Het Houten Pad van Theodoor

Het Houten Pad van Theodoor in Orvelte, Drenthe
Let op, je kunt de auto niet in het dorp parkeren, omdat het dorp autoluw is. Er zijn buiten het dorp 2 betaalde parkeerplaatsen a 3 euro per dag. Wordt het toch weer een betaald uitje... ..
Sjoukje, 2016
0 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(73 stemmen)
89%
Stem nu ook
Het Houten Pad van Theodoor is een leuke klim- en klauterroute voor kinderen door het bos bij Orvelte. Het pad is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijn wil zijn. 

Het Houten Pad van Theodoor is niet alleen een verhaal over een avontuurlijk varkentje. Het is ook een verhaal dat je zelf kunt spelen. In het begin is het pad makkelijk begaanbaar, maar verderop moet je oppassen. Het ene moment loop je hoog tussen de bomen en even later weer laag langs het water. 

Je kunt Theodoor laten knorren, vogels laten fluiten en schapen laten blaten. Of klimmen in de holle boom, muziek maken of je verstoppen in een vossenhol. 

Beginpunt / route
Route Het Houten Pad van Theodoor (ca. 300 meter) is een route van Staatsbosbeheer en het Recreatieschap Drenthe. Vanaf de brink in Orvelte staat het Houten Pad van Theodoor goed aangegeven. Het beginpunt ligt ca. 1 km verderop in het bos. Met kinderen ben je er ca. Een half uur mee bezig. Naast het kinderpad loopt een pad voor volwassenen.

Bij het pad hoort een leesboekje over het varkentje Theodoor, verkrijgbaar bij Zoobizar in Orvelte, of te downloaden via de website.

Bezoekersinformatie

Het Houten Pad van Theodoor
Net buiten Orvelte
Orvelte
Naar de website
Meer uittips als deze?


Ongeldig e-mailadres
Meer uittips voor:buitenkids 0-4
 

Beoordelingen van Het Houten Pad van Theodoor

0 reviews | Voeg een review toe
Het Houten Pad van Theodoor scoort een 8,9 uit 10 op basis van 73 stemmen.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Orvelte

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.