Kasteel Keukenhof

Muziekpodia in Nederland > Zuid-Holland > Lisse
Kasteel Keukenhof in Lisse, Zuid-Holland
Mooi gerestaureerd kasteel met park en oud bos. Ze organiseren regelmatig allerlei activiteiten.(zie agenda website) Dit jaar zijn er zelfs 2 weekenden in december kerstmarkten. ..
Charlie, 20154 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle muziekpodia tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(27 stemmen)
85%
Stem nu ook
Kasteel Keukenhof is een 230 hectare tellend, 17e eeuwse buitenplaats in Lisse. Het sfeervolle Landgoed Keukenhof ligt in het hart van de Bollenstreek. Het landgoed bestaat uit meer dan tweehonderd hectare bos, weiland en een park met ruim achttien monumenten.

Op Kasteel Keukenhof worden allerlei evenementen en activiteiten georganiseerd in verschillende thema’s: kunst, cultuur, flora en fairs. Geniet van hoogstaande concerten, nog nergens vertoonde hedendaagse kunst en bloemen- en plantenshows van wereldklasse.

Openingstijden

Een vriend is altijd welkom op Kasteel Keukenhof. Het kan echter zijn dat het huis of een ander onderdeel niet beschikbaar is. Om te voorkomen dat vrienden voor een gesloten deur staan, wordt geadviseerd om vooraf altijd even te bellen.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Verschilt per evenement.

Bezoekersinformatie

Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN  Lisse
Telefoon: 0252-750690

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Meer in Lisse:
Alle Uitjes | Attracties | Museum | Muziek

Beoordelingen van Kasteel Keukenhof

4 reviews | Voeg een review toe
Kasteel Keukenhof scoort een 8,5 uit 10 op basis van 27 stemmen en 4 reviews.
Charlie uit l | 14 november 2015
Mooi gerestaureerd kasteel met park en oud bos.
Ze organiseren regelmatig allerlei activiteiten.(zie agenda website) Dit jaar zijn er zelfs 2 weekenden in december kerstmarkten.
Mw p.de bruijne uit Terneuzen | 9 december 2012
Afknapper. Hoge entreekosten voor een braderie. ...als je in het kasteel wilde moest je extra entree bijbetalen. We zijn er een uurtje geweest en daar hoorde nog de tijd van en naar de parking bij met het busje. Hierna zijn we naar een kerstmarkt bij een tuincentrum gegaan in de buurt (gratis entree) en dat was een goedmaker, heel groot en van alles over kerst! Voor de keukenhof kwam ik uit zeeland notabene.
1 persoon vindt dit nuttig
Fresia uit Spijkenisse | 6 januari 2012
Met de kerstfair hier geweest, in de kou rondlopen over een versierde kerstmarkt. Het kasteel (dat eigenlijk geen kasteel is), was geopend voor publiek (de beneden verdieping). Er was wel een erg lange wachtrij, maar alsnog erg leuk om een keer van binnen te zien.

We zijn ook nog met Halloween geweest. Toen hadden ze het bos veranderd met lichten en zombie, erg leuk gedaan. Voor de rest was er helaas niet zo veel aan toen. Ze hadden er veel meer mee kunnen doen.
Al met al vind ik het altijd geweldig om hierheen te gaan door alle leuke dingen die ze (laten) organiseren. Het Castlefest is hier ook altijd.
Mw. C.J. Harteveld uit Den Haag | 26 oktober 2011
Ook in Lisse bij Kasteel de Keukenhof is altijd een hele gezellige kerstmarkt. Zeker een aanrader om eens naartoe te gaan. Ook daar word je omringt door de sfeer van gezelligheid, warmte en liefde, die kerst met zich meebrengt.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Lisse

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.