Dolfinarium

Attractieparken in Nederland > Gelderland > Harderwijk
Dolfinarium in Harderwijk, Gelderland
Het ontbijt bij de dolfijnen was geweldig. Goede start van de dag. Daarna mooie shows gezien en veel ook lekker zelf kunnen rondlopen. ..
Gonneke karel, 201815 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle attractieparken tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(47 stemmen)
91%
Stem nu ook
Het Dolfinarium staat bekend om zijn dolfijnenshows. Maar dit park is nog veel meer. Naast dolfijnen zijn hier ook zeehonden, zeeleeuwen, walrussen, bruinvissen en haaien.

Dagelijks spelen deze zoogdieren de hoofdrol in tal van spetterende voorstellingen en shows. Ook bevat het attractiepark 4 speeltuinen, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Zie de website van het Dolfinarium voor de activiteitenagenda.

Openingstijden 2020

16 februari t/m 3 maart: dagelijks van 10.00 - 17.00 uur
4 maart t/m 31 maart: zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur
April t/m juni: dagelijks van 10.00 - 17.00 uur
Juli en augustus: dagelijks van 10.00 - 18.00 uur
1 september t/m 27 oktober: dagelijks van 09.00 - 17.00 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Entreeprijzen 2019
Kinderen t/m 2 jaar: gratis
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 26,00 / € 17,50 online*
Vanaf 12 jaar: € 28,50 / € 17,50 online*
Vanaf 65 jaar: € 26,00 / € 17,50 online*

* Deze tickets zijn op datum.

Bezoekersinformatie

Dolfinarium
Strandboulevard Oost 1
3841 AB  Harderwijk
Telefoon: 0341-467467

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Meer uittips voor:binnenkids 0-4kids 5-12

Beoordelingen van Dolfinarium

15 reviews | Voeg een review toe
Dolfinarium scoort een 9,1 uit 10 op basis van 47 stemmen en 15 reviews.
8"Leuk dagje uit, zeker met het ontbijt erbij"
Gonneke karel uit Nieuw vennep | 13 december 2018
Het ontbijt bij de dolfijnen was geweldig. Goede start van de dag. Daarna mooie shows gezien en veel ook lekker zelf kunnen rondlopen.
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
8"Geweldig"
Elly uit Nijmegen | 7 november 2018
Een prima dagje uit voor jong en oud, hebben een geweldigen dag gehad met zijn allen. Er is ook een klein strandje bij, en er zijn genoeg rustplaatsen. De shows waren geweldig.
Bezocht in 2018, met een groep.
1 persoon vindt dit nuttig
6"Dolfijnenshow iritant"
Trees uit Maarssen | 9 september 2018
Indrukwekkende dieren. Veel speeltuintjes overal tussendoor. Alles dicht bij elkaar. Maar de dolfijnenshow is vreselijk irritant veel last van lichtshows en flitsende sterretjes die verkocht werden. Donkere zaal en geen begeleiding waar je kijken moest, steeds schijnwerpers die plotseling hier of daar op gericht werden. Irritant scherm in delen waar voortdurend op geprojecteerd werd. Je weet niet meer waar je moet kijken. Te veel indrukken. Mensen om mij heen deelde deze mening. Teleurstellend. Andere dierenshows waren beter. Goed dat er aandacht besteed werd aan afvalprobleem jammer dat ze dan wel die waardeloze plastic sterretjes met batterijen verkopen.
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
8"Geweldig voor jong en oud"
W de bruin uit Terborg | 20 oktober 2016
Leuk park waar veel te bekijken is en ook voor kinderen en ouders iets te leren over de zeezoogdieren. Natuurlijk vind iedereen de entree vrij hoog, waardoor wij niet zo vaak gaan. Verder laten ze ook de goede dingen zien, de opvang van gestrande dieren en hun verzorging.
Bezocht in 2015, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
Stuiver uit Lemmer | 13 november 2015
Ik denk dat iedereen het Dolfinarium wel kent. een bezoek voor volwassenen, kinderen is de moeite waard. Geweldig ook de shows die er worden gehouden.Je kunt er v an alles doen en het is ook nog eens leerzaam voor de kinderen. Zelfs wij als oma en opa genieten....Hopen dat sluitingen van dolfinaria ook niet plaats zullen vinden. de dieren worden goed verzorgd en dit is geen dierenleed...
Ina van Meeuwen uit Scherpenzeel | 25 augustus 2012
Wat een geweldig goede opvang van gehandicapten. Ze worden er als VIP's behandeld!
Deze mensen moeten vaak toch al zoveel missen!
Maar hier beleven ze een voorkeursbehandeling!
2 personen vinden dit nuttig
Eppo uit Den Haag | 1 juli 2012
Anderhalf uur in de auto naar het dolfinarium. Een chaos op de parkeerplaats. Om een rolstoel voor mijn moeder te bemachtigen moest je doorrijden tot de ingang, wat een heel eind verder was. Daar vroeg ik aan het loket of de auto nu weer helemaal terug moest worden gebracht naar het begin om dat ik dan misschien wel een boete kon krijgen en daar niet mocht staan. "Dat zou best wel eens kunnen" - was het antwoord. Het park zelf straalde armoedig uit, met bijna allemaal veel te kleine baden voor de dieren. Wilde je een voorstelling zien moest je al minstens een half uur van tevoren voor de deur staan te wachten. De restaurants hadden alleen maar buffetten met veelal junkfood. De ijs en snoeptent ging om ca. half twee open. Men zegt op de website "rolstoel vriendelijk", maar ook dat valt dik tegen, je moet behoorlijk gespierd zijn wil je zo' n (slechte) rolstoel kunnen duwen. Al met al een trieste bedoening. Geen aanrader.
D.Nijhof uit Zwolle | 17 december 2011
Was daar met een groep gehandicapten waarvan 1 persoon de jas was vergeten. Het was slecht weer en koud. Bij de kassa vroeg ik om een grote vuilniszak maar we kregen er gelijk een lekker warme paardedeken bij!! We werde bij de dolfijnenshow vriendelijk geholpen om de mensen allemaal een fijne plek te geven. Kortom topmEdewerking! KLASSE!
1 persoon vindt dit nuttig
Wilma pijloo uit Ermelo | 2 februari 2011
Het dolfinarium is een leuk dagje uit. In combinatie met een dagje Harderwijk. De show is indrukwekkend waarbij de dolfijnen hoog uit het water springen.
Linda gerritsen uit Apeldoorn | 14 oktober 2010
Een heerlijk dagje uit; educatief maar zo gezellig de kindertjes vinden alles leuk en mijn mening is dan dat wij ook genieten. lekker in het restaurant wat smikkelen en dan de dolfijen kunnen zien zwemmen is als een sprookje dat uitkomt. heerlijk maar voldaan naar huis.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Harderwijk

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.