Apekooi

Sport & spel in Nederland > Provincie Groningen > Groningen
Apekooi in Groningen, Groningen
@anna, kinderen worden puur en niet-racistisch geboren en mensen zoals jij verpesten de volgende generatie door ze met zulke opvattingen/termen groot te brengen. Laten we niet nog meer haat creëren ..
Judith, 20183 reviews | Lees verder »
 vindt dit leuk
(37 stemmen)
89%
Stem nu ook
Kinder Party Centrum Apekooi is de leukste speeltuin van het noorden voor alle kinderen van 1 tot 12 jaar.

Het is een overdekte speeltuin gebaseerd op het aloude apekooi, maar dan in een recent jasje. Apekooi is rennen, springen, klimmen, glijden, verstoppen en weer wegrennen. Zonder de vloer te raken!

Het is een spectaculaire speelconstructie met een uniek buizenstelsel van open en gesloten kruiptunnels, torens, glijbanen en ballenbaden. 
Spannend is natuurlijk ook dat veel buizen en tunnels bewegen of wiebelen!

De kooi is onderverdeeld in twee leeftijdsgroepen, het gele gedeelte is geschikt voor de wat jongere kinderen van 3 tot 6 jaar, het groene gedeelte is hoger en spannendere voor kinderen van 6 tot 12.

Kinder Party Centrum Apekooi is ook een spannende plek om een verjaardsfeestje te vieren. Er zijn verschillende arrangementen. Zie de website van Apekooi voor meer informatie.

In 2 restaurants is er gelegenheid om wat te eten en te drinken.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09.30 t/m 18.30 uur
Zaterdag en zondag van 09.30 t/m 20.00 uur

Apekooi is alleen gesloten op Nieuwjaarsdag.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Apekooi
Bieskemaar 1
9735 AE  Groningen
Telefoon: 050-5496715

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Apekooi

3 reviews | Voeg een review toe
Apekooi scoort een 8,9 uit 10 op basis van 37 stemmen en 3 reviews.
9"Judith"
Judith | 25 maart 2018
@anna, kinderen worden puur en niet-racistisch geboren en mensen zoals jij verpesten de volgende generatie door ze met zulke opvattingen/termen groot te brengen. Laten we niet nog meer haat creëren op deze wereld, alsjeblieft.
Bezocht in 2015, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
Rai | 20 mei 2012
Wow negermuziek??wat moeten wij ons daarbij voorstellen? zeg dan gewoon urban muziek ofzo door mensen die dit soort dingen zeggen wil ik bijna niet meer gaan wil namelijk niet zulke mensen om mij heen die zo kortzichtig denken. jammer.
1 persoon vindt dit nuttig
Anna | 17 december 2011
Bij de Apekooi weet je zeker dat je kind zich vermaakt. Je hebt meerdere binnenspeeltuinen, maar deze is ons favoriet! De Apekooi ziet er erg netjes uit en is lekker groot, maar toch overzichtelijk door de opstelling van de zitplaatsen rondom de speelplaatsen. Het is verdeeld van 0 t/m 4 en voor de oudere kinderen. De peuters zitten in het voorste gedeelte en de oudere kinderen achter. De innerlijke mens wordt ook niet vergeten. Genoeg keuze op de menukaart voor een hapje en een drankje. Vriendelijk personeel en een goede sfeer. Wat we soms alleen storend vinden is de muziek. Meestal staat er kindermuziek aan, maar we hebben ook een paar keer gehad dat er (volwassen)negermuziek (sorry, weet even geen andere benaming) werd gedraaid. Toen hebben we ook vriendelijk verzocht of er iets anders op mocht en dat werd dan geregeld.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Groningen

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.