beter de dichtstbijzijnde tankstation bezoeken!

Waarbij??.... Aardbei!!!
2 personen vinden dit nuttig
Kees uit Utrecht | 27 december 2014
Een hopeloze ouwe bende,. een eigenaar die geen fatsoen is bij gebracht. rij er met een boog om heen, en ga naar een echt park.
2 personen vinden dit nuttig

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Horst

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden