Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon in Amsterdam, Noord-Holland
Voor mijn verjaardag weekendje amsterdam gekregen.. Natuurlijk konden we niet anders dan de dungeons gaan bezoeken.. Stuk voor stuk geweldige acteurs! We konden direct naar binnen en konden ons bij ..
MiSha, 2011
0 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(38 stemmen)
76%
Stem nu ook
Beleef de vergeten, huiveringwekkende historie van Amsterdam in The Amsterdam Dungeon. Laat je meevoeren naar de donkere tijden uit de Middeleeuwen met ziektes, martelingen en de dood.

Leven in angst voor de Pest, de VOC, de Spaanse Inquisitie en de donkere straten van Amsterdam wordt weer de angstaanjagende werkelijkheid.

Deze unieke combinatie van museum, theater en attractie laat waargebeurde verhalen uit de Amsterdamse geschiedenis op spectaculaire wijze zien. Acteurs brengen de griezelige geschiedenis tot leven en het is extra spannend door de vele special effects, een spannende rit in een achtbaan en het spiegellabyrint.

Openingstijden

De eerste tour start om 11:00 uur. Elke 10 à 15 minuten gaat er een nieuwe tour van start. De sluitingstijd is 18.00 uur of 19.00 uur. Alle Dungeons tours (in groepen van 30 personen) duren gemiddeld 1,5 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

The Amsterdam Dungeon
Rokin 78
1012 KW  Amsterdam
Telefoon: 020-5308500
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Meer uittips voor:binnentienersvolwassenen
 

Beoordelingen van The Amsterdam Dungeon

0 reviews | Voeg een review toe
The Amsterdam Dungeon scoort een 7,6 uit 10 op basis van 38 stemmen.
Uitgelicht