Aardbeienland

Terug  Limburg > Horst (gemeente Horst aan de Maas) > Attractiepark
Aardbeienland in Horst, Limburg
Twee jaar geleden vol enthousiasme dit park bezocht . Afgelopen zaterdag 23 juli 2016 dachten wij ...... Heel enthousiast nog leukkkkkkkk Maar wat een afknapper , park is slecht ,heel slecht ..
Irene, 201619 reviews | Lees verder »
 vindt dit leuk
(99 stemmen)
82%
Stem nu ook
Aardbeienland is een park waar geplukt en geproefd kan worden. Je kunt hier lopen door het het aardbeienrijk. Er zijn attracties zoals een tuin met oude rassen aardbeien, een aardbeienvlaaienbakkerij, een aardbeienapotheek, gebouwen met poorten en torens en nog veel meer!

In Aardbeienland kunnen veel activiteiten gedaan worden zoals picknicken, puzzelen en een speurtocht. Alle kinderen mogen een bakje aardbeien plukken en mee naar huis nemen. Ook kan je hier een kinderfeestje houden. Het is geen probleem als het slecht weer is, ook in de kas kun je je vermaken. Zoals spelen in de nieuwe attractie 'In de Bosaardbei'.

Openingstijden 2017

April t/m juni: dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur
Juli en augustus: dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.30 uur
1 september t/m 1 oktober: woensdag t/m zondag van 11.00 - 16.30 uur

Op feestdagen ook op maandag open (2e Paasdag en 2e Pinksterdag).

Van mei t/m september kunnen er weer zelf aardbeien worden geplukt. Voor de aardbeien betaalt u per doosje.

Prijzen

Entreeprijzen 2017
Kinderen 3 t/m 11 jaar: 7,90 euro
12 jaar en ouder: 9,80 euro
60 jaar en ouder: 8,80 euro
Mindervaliden: 7,90 euro
Parkeren: gratis

Bezoekersinformatie

Aardbeienland
Kreuzelweg 3
5961 NM  Horst
Telefoon: 077-3970216

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt


Meer uittips voor:binnenbuitenkids 0-4kids 5-12

Beoordelingen van Aardbeienland

19 reviews | Voeg een review toe
Aardbeienland scoort een 8,2 uit 10 op basis van 99 stemmen en 19 reviews.
4"Valt erg tegen."
L. Kurvers uit Geleen | 17 juni 2017
Park is erg verouderd, gedateerd, niet meer van deze tijd, rommelig. De entree was moeilijk te vinden stond slecht aangegeven.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
1"Waardeloos"
Bellen uit Roermond | 30 september 2016
Mensen bezoek dit park echt nooit, behalve een speurtocht waarin geen logica zit, door slecht onderhouden perkjes en een paar glijbanen en een schommel is er werkelijk niks. De entreeprijs is dan ook nog eens belachelijk hoog, ga voor dit geld bijv naar dippiedoe of het sprookjesbos, kost hetzelfde, alleen daar krijg je tenminste ook iets voor je geld. Dit was echt zo zonde van de centen.
Bezocht in 2016, met jonge kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
Irene uit Velp | 25 juli 2016
Twee jaar geleden vol enthousiasme dit park bezocht . Afgelopen zaterdag 23 juli 2016 dachten wij ...... Heel enthousiast nog leukkkkkkkk Maar wat een afknapper , park is slecht ,heel slecht onderhouden . Personeel is jong , heel jong ,merendeel is hooguit 16 jaar waardoor dingen uiteraard te lang duren ( bestelling van patatjes voor de kids 33min ...) Geen ijsjes bij het kaboutermenu ???? Twee jaar geleden stonden door het hele park schalen met aardbeien van verschillende soorten en dus smaken die je vrij mocht proeven . Dit jaar geen aardbei te bekennen behalve die je mocht!!! Kopen tuurlijk . Op het aardbeienterras was twee jaar geleden overal letterlijk overal een aardbei op gestoken ( wat juist de grootste charme was) dit jaar moest ik zelfs voor de kinderen vragen om ALLE flesjes drinken te voorzien van een rietje met een aardbei ???? Bizar hoge prijzen voor alle bijzondere!!!! broodjes die aardbeienbenamingen hebben maar die letterlijk bestaan uit bv 3cm tomaat en 5cm komkommer en een halve krop sla en de rest is er over heen gevlogen . Al met al een hele grote afknapper tegen prijzen die de lading nog niet voor een derde waard zijn .
2 personen vinden dit nuttig
Klazien van Aard uit Lopik | 27 december 2014
Afgelopen zomer ben ik hier geweest met mijn gezin (bestaande uit 10 kinderen). De paar dagen daarop waren de 8 jongste kinderen ontzettend ziek, waarschijnlijk van de slechte hygiëne in Aardbeienland. De eigenaar was een vreselijke brompot met totaal geen hart voor kinderen. Na 2 weken antibiotica mochten mijn kinderen langzaam aan gaan opknappen. Voor een toilet bezoek kunt u beter de dichtstbijzijnde tankstation bezoeken!

Waarbij??.... Aardbei!!!
1 persoon vindt dit nuttig
Kees uit Utrecht | 27 december 2014
Een hopeloze ouwe bende,. een eigenaar die geen fatsoen is bij gebracht. rij er met een boog om heen, en ga naar een echt park.
1 persoon vindt dit nuttig
Sandra Klein uit Sevenum | 18 mei 2014
Wat een leuk uitje voor zowel kinderen als volwassenen. Het lijkt wel een sprookjesbos. De kinderen kunnen er zelf aardbeien plukken en er is van allerlei lekkers te koop wat van aardbeien gemaakt is. De speurtocht is leuk en je kunt kiezen uit verschillende speurtochten. De kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen. Een geslaagd uitje!
Koen Olthuis | 1 mei 2013
Erg teleurstellend. Eigenaar heeft geen besef van klantvriendelijkheid en de eigenares denk dat iedereen gratis haar aardbeienplantsoentje wil bezoeken. Erg onvriendelijk en te duur.
Riet aretz-mulders uit Horst | 12 februari 2012
Aardbeienland wij mijn vriendin en ik kunnen niet wachten dat het opengaat.wij komen er iedere week om koffie te drinken en het personeel ons
Altijd zeer vriendelijk en netjes te woord staan
Je kan er met kleine kinderen lekker rustig koffie drinken de tafels en stoelen staan midden om
Speeltoestellen zodat de kleintjes er herlijk kunnen
spelen.Wij zijn erg blij met aardbeienland.
Jan hoogenboom uit Rotterdam | 4 januari 2012
Het is een klein, gezellig park. Alle attracties hebben met de vorm van een aardbei te maken. Het leukste was dat je zelf in de zomer aardbeien mocht plukken en voor kinderen is er een kleine puzzeltochtje. Bij het invullen van de opdrachten kreeg je als prijsje chocolade met aardbeien en dat was heerlijk.

Je kan in de winkel allerlei produkten kopen die met aardbeien te maken hebben. Ook erg leuk. Het is de moeite waard.
Jan Meurs uit Wageningen | 31 mei 2011
Wat een tegenvaller, wij hebben het aardbeienland 26 mei jl. bezocht,Park zeer verwaarloosd,planten overwoekerd door onkruid.
Voor de rest zeer amateuristisch, entree prijs veel te hoog voor wat er geboden wordt. nee een behoorlijke afknapper.Was er dan niets goed? jawel de koffie en de vlaai.

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Horst

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Copyright 2017 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden