Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Lisse

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Lisse
Uittips van bezoekers over Lisse:
Keukenhof
Een bijzonder uitje dat wij met familie uit het buitenland hebben bezocht. Voor hen een fijne herinnering aan hun bezoek aan Holland.
1 persoon vindt dit leuk
Kasteel Keukenhof
Mooi gerestaureerd kasteel met park en oud bos. Ze organiseren regelmatig allerlei activiteiten.(zie agenda website) Dit jaar zijn er .. verder »
Kasteel Keukenhof
Afknapper. Hoge entreekosten voor een braderie. ...als je in het kasteel wilde moest je extra entree bijbetalen. We zijn er een uurtje .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Lisse:
Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Hoge duintoppen met fantastisch uitzicht, bossen met eeuwenoude eiken, duinmeren vol vogels en romantische landgoederen. Nergens vind je zoveel variatie als in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.
Beeckestijn
Wandel op Beeckestijn door het romantische parkbos in Engelse landschapsstijl en door strakke geometrische Franse tuinen. Op de buitenplaats in Velsen-Zuid vind je een klassieke kruidentuin met slangenmuur en een siertuin.
Coenecoop Kolonie
Dit weekend starten de jaarlijkse vleermuizenexcursies weer! Vijf weekenden lang zal de excursieboot 's avonds de Nieuwkoopse Plassen op varen en op zoek gaan naar vleermuizen die over het water scheren. Wil je deze nachtdieren tijdens de jacht zien? Meld je dan snel aan.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Lisse
 
Meer dagje uit tips in Lisse

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Lisse »