Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Harderwijk

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Harderwijk
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Harderwijk:
Stadspark Hortus
Wanneer je Harderwijk bezoekt en geïnteresseerd bent in planten dan is een bezoek aan de Hortus kruidentuin die verwijst naar de Hortus .. verder »
7 personen vinden dit leuk
Harderwijk... meer dan het Dolfinarium alleen!
Ons sfeervolle stadje Harderwijk heeft zoveel te bieden. Naast het Dolfinarium is onze historische binnenstad een genot om doorheen te .. verder »
5 personen vinden dit leuk
Dolfinarium
Wat een geweldig goede opvang van gehandicapten. Ze worden er als VIP''s behandeld! Deze mensen moeten vaak toch al zoveel missen! Maar .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Harderwijk:
Harderbroek
Wekenlang waren de boswachters en vrijwilligers van het Harderbroek opgetogen over de ottersporen die in het gebied gevonden waren. Zou de otter een nieuwe bewoner van dit natuurgebied worden? Aan deze hoop kwam een einde toen bleek dat er bij Harderwijk een otter was doodgereden.
Harderbos
Het Harderbos is een groene oase aan de oever van het Veluwemeer bij Harderwijk. Maak een wandeling over het vlonderpad, bezoek de vogelkijkhut of ga met de boswachter op zoek naar beversporen. Voor kinderen zijn er een ontdekbos en avonturenroute.
Kievitslanden
Natuurmonumenten en Waterschap Zuiderzeeland zijn gestart met de werkzaamheden voor het project ’Natuurherstel Kievitslanden’. Dit project omvat het verbeteren van de waterhuishouding van de Kievitslanden, de verlenging van de Mosseltocht en de verhoging van de dijkvoet van de Harderdijk.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Harderwijk
 
Meer dagje uit tips in Harderwijk

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Harderwijk »